Gå til innhold

hvor stille er egentlig Samsung Spinpoint?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
jeg vi fraråde deg å kjøpe samsung spinpoint. jeg kjøpte to stykk 200Gb her for ikke så lenge siden og begge bråker no sinnsykt. de sitter i et lyddempet kabinet med hardiskdempere. Jeg ville gått for seagate barracuda isteden. du kommer til å angre hvis du kjøper samsung!

5028103[/snapback]

 

Høres ut som om du har truffet en resonansfrekvens i kabinettet/ opphenget. Hvis ikke vil jeg tro det er noe galt med disken. Har selv en som er stille og fin uten noen ekstra demping.

Lenke til kommentar
Det hadde vært nyttig om folk kunne skille mellom de 3 lydkildene fra en harddisk, og hva som er bra dårlig med samsungen:

 

- Idle-whine

- Søke-knatring

- 120 hz-hum som forplanter seg inn i kabinettet.

 

Samsung har vel også, såvidt meg bekjent, to forskjellige motorer, dette kan også spille inn.

 

AtW

5028126[/snapback]

 

Det er mulig jeg har vært uheldig med diskene mine, men når jeg kjøper to av de og begge bråker... bråket er av typen knatring, og jeg har hengt diskene i løse luften får å sjekke om det var en mulighet får at det var kabinettet som kunne ha overført lyden, men nei. har hatt seagate før, og de var betraktlig bedre på lyddemping enn samsung spinpiont.

gå for seagate barracuda :thumbup:

Lenke til kommentar
Jeg har 2 stk 200GB ATA og 2 stk 200GB Sata Samsung Spinpoint, å jeg hører verken knitrelyd, hz lyd, eller vibreringslyder. Har en cpu vifte på 21dB, som overdøver harddiskene. Så er lite lyd altså :)

5029543[/snapback]

 

For det første er neppe CPU-vifta på kun 21 db. For det andre er det nok litt med vane og resternede komponenter, jeg har aldri opplevd at disker ikke har 120 hz-hum, men man tenker ikke så mye på det når andre ting suser.

 

AtW

Lenke til kommentar

endte opp med samsung spinpoint 160gb de hadde ikke noen stőrre sata disker inne. kosta 600,- sá det var ok pris, ser billigste som er i prisguiden er 700,-

 

greide uansett og lage ei kortslutnin under instalsjon og da ble det svart, frykter HK tok kveld. isáfall er det det andre jeg har ődelagt pá 6 máneder.... :blush:

 

skal levere den inn i dag og hőre.

Lenke til kommentar

skulle instalere windows, den spurte etter driver cdn sá ville ikke cd spillern ápne seg. da tenkte lure meg at jeg skulle ta ut og inn strőmen til den for da ville den sikkert ápne seg. sá da jeg skulle sette den inn ble det noe elektrisk knitring og skjermen ble svart.... :roll:

 

gjorde dette self mens maskina sto pá. men man lárer etter hvárt :whistle:

 

skulle hatt litt bank men men

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...