Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror mer det er skaden til Hendo som har påvirket formen hans dette året. Synes han har virket bedre i det siste, habil nå mot Tottenham f.eks. Can synes jeg også har hatt en grei utvikling denne sesongen, og tror han kommer til å fortsette med det fremover. Håper personlig vi henter inn en ny "Lucas", som kan spille bak Hendo og Can, med de to som indreløpere.

 

Uansett viktigst å få en ny keeper. Ser bare på United hvor mange poeng de henter hver sesong på å ha en klassekeeper. Spent på Matip, ser han blir regnet som en av de absolutt beste stopperne i Bundesliga. Kanskje han og Lovren kan danne et habilt stopperpar?

Fair enough, skaden har nok satt en demper for Hendo, men savner litt av gløden han har vist tidligere. Enig med daniel om at han må finne sin egen stil, og ikke prøve å være den nye Gerrard.

Angående Can, en som kan bli en viktig spiller for oss i lang tid, men virker fortsatt noe ukomfortabel til tider. Fortsatt veldig ung, blir spennende å følge med på utviklingen hans.

Tror ikke vi kan regne med å få en keeper i De Gea klasse, men vi ser jo hvor sykt viktig han er for Utd. Desverre ser det ut som Klopp kommer til å fortsette med Mignolet. Lovren har sett mye bedre ut i det siste, men vi vet hvor fort han kan være tilbake med klovnespillet sitt, føler ikke meg trygg på noen av stopperne våre. Skulle ikke Sakho være den nye Agger, liksom? Husker praten om han før han kom, flink med ball og til å sette i gang angrep... Har ikke sett mye av det gitt.

Lenke til kommentar

Fatter ikke at ingen setter pris på Sakho sine bidrag i oppbyggende spill. Han er veldig bra på nettopp dette, spille gjennom ledd. Samme om han er keitete og gjør en del rart, han er god på å spille opp bakfra og egner seg godt til ballspillende fotball, lett.

 

Han gjør noe rare greier innimellom (forrige match hele tiden), og ser keitete ut, men skal ikke ta fra ham mer enn nødvendig.

Lenke til kommentar

Kommer aldri til å finne en stopper som Agger igjen. Han var en one of a kind.

God med ballen, god på hodet, sterk råtass og skøyt som en hest og det med til tider vanvittig presisjon.

På toppen av det hele så viste han en lojalitet ovenfor klubben som svært få kan matche.

 

Ja, Sakho kan til tider gjøre litt rare ting, men han er en spiller det er umulig å ikke like. Både på og utenfor banen.

Det er noe med fremtoningen hans syns jeg, som gjør han så likandes.

 

I toppform er Sakho rett og slett vanvittig god.

Lenke til kommentar

Vis meg en spiller som ikke har et hysterisk lavt bunnivå da. Det gjelder jo omtrent samtlige spillere.

Selv stjernespillere (da tenker jeg på spillere på større lag enn Liverpool) har latterlige bunnivå.

 

Problemet er at Liverpool er mye oftere nær det hysterisk lave bunnivået enn hva en bør forvente. Det er ikke uten grunn at Liverpool er så langt ned på tabellen som de er.

 

Når man presterer kamper som Man U hjemme og Stoke borte forrige sesong, West Ham hjemme og Newcastle borte denne sesongen er man dessverre altfor dårlig.

Lenke til kommentar

Moreno, Clyne, Lovren, Coutinho og Firmino må stå over returkampen mot Dortmund om de får gult. Hadde vært jævlig kjipt å ikke ha med seg Clyne og Lovren (og Cou og Firmino for den saks skyld) til returkampen.

Edit: Firmino rekker vel kanskje ikke denne kampen uansett?

Endret av KANE2009
Lenke til kommentar

Hvor er det blitt av Brannagan nå? Han var jo litt involvert en periode, men helt ute av A-laget nå.

 

Blr mektig imponert over det jeg så av ham, en skikkelig bra spillende midtbanspilller med masser av potensiale! Håper han kommer inn i varmen igjen etter hvert, og ikke ender opp et annet sted. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...