Jump to content

moray

Medlemmer
 • Content Count

  1834
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Har akkurat oppdatert til V2.0. Får håpe det går bra, får prøve litt. Er riemlig blank på dette.. Hvis man kjøper programvare fra TomTom eller Garmin. Hvor kjøper man det, og hva skal det hete?
 2. Hei. Ønsker å bruke min N97 som en Bil-GPS. Anbefales det noe tredjeparts programvare da? Anbefales det å bruke N97 som dette i det hele tatt i og med at det egentlig ikke er det som er dens dedikerte formål?
 3. Hei. Er ute etter en billig bærbar til min mor. Ca 15.4 tommer. Ønsker egentlig mulighet for at hun kan ha en dockingløsning, easyport, portreplikator, vet ikke helt hva det heter.. Da slipper og dra ut skriver, høytt, nettilgang, tast/mus hver geng hun skal ha med maskinen i stua eller andre steder. Finnes dette? Gjerne pris under 4000,- Har sett på denne: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=483022 (Hun bor i Sverige)
 4. Kan dette være noe? http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=445735
 5. Vurderer ennå. Hva vil en PC som kan snurre nevnte programvare koste? Det er flere grunner til at jeg ønsker NAS, blant annet energiforbruk, plasshensyn etc. Noen som vet om jeg vil finne filene på en NAS fra de nevnte enheter?
 6. Men vil jeg kunne filene fra Xbox og de nevnte nettverksenhetene fra en NAS? Syntes FSC Scaleo Home Server var noe dyr, får jo en god PC for summen. Er mest usikker på kompabilitet med f.eks: https://prisguiden.no/product.php?productId=91352 Vil den kunne finne: Squeezebox, Xbox og PS3?
 7. Vurderer en NAS-løsning. Bestilte en ReadyNas i går, men fant ut at den billigste her: Tek.no - Prisguide - Nettverkslagring (NAS) er uten harddisker. Ringte derfor og avbestilte, og fant ut at jeg skulle sjekke med dere :-) om dette er en god løsning eller ikke. Noen som kjører så mange ting opp mot en NAS? På kablet Gigabit Lan, vil det være omtrent som å finne en normalpartisjon på PC'n? Har flyttet og mistet et kontor, derfor må HovedPC'n/filserveren nå stå på soverommet. Med blant annet noen Western Digital disker så bråker den såpass at den må skrus av når min bedre halvdel legger seg før meg. Dvs. null musikk fra Squeezebox eller film fra Xbox..
 8. Da er mobil bestilt, det ble en Nokia 6500 i bronse etter å ha vært og sett og holdt i telefonene. Takk for svar, toazty.
 9. Jeg ser at det ofte er 150 aktive søkere i DIY forumet til AVforum. Akkurat nå er det 177 stk!! Vil st at markedet for dette er nesten eksploderende og det ville være dumt for Norges største nettfora og ikke ta dette til etteretning. Edit 2:Denne tråden har det blitt ryddet adskillig i siden sist jeg besøkte den før sommeren. Det var på over 40 innlegg. Husker blant annet at Øyvind D. hadde innlegg her som tilsa at de slet med å opprettholde en DIY "fan-skare" på AVforum. Hva har skjedd, og hvor er utringsfriheten selv på slike "ubetydlige" tråder her på HW? fora.bmp
 10. Takk for svar. Hu er rimelig låst i nokia. Jeg har akkurat fått meg en E51, hu siklet på den. Ikke at den er noe utpreget bra, men hu ville ha noe lignende innen funksjoner. Gjerne mindre. Vi vil ikke ha to like telefoner i huset heller. Lett og ta med feil telefon ut døra.
 11. Hei. Min kjære trenger ny mobil, hatt N7373 Det hun ønsker nå er en ny Nokia. Kriterier: Liten, tynn er også viktig Blåtann Greie bilder Godt tastatur Prisantydning er ikke spesielt viktig, teknologi er viktigere, (eks. N73 kommer fortsatt høyt opp hvis vi søker etter våre kriterier i prisguiden, men teknologien er vel 3 år gammel nå..) Hva finnes på markedet? Edit: Sett på 5310 og 5610 expressmusic selv om musikk bare brukes noen ganger i året. 5610 er litt for stor egentlig...
 12. Hei. Nexans har en glimrende kalkulator på sine nettsider: --> HER<--
 13. Hei. Plutselig virker ikke kjørelysene mine! Alt annet virker som det skal, fjernlysene, vifta og ellers alt annet elektrisk. Må vise bilen i februar og dette er et problem som jeg må fikse. (Kjører med parklys og grøftespredere om dagen) * Har målt meg fram til at det ikke er spenning fram til den store kontakten i motorrommet ved radiatoren på den gule/svarte ledningen som jeg har funnet ut at er til kjørelys. Tror jeg finner denne igjen på bunn av sikring nr. 1 * Har vært på skroten og skiftet alle releer. * Sikringene er hele. * Lyspærene er hele. Skulle gjerne hatt hjelp til å finne skjema på nett og hvilket nummer er releet for kjørelys? Det er vel noe ettermontert i Norge?
×
×
 • Create New...