Jump to content

hojohansen

Medlemmer
 • Content Count

  2432
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 :)

About hojohansen

 • Birthday 06/16/1976

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12883 profile views
 1. Kjøpte meg nvidia shield tv pro i går, du verden for en fantastisk liten boks 👍
 2. Du hadde så klart helt rett. Fikk mobilen tilbake i dag, startet opp, ladet mens jeg så på YouTube, etter ti minutter så var problemet tilbake. Nå har jeg filmet det og vist de den. Så da tar det vel to uker til da..
 3. Da er min på verksted, der fant de så klart ingen feil. Jeg leverte mobilen "ren" og med blinkende skjerm, da er rart at de ikke klarer å oppdage noe som helst..
 4. Min Yamaha rx-v371 begynner å tulle, så jeg er på jakt etter en erstatter. Har 5.1-høyttalere, men tenkte på 7.1/2.Jeg ønsker nye formater slik som 4k og dts-x. Helst brukt, men nytt fungerer også. Maks pris 6.000,-Hva anbefaler dere?
 5. Min skjerm har begynt å blinke, den blir borte i et lite sekund før den dukker opp igjen, på det verste så skjer det med ca fem sekunders intervall.
 6. Android 10.1 fungerer såpass bra at jeg er ikke bekymret hvis det viser seg at det ikke kommer nye oppdateringer.
 7. Med den holdningen der trenger nok også du profesjonell hjelp... du bare vet det ikke.. Jeg er overvektig - jeg vet det, men trenger ikke hjelp..
 8. Northug har mer markedsverdi enn meg, men menneskeverdig er vi likestilt.. Hvordan du lever ditt liv, hvor mye du veier, hvilke avhengigheter du har - har jeg ingen ting med, så sant du ikke ber meg om hjelp. Denne tråden og spesielt enkelt personer mangler det vesentlige i livet, sympati, empati og toleranse.
 9. Kan ikke forstå at enkelte kan være så stygge mot oss som er overvektige. Pust dypt, prøv å sov godt i natt - oppsøk hjelp i morgen..
 10. Kan du ikke aksepterer at mennesker er tykke? Jeg sliter med å akseptere personer som ikke aksepterer andre...
×
×
 • Create New...