Jump to content

L03VIk

Medlemmer
 • Content Count

  1136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Kjøp rett fra kilden: http://www.zagg.com/ Fikk på under 1 uke. Bruk promotionkoden "ZAGG20", så får du 20% rabatt;-)
 2. Er ikke lansert i NEE (Nordisk, ulåst) enda. Kan jo HÅPE at det er fordi de skal fikse den norske språkbuggen før de releaser her, uten at jeg har veldig høye forhåpninger om det. XEU (EU-versjonen), er kommet i KE7, så du kan bruke Odin og installere den versjonen gjennom en litt mer manuell prosess enn det Kies tilbyr.
 3. Har du link til den du kjøpte? Jeg har også TPU, anbefales! http://www.bristols.no/samsung_galaxy_s2_tpu_case/P_2589 Norsk butikk. 137,-, gratis frakt. Bestilte natt til mandag, lå i postkassen tirsdag. For skjermbeskyttelse anbefaler jeg iShield: http://www.zagg.com/invisibleshield/samsung-galaxy-s-ii-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php $14.99 + litt frakt. Fikk den i posten etter ca en uke. PS! Hvis du bruker koden "ZAGG20" når du bestiller iShield, får du 20% rabatt;-)
 4. http://www.facebook.com/SamsungNorge?sk=wall Ser det er endel som klager på Locale-problematikken på Facebook. Fint om flere kan mase der inne, så vi får litt trøkk på dette og muligens får Samsung til å komme med en firmwareupdate. Hvis folk ikke vil bruke ekte navn for å kommentere, kan man jo bare opprette en egen Facebook-profil til sånt bruk;-) (PS! Tror man må "Like" Samsung Norge-siden før man får skrive kommentarer...)
 5. det heter maps.. da er det nok slik dere sier med den bug'en. Og hvis jeg forstår deg riktig så vil det ikke løse noenting å prøve å endre localeinnstillingene, da alt fortsatt ikke blir på norsk? Hvis man fikser Locale på telefonen (f.eks. v.h.a. MoreLocale 2 fra Market) til nb_NO vil man få alle apper på norsk (som støtter det...). MEN ulempen blir da at alle Samsungmenyer + noen predefinerte apper (nettleser osv) blir på engelsk fordi Samsung bruker no_NO. Noen som har et sted vi kan mase til Samsung om dette? Føler ikke de gjør stort om bare en tar kontakt? [nerd] Det er korrekt... det er en bug på samsung sitt oppsett.. de har brukt no_NO som Norsk prefix noe som gjør at det blir feil.. Apps osv bruker nb_NO som prefix.. [/nerd] Feilen er bekreftet mottatt av Samsung og skal også være videresendt til de som har med slikt å gjøre ^^ Hørt noe mer fra Samsung angående dette? Vet du om et sted man kan mase for å få dem til å fikse dette i en firmwareupdate?
 6. Fremdeles ingen fiks til Locale-buggen :-( (Hvis man velger norsk, settes Locale til no_NO, noe kun Samsung bruker... Alle andre produsenter (HTC osv) og apper (Gmail, Maps, Facebook osv) bruker nb_NO. Setter man manuelt til nb_NO via f.eks. MoreLocale 2, vises apper på norsk, men da blir Samsung-menyene selvfølgelig engelske fordi de forventer no_NO) Samsung bør enten endre "Norsk" til å bruke nb_NO siden dette er best-practice i Android-verden, eller hvis de absolutt skal stå på sitt; Legge til "Norsk bokmål" med nb_NO som støttet språk... Nå er det ikke sikkert de selv er klar over feilen, for er umulig å komme i kontakt med dem, og få en kommentar til dette. Noen som har kommet lengre enn meg, og eventuelt har et sted man kan mase til?
 7. Jeg vet! VELDIG irriterende. Samsung bruker feil* Locale: no_NO for norsk. *ALLE andre apper jeg har vært borti bruker nb_NO. Man kan bruke f.eks. MoreLocale 2 fra Android Market til å sette Locale manuelt til å være nb_NO. Da får man Gmail, Facebook osv på norsk, MEN da blir alle de andre menyene på telefonen engelsk, siden de IKKE skjønner seg på nb_NO, men vil ha no_NO. Regner med det blir engelsk fordi det er default Locale, og har ikke funnet noen mulighet til å endre default:-( Da kunne jo default vært no_NO i tillegg til at man satt nb_NO som Locale, på den måten ville appene brukt nb_NO, og Samsung brukt no_NO fordi den ikke har språkfiler for nb_NO, på samme måte som den nå skifter til us_EN hvis man endrer til nb_NO nå... Det aller beste hadde jo vært om Samsung fikser buggen selv, enten ved å: - Legge til et nytt språk: Norsk bokmål; nb_NO - Endrer det de kaller Norsk (no_NO) til å bruke nb_NO som Locale og oppdaterer språkfilene sine.
 8. Irriterende feil på min Galaxy SII: Samsung bruker "feil" Locale for norsk språk (no_NO). ALLE andre programmer jeg har vært borti bruker nb_NO. Dette fører til at hvis man velger norsk språk på denne telefonen vil Samsung-menyer osv bli norske (siden de sjekker for no_NO Locale og da bruker norske språkfiler), MEN alle andre programmer blir engelske (som sikkert er default språk), fordi de ikke skjønner no_NO som Locale, men forventer nb_NO. Har sjekket dette ved å bruke MoreLocale 2 fra Market og manuelt satt telefonens Locale til nb_NO. Da blir alle applikasjoner norske (Facebook, Gmail, Maps, Libra osv), MEN Samsung-menyene blir da desverre engelske, fordi Samsung IKKE har forhold til nb_NO!
 9. Rapporter til Google. Kanskje de kan fikse dette i en bugfix. Det er Samsung som gjør feil så vidt jeg kan se... ALLE andre apper jeg har som støtter norsk språk bruker nb_NO som locale. Da blir Samsungs programmer engelske (sikkert default, hvis ukjent locale). Og velger jeg altså no_NO, som Samsung vil, blir alle andre programmer engelske...
 10. Irriterende feil på min Galaxy SII: Når man velger norsk språk setter Samsung locale til no_no. Alle Google-apps m.m. vises på engelsk. Hvis man endrer locale (f.eks. med MoreLocale 2 fra Market) til nb_no (norsk bokmål) blir Google-appsene (Gmail osv) norske. MEN, da blir Samsung-tingene på mobilen engelsk! (Telefon, Meldinger osv) Noen som har greid å løse dette problemet? Hvorfor bruker Samsung no_no som norsk locale når alle andre bruker nb_no???
 11. Var ikke klar over at VLC hadde fått støtte for ATI. Da stiller saken seg annerledes. Vil tro at ATI har bedre alternativer i denne prisklassen enn GT240?
 12. Hva er for tiden det beste vifteløse nVidia skjermkortet i prisklassen maks 1.000-1.500? ATI er ikke noe alternativ nå desverre. Må ha nVidia for hardware decoding i VLC...
 13. Takker for svar. Lander nok på et 5770 tror jeg;-)
 14. Takk for svar. Hva er tilsvarende modeller fra nVidia?
 15. Hva er de beste skjermkortene i kategorien 800-1000kr nå for tiden? (Ev. et par tips hvis man får ekstremt mye ekstra for en 200-lapp ekstra...)
×
×
 • Create New...