Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Siste linjen har du rett i, men har du tenkt over hvorfor han ikke fikk med seg de sterke personlighetene? Lukaku har gått ut nå i senere tid og sagt at han ble behandlet som dritt av AVB, og aldri kommer til å tilgi han. Tror AVB sliter veldig med å behandle enkeltspillere. Kanskje spesielt å motivere de som sliter eller ikke får spille. At de spilte bedre har med at de endret formasjoner og taktikker med engang som passet laget mye bedre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke veldig grundig artikkel, men jeg ser helt klart poengene her. I LFC har man heller ikke primadonna-spillere som motarbeider treneren. Gerrard, Carragher og Reina er alltid de første til å gå ut i media og ta på seg ansvar når laget ikke presterer. De har også i ettertid omtalt Hodgie som en fin fyr og god trener, og at de er lei seg for at det ikke funket for ham i klubben.

 

Jeg tror og håper egentlig at AVB ender opp hos oss, men jeg tror han må være villig til å ofre litt av taktikkstoltheten sin om han skal bli en suksess i England. Man skal ha en helt klar grunnfilosofi, men det er klart at endringer må gjøres når man spiller mot City, United eller Arsenal som har så mange x-faktor-spillere.

 

Samme hva: La i det minste den nye manageren få fullføre kontrakten sin før han dømmes. Jeg tror fremdeles vi hadde gjort det langt bedre neste år med Kenny, men det får vi aldri vite nå.

 

Selv er jeg på nippet til å miste interessen. Orker ikke flere trenerbytter, middelmådighet og rot. Håper våre nye amerikanske eiere faktisk er alt det de sa de var da de tok over, og at vi ikke går inn i en ny G&H-periode..

Endret av cmyrland
Lenke til kommentar

Det er en stor risiko å ansette AVB, men han er vel av de bedre av de vi har blitt linket med. Jeg er mer bekymret for hvordan det skal gå dersom Van Gaal blir DOF. Van Gaal er en veldig sterk personlighet og vil nok lett kunne overkjøre AVB. Kan se for meg at vi får en stor konflikt der etter en viss tid.

 

Det virker forøvrig litt merkelig at vi ikke ser ut til å vurdere de mer erfarne managerne som nå er ledige.

Endret av Reg2000
Lenke til kommentar

Mye snakk om Louis van Gaal som DoF nå ja. Jeg er ganske skeptisk, føler isåfall det er en signering som kan slå begge veier, og i mine øyne er det skummelt å ta en såpass stor risk på DoF-stillingen som i hovedsak skal stå for kontinuitet og stabilitet.

 

I beste fall kan det vise seg å bli knall, men i værste fall kan det det bli Riv Ruskende van Gaalt (hehehehehehe) dette uavhengig av hvilken manager som ansettes.

Lenke til kommentar

van Gaal er jo et stort navn i fotball, så den største fordelen med ham er at han kan trekke til seg en del spillere et lag i vår tabellposisjon ellers hadde slitt med å få tak i. Videre har han erfraring fra Spania, Tyskland og Nederland og mest sannsynligvis kjenner han til speidere og vet hvilke spillere som er lønnsome å hente. Videre kan han alltids steppe inn som caretaker om manageren ikke klarer å oppnå de målene som stilles til ham. Ellers har han også en meget bra merittliste, hvor han har vunnet 3 ganger i Eredevise (1994, 1995 og 1996) med Ajax og en gang med AZ (2009). Videre har han vunnet Bundesligaen en gang (2010) og La Liga to ganger med Barca (1998 og 1999). Han har også vunnet i CL, og 3 lokale cuper.

 

Jeg tror det vil lønne seg å hente ham, til tross for at han er en eksentrisk type som krangler lett. AVB hadde problemer med å holde garderoben i Chelsea, og van Gaal kan hjelpe ham med dette... så lenge han ikke viser ballene sine til spillerene (http://soccernet.esp...s-balls?cc=5739)

Endret av Suburbian Hero
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...