Gå til innhold

King Kong tråden


Dimitrij

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da har jeg endelig fått sett filmen, og jeg er ikke imponert. Syns ikke Jackson har tilført filmen noe som helst, og for meg ble det en lang affære hvor jeg satt og ventet på at det skulle ta av.....noe det ikke gjorde.

 

Ble positivt overrasket over han School Of Rock kameraten, og tipper vi får se ham i flere store filmer.

Lenke til kommentar

Jo, det er han, men hvorfor bruke Jack Black i denne rollen? Mener du feite Black skulle spilt en listig, bevegelig gorilla bedre enn Andy Serkis? Spilte Andy Serkis dårlig? Skjønner ikke hvor du vil hen, men Black som Kong ville vært nyttesløst! :nei:

Endret av Deathie
Lenke til kommentar

Jeg mener filmen mangler karakter. Det er ikke nok med flotte scener, god grafikk og greie skuspiller prestasjoner. Atmosfæren var ikke der. Jeg følte aldri at disse menesker og apen befant seg i 1933 (eller rundt der). Denne filmen burde ha brukt nåtiden som kulisser.

 

Den første King Kong versjonen fra 1933 har nettopp alt 2005 versjonen mangler.

 

I 1976 versjonen ser vi klar hva folk var opptatt av: Easy money; de dro til øya etter olje som lå på overflaten. Til og med samspillet mellom apen og Jessica Lange var mer troverdig da de valgte å bygge en mekanisk ape (i hvertfall en hånd).

 

I King Kong mot Godzilla er vi vitner til en utrolig samarbeid mellom disse to, fra å være fiender til de samles mot noen enda styggere mønstre og danner en ekte "tag Team" med karate spark til og med.

 

I denne siste filmen ser vi faktisk hvordan Kong blir fraktet fra øya. Japanere byger en enkel flåte hvor de legger Kong. Han blir holdt i sjakk med rop eller nett, og hvis noe skulle gå galt, så ligger det flere kilo TNT rundt ham. For å fange ham så brukte disse lure asiater noen røde bær Kong likte veldig. Desverre for vår kjære venn, alt for mye av disse bær gjorde han dritings og han falt i søvne.

 

Etter disse tanker må jeg nok rangere King Kong anno 2005 sist blant disse filmer. Ikke en dårlig film, men den manglet noe som kan skille den fra mengden.

Lenke til kommentar

Så faktisk filmen akkurat, og jeg mener ikke at den fortjener noe høyere enn fire. Alt hendte så fort, fyren snakker med dama , og hun blir med ham uten noen form for tvil. Når de kommer til øya, står han fyren der og filmer de digre dinosaurusene uten å være noe som helst redd for noen som helst ting. Men mye av filmen var bra, det må jeg si.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...