Gå til innhold

Manchester United


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Han kunne vært mer konsis (vi må vinne samtlige ligakamper -> vi har ennå en sjans, vi er ikke gode nok -> vi kan vinne alt), men det blir litt "knitpicking" å skulle gjøre et stort nummer ut av det. Vi har fått en ganske god start på CL og akkurat nå er resultatene det viktigste, finspillet kommer senere.

 

Får vi poengene i land og seirene begynner å komme så vil det skape motivasjon innad i laget, noe som vil forplante seg som mer tæl og flyt, noe som igjen bidrar til finere spill.

Lenke til kommentar

Kampen her endra svært lite.

 

Jeg er dog mer positiv til CL-suksess i år enn jeg var før sesongen. Virker som at det passer oss bedre i år, med tanke på spillestilen til Moyes.

 

Langt ifra noen friskmelding på laget etter denne kampen. Forventer seier på Villa Park til helga, men jeg er livredd for hva som kan skje..

 

Spillestilen til Moyes? For meg ser det ikke ut som om gutta har noen spillestil utpå banen. Det går som det går. Spillestilen er egentlig veldig lik som i fjor også, men nå klarer ikke spillerne å konsentrere seg kampen igjennom, og flere viser ikke viljekraften de gjorde under Ferguson (Rooney gjør det bedre). Moyes sier han har brukt hårføneren siden han kom til United. Tydelig at hans hårføner er like fryktinngytende som Fergies'.

 

Uansett morsomt at vi fortsatt ikke har tapt i CL i år, og har vunnet 9-2 sammenlagt mot Leverkusen. Et lag som i ligaen har tatt 3 poeng mot Dortmund og 1 poeng mot Bayern Munchen. Er vel det mest positive å ta fra denne sesongen, sammen med seier over Arsenal og fremvisningene til Januzaj.

Lenke til kommentar

Fra den vinkelen ser det selvsagt "ille" ut, men hvis man ser det litt fra siden så er det ikke så nærme hodet hans som man skulle tro.

Husker jeg så den og stusset litt på at det ikke ble avblåst for høyt spark. ManU fikk en "tilsvarende" med seg litt senere i kampen der de fikk frispark for høyt spark på Shaktar.

 

Litt aktiv skulder også, eller..?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...