Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når en lagdel virkelig fungerer bra, er det vanlig at det ser enklere ut enn det er.

Jojo. Men Liverpool pressa ikke spesielt mye i går. Spilte safe desverre, de få gangene de kom gjennom fra siden leverte Milner håpløse innlegg. Alt raknet når Bobby gikk ut og Sturridge inn. Origi og Sturridge gjorde nærmest nada.

 

Vi var dårlige offensivt fra før og united var gode som førte til at Liverpool ble enda dårligere. Sånn da? =)

Endret av Danielzu
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Liverpool var under pari, svak kamp uavhengig av motstanden. Likevel kan man si United gjorde en veldig god jobb defensivt. Lindelöf og Smalling vant det meste av dueller, Shaw hadde full kontroll på Salah. Solid. Så er midtbanen også gode i presspillet, og etter skadene går Lukaku og Sanchez ned som vingbacker og hjelper til godt defensivt som hindret Liverpool i å komme rundt.

 

Er vel den første kampen Liverpool ikke scorer i denne sesongen? I hvert fall borte?

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Dårlige nyheter fra pressekonferansen nå. Man vet det er alvorlig når selv Solskjær ser trist ut. 

 

Så ingen av de ti som er meldt skadet kommer tilbake?

– Jeg kjenner ikke til akkurat den listen over de som skal være skadet nå! Matteo trente i går. Jeg tror ikke han vil være klar ennå. Marcos trener, så Rojo vil bli involvert. Når det gjelder «Rashy» så venter vi fortsatt for å se hvordan ankelen hans responderer på behandlingen. Muskelskadene er det for tidlig å tenke på. Så det er det. Det er en del som er ute.

 

De ti som er meldt skadet er: Herrera, Matic, Lingard, Martial, Rashford, Mata, Jones, Valencia, Darmian og Rojo. Sistnevnte er tilbake fra langtidsskaden og blir involvert mot Palace.

Lenke til kommentar

Hvorfor dribler Sanchez alltid til høyre side av forsvarer, burde klare å gå begge veier. Der synes jeg Martial er bedre, han er mer uforutsigbar. Jeg synes egentlig vi burde selge Sanchez dersom vi fortsatt får penger for han og gi de unge sjansen. Hvordan er Angel Gomez egentlig? Han er god på Football Manager, mye i uforutsigbarhet. Lukaku har jeg mer troen på enn Sanchez, men vet ikke helt om han er best på kanten, han er jo meget god på hodet.   

Lenke til kommentar

Ingen av de unge er god nok til å ta steget enda ut fra det jeg har sett av dem. Klart en av dem kan overraske som Rashford gjorde, men har ikke helt troen på det.

 

Alt er jo lagt til rette for at Fred burde få noen minutter snart, men ser ut til å være et feilkjøp av dimensjoner. Noe må den karen mangle som ikke får spilletid.

 

Blir spennende i kveld hva lag som starter og om noen griper sjansen de får.

Lenke til kommentar

Spent på hvilke spillere vi sender utpå, som de fleste andre. Tipper det kjøres en diamant, eventuelt 433 med Pogba/Fred/Pereira som hengende spiss.

 

Young - Smalling - Lindelof - Shaw

 

McTominay

 

Fred - Pogba

 

Pereira

 

Lukaku - Sanchez

 

Pogba på midten for å beholde en av de faste offensive i sin vante posisjon, og Pereira offensivt i "Mata-rollen"?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...