Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Snikpellik skrev (1 time siden):

Heldigvis har verden gått fremover siden Giggs spilte fotball. Hadde dette skjedd nå ville han naturligvis vært ferdig i klubben.

Sant. Men det er faktisk ikke så lenge siden han la opp. Vi her inne har alle hedret fyren mens vi visste hva han drev av med. Du og

Endret av bshagen
Lenke til kommentar
bshagen skrev (4 timer siden):

Sant. Men det er faktisk ikke så lenge siden han la opp. Vi her inne har alle hedret fyren mens vi visste hva han drev av med. Du og

Hæ? La opp for snart 10 år siden.

Var vel i 2020 det ble kjent at han ble arrestert mistenkt for vold. Kan ikke huske at noen her har hyllet han etter det.

Før dette har det vel ikke vært noen saker? Annet enn at han var utro og det greiene med broren såvidt jeg har fått med meg.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

https://otp.tools.investis.com/clients/us/manchester_united/usn/usnews-story.aspx?newsid=90863&cid=972

Sitat

MANCHESTER, England--(BUSINESS WIRE)--Manchester United plc (NYSE: MANU), has agreed to an expanded strategic collaboration with Qualcomm Technologies, Inc., that will see the Snapdragon® brand displayed on the front of the club’s famous shirt.

Ny draktsponsor.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Snikpellik skrev (4 minutter siden):

Ifølge The Athletic nekter Sancho å beklage, og det er derfor han må trene for seg selv inntil videre.

Da foreslår jeg å selge han i januar.

Uavhengig av hva han gjør så håper jeg United har baller (i motsetning til PSG) og lar Sancho kose seg på U21 laget eller ikke lar han spille i det hele tatt.

Han er uansett ikke så god for tiden at det er store tapet for United å bare stenge han fullstendig ute.

Hvis klubben ønsker å statuere et eksempel, så får en vel knapt en bedre mulighet enn denne uten at det går for mye løs på det sportslige. 

Lenke til kommentar
blured skrev (1 time siden):

Det tar vel ikke slutt før vi evnt blir en så attraktiv klubb igjen (rent sportslig), at vi ikke må ty til monsterlønninger for å lokke toppspillere til oss. 

Vi greier å lande verdens største sponsoravtaler enda vi egentlig er ganske dritt. Hvordan i alledager er vi i stand til  å rote til spillerinvesteringene vi driver av med så inni hampen - i 10 fuckings år

Lenke til kommentar

Problemet er - som sagt - 1) at vi har eiere som driter i sportslige resultater, annet enn det minimumet som er nødvendig for å opprettholde klubbens verdi og å holde seg sånn noenlunde inne med fansen. Og i forlengelsen av dette

2) at vi har veldig svake "sportsdirektører", som er løpegutter for eierinteressene, snarere enn å skulle være ansvarlig for å oppnå resultater på banen.

Da blir veldig mye opp til trener / manager, og de fire første vi har hatt siden SAF har jo vært rimelig udugelige. For tidlig å konkludere om ETH ennå. 

Og til slutt, selvfølgelig, at vi har massevis av tafatte fans som ikke har nok baller til å gjøre det som trengs for å få pælmet eierne ut av klubben (se bildet i mitt forrige innlegg fra demonstrasjonen helgen for et par uker siden).

Lenke til kommentar

Men når det er sagt, så virker det om om ting har blitt bedre under Ten Haag og Murtough. Tenker på behandlingen av Ronaldo, Rashford mot Wolves, nå Sancho osv.

Noe skuffende rekruttering dersom Antony viser seg å være skyldig i det han er anklaget for. Blir bare tydeligere og tydeligere hvor viktig det er at spillerne som kommer inn har de riktige holdningene og hodet på rett sted.

 

Er veldig spent på Høylund inn mot Britghon nå til helgen. Så frisk ut mot Arsenal. Håper at vi nå etter landslagspausen endelig kan kickstarte sesongen. Amrabat bør vel også nærme seg etter å ha tilbrakt de siste ca 10 dagene på carrington. Spent på hva han kan tilføre.

Tipper kanskje at vi får Bruno ute til høyre med Antony og Sancho ute. Tror ikke at Pellistri er klar til å starte, og Amad er jo ute til i vinter. Noen som vet når Mount er tilbake? Tror nok at han også vil kommer mer til sin rett med en bedre presspiller på topp.

Antatt lag mot Brighton. Dersom Mount eller Amrabat er klar, så blir vel kanskje McTominay droppet. Eventuelt Garnacho som kant, og Eriksen sentralt.

Onana
Wan-Bissaka - Lindelöf - Martinez - Dalot
Casemiro - McTominay
Bruno - Eriksen - Rashford
Høylund

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvor mye penger sløses nå vekk i lønn på spillere klubben ikke ønsker/kan bruke? Må begynne å bli en anstendig sum.  Martial, Antony, Sancho, Greenwood og Maguire. 

I tillegg er det jo brukt en anselig sum på flere av disse som vi aldri får igjen. 

Ødelegger stort med tanke på fremtidige forsterkninger. Kan holde oss tilbake i lang tid dessverre

Snart kamp igjen, gleder meg stort. Håper vi får et lag som står samlet og gir alt

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...