Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eneste som gjør den dama bra er drakten. Mener fortsatt at Agger er en langt bedrw stopper enn Skrtel, og dansken vil nok ta tilbake den plassen. Skrtel vil nok gi oss en gigabrøler snart.

Skrtel har hatt et par gode blokkeringer som direkte har hindret mål. Virker som han trives som den "sikrende" stopperen i "systemet". Men ja, idiotisk å ha Agger på benken.

 

Litt artig hvordan Agger gikk fra å være vår viktigste stopper, til å faktisk bli utelatt fra en startoppstlling med tre stoppere.

Endret av Because I need change!
Lenke til kommentar

Ble litt som jeg forventet. Arsenal er vilt gode når de skrur opp tempoet. Og slik som ifjor og mange andre år, henger vi ikke med. Helt fortjent. Ingen krise for oss mtp at vi ligger på 2.plass. Var en must win for Arsenal som har tøffe kamper fremover.

 

Irritert på BR som starter med det laget der. Gledelig å se at Coutinho kommer inn og rett og slett, ser ut som han knapt har vært borte fra fotballen. Veldig spent på ham + SAS i kampene som kommer.

 

 

Kunne tenkt meg dette i neste match, sett at alle er skadefrie: Migno, Johnson - Kolo, Skrtel, Agger - Enrique - Allen, Gerrard, Coutinho - SAS.

Lenke til kommentar

Skrtel var den beste av de tre bak i dag, ville heller tatt ut Toure for Agger. Ser heller ingen grunn til å bytte Hendo med Allen.

 

For å være etterpåklok burde Coutinho startet for å kunne holde lengre på ballen, og få et bedre angrepsspill. Begge backene var krise, det ble tydelig hvor svake vi blir uten Enrique og Johnson.

 

Uansett er det ikke krise å tape borte mot et knallgodt Arsenal-lag, selv om det føles jævlig nitrist akkurat nå. Coutinho bak SAS de neste kampene burde sikre seire, og topp fire virker fortsatt mulig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...