Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Noen her som fortsatt raider litt? Lurer på om noen kanskje har en spot ledig i div raids, er warrior med ilvl 373 dps gear.

Vet det er low, men jeg har enda ikke raidet i cata, å nå så kan jeg nesten glemme å få spot i random pugs, siden jeg har 0 achievements.

De få pugsene jeg kommer inn i failer big time uansett, så det er ikke verdt å prøve.

 

Raidet endel i Tbc (opp til Illidan før alt ble nerfet til helvette), så jeg er ikke helt evneveik, men jeg har ikke hatt tid i det heletatt til å vie noe tid i wow de siste årene.

Så det jeg spør om er om noen av dere som raider kan booste med igjennom det meste av content, så jeg i det minste får sett hva jeg har gått glipp av før MOP :)

 

Burde helst være horde, da det ikke koster så mye å bare transfere.

Endret av Kjetil_90
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva med å bare vente til MoP? Da kan du kjapt grinde heroic dungeons, og få like bra gear som resten av spillerene. Da er det nok mye lettere å skaffe seg en raiding guild. I tillegg kan du dra tilbake til Cata raids i PuGs, det kommer garantert mange av de. Du får omtrent den samme opplevelsen som om du bare skulle blitt boostet igjennom nå.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Helt fantastisk flinke de har blitt til å animere.. Håper spill blir sånn om noen år

 

3:20 i videoen er forøvrig nesten helt likt områdene rundt Guilin i Kina. "Sugartop mountains" og risterasser. Morsomt at man kan se direkte hvor i verden inspirasjonen er hentet fra.

Lenke til kommentar

Skulle ønske man kunne raide med andre som ikke er i samme realm. Har ikke de snakket om slik feature?

 

Man kan gjøre alt utenom nåværende tier cross-realm. Alt opp til DS nå med andre ord, i MoP kommer nok DS til å bli tilgjengelig cross-realm mens T14 blir utilgjengelig frem til neste tier kommer osv.

Lenke til kommentar

Hva er vitsen med å ikke raide selv om MoP er nær? Man raider ofte fordi man synes det er morsomt med den gruppen/de gruppene man har tilgang til. Noen som jager etter å være først er lei av DS, men mange av oss andre har helt andre grunner for å raide. Vårt mål er fortsatt 8/8 HC og alle achievements før MoP slippes - noe som bør gå greit selv for han siste tanken som ikke hadde gjort noenting i DSHC (og følgelig ingen achievements) før onsdag.

 

Nå fokuserer vi veldig på at guildet skal fungere sosialt, og primadonnanykker eller andre potensielle sure oppstøt kvitter vi oss med slik at det forblir morsomt å raide. Ønsker selvfølgelig å ha progress, og ikke bare snille, udugelige folk. Heldigvis er mange gode raidere også hyggelige.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...