Jump to content

Sabbath

Medlemmer
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Trommer = Fysisk aktivitet = Ikke bra.. Ta en titt på Phil Rudd i AC/DC. Han demonstrerer veldig godt hvor avslappende et liv bak trommene kan være:)
 2. Tja...man har jo sett både Pink Floyd og AC/DC i samme setting. PS: Malolm Young var den som høstet størst applaus:)
 3. Hehe..håper disse gutta snart skjønner at å hyle på dårlig engelsk ikke helt er veien å gå
 4. Med fare for å bite seg sjøl i ræva: Airbourne høres kjedelig likt ut på alle låter. PS: Det er her AC/DC kommer inn og "works their magic" AC/DC er veldig enkelt, men ingen har greid å kopiere dem:) Edit: Til og med Lemmy (Motorhead)som på 80 tallet var mest opptatt av å fortelle om hvor "gay" AC/DC var har sunget inn en tribute sang: It's a long way to the top if you wanna rock'n roll!
 5. Helt enig! Har vært bekymra for 4 Metallica billetter, men i dag lå de heldigvis der. Vi snakker drøyt 3000 kroner (for meg), og at sånt pakkes inn i en reklameavis for Rimi er bekymringsverdig.
 6. Fra seriøse selgere får du billetten til originalpris. Seriøse selgere vil i dette tilfellet være hardcore AC/DC fans som av forskjellige grunner ikke kan komme allikevel. Disse billettene går gjerne til familie og kjentfolk.
 7. Bon Scott eier..Jim Morrison?..ta deg ei pille!
 8. 2 Metallica billetter (sitteplass) byttes mot en AC/DC ståplass.
 9. Det er ingen som sitter på en Metallica konsert. Selv om det står det på billetten....
 10. Samme her, men jeg kjøpte ikke. Her er det bare og fortsette å prøve seg utover formiddagen. Jeg har flg. tilbud: Jeg fikk disse 4 billettene, og en av de byttes gjerne mot en AC/DC ståplass billett. Dvs. billett mot billett uten mellomlegg av penger. Metallica billettene kostet 725,- pr. stk. Er det interresant velger du selv hvilken av disse 4 billettene du vil ha. FELT 212-213-2141I Rad 5 FELT 212-213-2141I Rad 1 FELT 205-206-207 Rad 3 FELT 205-206-207 Rad 2 PS: Må ta et lite forbehold om at postmannen eller andre ikke stjeler billettene., for jeg har dem jo ikke i hus ennå.
 11. Det du ga for dem. AC/DC er et realt band som gir minimalt med billetter til sponsorer osv, og som med de fleste andre band hater de svartebørssalg. Skulle sååå ønske de annonserte en ekstrakonsert rimelig kjapt, men når man ser på timeplanen skjønner vi jo at dette blir vanskelig. Det beste vi kan gjøre er å bombe fancluben med mail om at de kunne solgt ut minst 2-3 ganger. Edit: Bruk gjerne VG-lista som argument.
 12. Problemet er at du alltid har en eller fler som er glad i deg, og de menneskene føler garantert ikke for fest og rock når dagen kommer. Sånn æ're bare!
 13. Ride On! Teksten til Bon, kombinert med den følsome gitaren til Angus ville vært en grei avskjedsgave.
 14. Stakkars Rosie! Under generalprøven jukka hun for hardt på det enorme toget og gikk i stykker. De som var på den offisielle åpningskonserten dagen etter fikk dermed kun se henne på storskjerm! Tipper Rosie er tilbake i slag den 18. Februar:)
×
×
 • Create New...