Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uten at dette er noe annet enn personlig spekulering så har dem (Blizzard) antageligvis håpa i det lengste at dem slipper å måtte utsette.

Aldri kult når noe man gleder seg til blir utsatt, men sånn som trenden har vært dem siste årene så syntes jeg det nesten ironisk nok er positivt når utviklere velger å utsette en lansering (som f.eks Cyberpunk) fordi dem ikke er fornøyde. For å paraphrase Miyamoto fra Nintendo (tror jeg?): "A delayed game will eventually be good, but a rushed game will forever be bad"

Endret av Wheeljack
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg synes også handlingsforløpet er nokså spesielt her. Vi fikk datoen så sent som 26. August så det var temmelig kort tid fra de slipper dato til utgivelsen skulle finne sted. Altså bare 2 mnd og de siste 2-4 ukene forsvinner jo gjerne til pre-patch og mye annet så man har jo gjerne frys på koden som skal brukes til lansering en stund i forveien.

Så la oss si at de hadde toppen 6 uker igjen med tid til å få Shadowlands klar til 26/27. Oktober når de først gav oss en dato. Man skulle jo tro at de hadde halvveis kontroll på statusen til spillet på det tidspunktet da de jo allerede er såpass sent i utviklingen at det egentlig bare er tid til finpuss igjen.

Det hele fremstår jo temmelig merkelig utad. Jeg tipper det har vært stort press fra Activision om å få utvidelsen ut så raskt som mulig da tallene for både BFA og Classic sikkert er temmelig dalende. Classic er i en ny bølgedal når vi nå er mellom Anh'Qiraj og Naxxramas, og BFA har jo vært ferdig og dødt temmelig lenge. Ikke bare har det vært total mangel på nytt og interessant innhold på evigheter, men BFA som utvidelse har jo ikke vært så alt for godt likt og mottatt så de fleste har vel ikke vært så fryktelig interessert i det som har blitt levert via de siste oppdateringene uansett og når du attpåtil kombinerer det med så stort mellomrom mellom siste patch til utgivelse av ny utvidelse så er det klart tallene stuper.

Sikkert mye press fra investorer også rundt det å få ut Shadowlands nå som det er temmelig stille på spillmarkedet før det braker løs med Xbox Series S/X, PlayStation 5, Cyberpunk osv i November.

Men det kan jo virke som fornuften har seiret til slutt og at Ion og de som er involvert har klart å få det frem at utvidelsen rett og slett ikke er klar. Tipper at det med å nevne datoen på Gamescom var et press fra Activision og marketing som fremdeles så for seg og presset på for en lansering før November. Og at grunnen til at det fremstår såpass merkelig i etterkant er fordi utviklerne og marketing/Activision ikke har vært helt på bølgelengde og at utviklerne har klart å presse frem at utvidelsen ikke er klar.

 

Tenker uansett at dette er utelukkende positivt. Kjipt for meg som har ferie fra 26. Okt til 13. Nov. Men de siste oppdateringene til BETA av Shadowlands og alt nærmest alle som har spilt mye i BETA sier er jo ting ikke er klart. Blizzard er virkelig ikke tjent med nok en utvidelse som føles halvferdig og hvor hele spillet baserer seg på end-game mechanics som ikke er gjennomførte eller balansert som ender opp med å ikke falle i smak hos spillerne.

Så får vi jo se hva dette faktisk betyr. Pre-patch kommer jo nå neste uke som jo får det til å virke som det er snakk om en temmelig kort utsettelse. Men det kan jo også være at de slipper pre-patch for å gi spillere litt å gjøre mens de venter. Spillet er jo helt dødt sånn som det er nå og selv om pre-patch ikke vil starte med pre-Shadowlands events før nærmere utgivelse så har man hvertfall det nye levelling systemet, det meste av forandringene på alle klassene osv så det er jo en perfekt mulighet til å leke seg litt for å finne ut av hva man vil spille og om det å komme seg fra 1-50 ikke tar mer enn 10-15 timer så er det jo noe man faktisk kan gjøre for å ha det gøy i pre-patch fremfor den endeløse og meningsløse grinden som det har føltes ut før da det å nå maks level har tatt alt for lang tid.

Jeg håper og tror at de nå faktisk tar innover seg alle tilbakemeldingene de har fått rundt alle systemene og setter seg ned å forsøker å imøtekommende ønskene og tilbakemeldingene. Da kan vi fort være i 2021 før Shadowlands slippes og det er helt greit spør du meg. Om det kun er snakk om et par ekstra uker til finpuss så er jo det også positivt men håper heller at de faktisk setter seg ned å revurderer et par av de valgene som spillere er nokså negativt til og sørger for at spillet er så bra som det kan få blitt og da tar det nok litt mer enn et par uker.

Det å slippe spillet midt opp i tiden med nye konsoller, Cyberpunk osv så skal de få kjempe hardt for å få min oppmerksomhet. PlayStation 5 med Demon's Souls og Cyberpunk til PC kommer til å trumfe Shadowlands ganske så greit for min del så da håper jeg heller de utsetter det litt lenger og tar seg ekstra god tid.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tror Shadowlands blir en suksess om Naxx kommer ut i samme tidspunkt, da Naxx krever en god del mer enn AQ40, fra deet jeg har lest ihvertfall, da jeg aldri har raidet Naxx i Classic/Vanilla
Folk har startet å farme consumes for Naxx for lenge siden...

Hører aldri snakk om farming av consumes i Retail, og kan ikke huske at jeg noengang gjorde det

Lenke til kommentar

Finn deg en guild uten krav til consumes?

Trenger ikke consumables for å raide i Classic. I hvert fall ikke til nå. Kanskje Naxx blir anderledes.

Jeg har uansett nok gull til å aldri farme igjen. Tjener 50g om dagen kun fra daglige Alchemy Transmutes.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Tviler på at det er noen guilds som raider uten consume krav
Vi hadde ikke noe krav for MC, for BWl så hadde vi ony buff som eneste krav
Nå er det krav om Ony + ZG, Greater prot pots, elixirs etc.
Naxx blir enda verre da det krever mer consumes, men AQ40 er ikke så ille lengre da alt er 1shot, fordi vi bruker consumes 
Tror største problemet med Naxx blir 4 horsemen, som visstnok krever 8 tanks

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Noen som vet hvilken server/battlegroup som vil være bra i shadowlands (horde)? Jeg bryr meg ikke om hvis det blir litt kø og slikt i starten, sålenge jeg kan forvente at communityet lever en stund. Jeg overlevde med over 10000 i kø på classic. Er bare å logge på med teamviewer litt før jeg skal hjem fra jobb.

Jeg fornyet subscription nå og logget på en server som var helt død tidligere. Nå er det nesten bare polsk i chatten.

Lenke til kommentar
Sarcoex - Gnålern skrev (På 17.10.2020 den 15.10):

Anbefaler Draenor. :)

Takker for tipset. Men jeg ser det er litt skjevfordeling mellom alliance og horde der. Det er vel best når balansen er noenlunde ok og PvPen blir noenlunde fair.

Realms active characters
Alliance 3 570
Horde 101 057
Overall 104 627

Med mindre den er merget med en annen alliance-dominert server som ikke er tatt med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...