Jump to content

Btbw

Medlemmer
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Btbw

  Manchester United

  Jeg skriver sanger og lager musikk i FL Studio. Akkurat denne melodien var det kompisen min Erlnite som laget, men det er jeg som har skrevet tekst og synger.
 2. Btbw

  Manchester United

  Ole Gunnar-sangen min:)
 3. Hei. Jeg hadde god nytte av søvnmedisinen Circadin som påvirker naturlige søvnhormonet i kroppen for en naturlig døgnrytme. Så det kan være noe, men du må snakke med legen. Fortell hvordan du har det. Kanskje antidepressiva hadde vært noe. Hva med en enkel jobb i stedet for skole, men kanskje vanskelig å få jobb hvis du ikke har fullført vgs. Mulig du går på feil videregående. Er du lærling eller allmenn?
 4. Du kan begynne å snakke med folk som jobber på lokale cafeer / butikker i nærheten av der du bor. Hvis du har noen venner fra før kan du spørre dem om å ta med noen av deres venner neste gang dere treffes. Utvider vennekretsen gradvis. Trenger ikke være bestevenn med alle, men bekjente du kan finne på ting med.
 5. Btbw

  Manchester United

  Hvorfor dribler Sanchez alltid til høyre side av forsvarer, burde klare å gå begge veier. Der synes jeg Martial er bedre, han er mer uforutsigbar. Jeg synes egentlig vi burde selge Sanchez dersom vi fortsatt får penger for han og gi de unge sjansen. Hvordan er Angel Gomez egentlig? Han er god på Football Manager, mye i uforutsigbarhet. Lukaku har jeg mer troen på enn Sanchez, men vet ikke helt om han er best på kanten, han er jo meget god på hodet.
 6. Var ikke meningen å være hard med deg, ville bare få deg til å tenke litt. Kanskje en diagnose ikke er noe å trakte etter. Dersom blodprøvene / testene ikke viser noe blir det fort synsing av legene som ikke kjenner deg. Da ville jeg heller diskutert ting med venner som kjenner deg både før og etter du ble syk.
 7. Ting som kanskje kan hjelpe: - Spørre om andre arbeidsoppgaver - jobbe litt mindre - Sette enkle mål, så får du god følelse når du får det til - Faste fritidsaktiviteter - Sette 1 ting man gleder seg til neste dag
 8. Jeg ville gått mindre til legen. Hva er du på leting etter? Hvis de hadde funnet en diagnose, hadde du følt deg bedre eller verre da? Jeg føler at hvis man får en diagnose så blir man satt i en bås som man ikke kommer ut av og som kanskje begrenser deg. Har selv hatt problemer og ble bedre da jeg gikk mindre til leger o.l og heller var litt åpen med familie og nære venner om hvordan jeg hadde det. Snakke om normale ting i hverdagen i stedet for å surre seg ned i sykdom og depresjon. Du kan også prøve å finne hobbyer som krever lite energi en periode, slik som tegning / maling.
 9. Btbw

  Manchester United

  Håper Ole Gunnar går tilbake til 4 bak, helst 4-4-2. De Gea Dalot Smalling Bailly Shaw Lingard McTominay Pogba Mata Lukaku Rashford
 10. Hei trådstarter. Kanskje du kan begynne med noen aktiviteter der man ikke trenger snakke så mye, eksempel bli med på ballspill eller spille sjakk med noen. Da snakker man mest om det man holder på med. Har du noen skills du kan utvikle, eksempel spille et instrument, synge, tegne/male eller lignende? Det kan hjelpe på selvtilliten å bli flinkere i noe og ha noe produktivt å vise frem. Du kan også begynne forsiktig å snakke/hilse på folk som jobber i butikker nærme der du bor. Jeg tror de fleste er glade for at de blir snakket til og ikke er ute etter å 'avsløre deg' eller være slem med deg med mindre du oppfører deg aggressivt eller provoserende. Du kan spørre hvordan de har det, fortelle om noe du er interessert i.
 11. Btbw

  Manchester United

  Vi mangler noen som Beckham som kan slå gode innlegg / cornere osv. I tv2-studioet sa de at Young og Shaw hadde dårligst treff på innleggene i serien. Jeg syns heller ikke Rashford har gode cornere. Hvordan er Fred / Pereira på cornere / frispark? Synes dere de burde få sjanser?
 12. Kanskje du bør ha fest med noen du kjenner fra før + noen nye fjes, invitere noen hjem til deg selv? Du kan snakke litt med de nye men flytte litt på deg og snakke med noen av de gamle vennene hvis det blir for skummelt. Husk at folk sier mye dumt når de drikker så det er ikke så farlig å si noe dumt. Hvis du treffer noen av de samme som på en annen fest kan du snakke litt om det som skjedde sist gang dere var ute og le litt av det. Du kan også høre litt etter hva de andre snakker om og bli med i en gruppesamtale. Da kan du la de andre snakke mest og komme med litt innspill / kommentarer.
 13. Btbw

  Manchester United

  Hei igjen, lenge siden jeg har vært her. Fra hvilken side er det best å bestille tur til England og Old Trafford? Må alle som er med være medlem av supporterklubben? Finnes det pakketilbud?
 14. Hei. Hva gjør dere hvis dere får et avslag enten av kjæresteemne eller jobbsøknad? Jeg går ofte helt i kjelleren og det irriterer meg fordi det går bare ut over meg selv. På den annen side er kanskje oppturer og nedturer en del av livet?
×
×
 • Create New...