Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Hvis det hadde vært lett å bli "ripped", hadde jo "alle" vært det, og i hvert fall de fleste toppidrettsutøvere. Men slik er det jo ikke. Kanskje Rooneys legeme er slik at det er vanskelig for ham å miste det lille fettet han har uten også å miste muskelmasse? Jeg vil tro at når man har vært på hans nivå såpass lenge, kjenner man, sammen med et kobbel eksperter, sin egen kropp og dens reaksjon på trening og kosthold ganske godt. Hvis det hadde vært noen vits for ham å ha så lav fettprosent, hadde han kanskje hatt det?

Det er vel heller slik at det går an å være i toppform uten å se ut som en actionfigur. Muskeldefinisjon er en indikator på god fysisk form, men ikke alfa og omega, og heller ikke en garanti, egentlig. Husk at vi er i et område hvor vi snakker om svært minkende avkastning.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du får ringe NTNU å spørre om det er lurt å ha 20% fett som toppidrettsutøver. Og nei, Rooney er ikke noen unikum der, han drar ikke nytte av å ha ekstra fett på kroppen, om ikke du kalkulerer med at det kaldt på Boxing Day. Mulig Rooney er av "den gamle skolen" og "typisk britisk", men så kan du jo se hvordan det har gått de siste 10 årene. Skal vi lage en liste over alle feite engelskmenn som har vært gode etter fylte 30?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er LETT å bli ripped, det som er vanskelig er planlegging og tid til lage mat. De fleste tyr til ferdigmat eller that shit. Hvis du lager alt i bunn av og unngår de fleste saus, da er du rippet i løpet av tre måneder.

 

Planlegging og lage mat i bunn av krever mye tid og de fleste gidder ikke etter en lang dag på jobb. Toppidrettsutøvere som Rooney har råd til å ansette noen som kan ordne det.

Lenke til kommentar

Jo, men det er mulig det ikke er så lett som dere tror. Han er tross alt en profesjonell atlet, med det som bør være ypperste ekspertise rundt seg. Jeg kan for eksempel se for meg at han kunne mistet det ekstra fettet, men at kostholdsomleggingen det forutsetter kunne gått ut over treningen på en slik måte at det ikke ville vært hensiktsmessig. Som sagt, her snakker vi minkende avkastning.

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

Minkende avkasting ville jeg si var fra 15% til 12%, ikke fra 20% og ned, der er det tross neste 5kg å hente om han legger seg rundt 15% (han veier rundt 83kg ifølge wiki). Ta på deg en vektvest å ta deg en joggetur, så skal du nok se at det var litt verre enn du trodde. Om du holder på med crossfit så skjønner du hva jeg mener. All verdens ekspertise hjelper ingenting om han ikke følger rådene heller, de tvangsforern vel ikke heller. 

Poenget er, han er seig, han er sein i duellene, han orker ikke de sprintene lengre og han er ikke "påskrudd". 4-5kg dropp mener jeg absolutt kunne ha hjulpet ham på veien, noen få sekundeler er nok til å vinne ballen eller få en tå på den og sette den i mål

EDIT: men det er nå bare min mening :)

Endret av bshagen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Dette er forøvrig den latterligste diskusjonen jeg har sett i denne tråden på ufattelig lenge. Rooney er bare en feit, lat, fast food misbruker, UTRENT toppatlet. Er vi enig nå?

 

Helt enig. Tror også Uniteds mange fysiske trenere (og forsåvidt også managere) ville ha kasta Rooney ut av klubben for lengst om det var tilfellet. Rooney er en toppidrettsutøver. At kroppen hans ikke ser like atletisk ut på ferie som midt i sesongen har vi visst veldig lenge. 

Lenke til kommentar

Blir mindre surt av at han er den eneste av spillerne våre som på eget initiativ returnerte til trening på Carrington allerede 19 juni. 

 

Men ja, selvfølgelig har han altfor høy lønn i forhold til prestasjoner - det er vel alle United-fans enige om nå på tross av at han er en legende i klubben. Synes dog han blir gjenstand for mye unødvendig frustrasjon/heksejakt her inne, men det er jo bare et par-tre brukere som gjentar seg selv.

Lenke til kommentar

Sliter litt med ryktene som florerer. Syns det er synd at vi skal prøve oss på ferdige spillere hele tiden. Det kryr av gode talenter som med litt spilletid kommer til å bli solgt til toppklubben rundt om i Europa for 500 mill ++.

 

Perisic for rundt 500 mill er direkte latterlig, syns ikke han er en spiller vi skal handle til annet en som god stallfyll, og vi betaler ikke en halv milliard for stallfyll.

Lenke til kommentar

Ser hva du mener Espp, og er langt på vei enig. Men vi har veldig mange unge spillere i klubben nå, som trenger å satses videre på. Tuanzebe, Fosu-Mensah, Rashford, Bailly og Martial for å nevne noen. Vi mister rutine med Zlatan, Rooney og etterhvert Young og Carrick så det er viktig med litt erfaring i troppen også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...