Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mye kan sies om kampen, vi er selvsagt heldige på siste målet, men Shelvey jobbet den inn.

Merkelig hvordan dommeren nesten nok en gang avgjør kampen for oss.

Blåser straffe i en situasjon, hvor det 80% av gangene ikke blir blåst. (bare spør Drogba)

Snyter oss for 2, hvorav den ene er soleklar, mens holdingen er noe som skjer veldig ofte.

Sinnsykt deilig å se vi griper fatt i kampen ute i andre omgang, etter et voldsomt Westham press.

Vannvittig deilig å snu denne til 3 poeng, på bortebanen mot et vanskelig lag.

Gliset til Lucas sa alt.

 

Nå forbedrer vi oss stadig, og klatrer på tabellen, istedet for å bli i sumpen med dårlig selvtillit rare dommer avgjørelser, og lite marginer.

Endret av guttorm
Lenke til kommentar

Jævlig imponert etter kampen i dag. Hammers er gode, og spesielt på hjemmebane. Når vi enda ligger under til pause, og vinner uten våre to formspillere (Suarez/Enrique) kan jeg ikke annet enn å berømme laget. Vi har en del å gjøre angående spillermatriell både i ellever og tropp. Forhåpentligvis skjer det noe i Januar. Likevel, 4 poeng bak 4 plassen med dette laget er slett ikke dårlig. Jeg er og har alltid vært tålmodig angående BR, og vil fortsatt være det. Slik vi fremstår for tiden, så er det ingen grunn til å ikke være det. Vi spiller god fotball hver uke, og virker som spillestilen bare innføres mer og mer for hver uke som går. For meg er ikke det viktigste bare å vinne. Men å vinne, mens man spiller god fotball er så uendelig mye bedre. Byttene til BR vant oss også kampen (Cole & Hendo). Stort pluss der. Downing og Cole var begge bedre enn jeg har sett dem i ligaen på lenge. Suso er jeg ikke sikker på om ville tatt behandlingen utpå der like bra som feks Sterling gjorde. Selv om jeg gjerne ser Suso fra start neste helg, dog kanskje Cole fortjener en start. Gjort det bra når han har fått sjansen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Irriterte meg grønn over Sterling idag, da spesielt hans avgjørende valg foran mål(så slår han til med en magisk pasning til Cole). Samme med Gerrard. Savner vinnertyper i laget. Men rundt 70min så ble alt så mye bedre. Pasningene fra første omgangen kom tilbake, spillet var (igjen) bra og vi snur kampen. Det er lenge siden vi har gjort, spesielt på bortebane. Var fantastisk å se liverpool vinne en kamp der vi ikke dominerer. 3poeng på en dårlig dag.

 

Syns Sterling og muligens Gerrard kan få fri mot Aston Villa. Suarez går tilbake som spiss og Shelvey kan ta Gerrard-plassen, mens Cole fortjener(etter dagens og Young Boys-kampen) startplass. Og kan la Sterling få hvile. Håper Liverpool har en solid desembermåned, lagene vi møter skal være overkomlig også. (villa, fulham, stoke og qpr)

 

 

PS: Nydelige mål btw!

Endret av Danielzu
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tror ikke vi ble bedre fordi Allen gikk ned som anker, men fordi Henderson er mye bedre enn Allen fremover. Det synes jeg er litt skummelt, håper Allen bare er ute av form offansivt.

 

Ikke riktig. Allen og Henderson gikk begge i litt dypere roller. Du kan helt tydelig se at Brendan viser til Henderson at de skal spille 2 bak og en lengre fremme når Hendo skal bli satt inn. Mer fart og punch i Henderson enn Lucas, er derfor jeg tror vi ble bedre. Ikke minst er Hendo mer fremoverrettet. Jeg synes Henderson og Allen er såpass forskjellige at det er vanskelig å sammenligne dem. Henderson er litt mer Gerrard, bare uten store spissferdigheter, mens Allen er ballfordeler, teknisk meget god og bevegelig. Han løp enormt mye i dag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...