Gå til innhold

Småprat om/rundt WoW


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+6132
Sitter og puger for hare livet for å geare opp en ny figur når jeg plutselig får 100g i posten fra en tilfeldig kar jeg hadde hjulpet med et UI-spørsmål noe tidligere. Det var vel den siste hyggelige fyren som er igjen på serveren.

 

Morsomt med slike folk, i går kom jeg over en fyr jeg tok en PuG med for noen måneder siden, som takk for det fikk jeg gratis enchant på boots av han i går.

 

Det er litt hyggelig med slike folk.

Lenke til kommentar

Pleier å ta veldig mange heroics som tank, bare for moroskyld og runsa går alltid bra og fort. Men i går når jeg skulle begynne å ta daily heroic på Roguen min slik at jeg kan få litt Forst til orbs angret jeg vertfall:p

 

Møtte bare ubruklige folk, og i tilegg var det Ocolus. Healeren gikk tom for mana etter ett pull, så DCa han. Hunteren drev på å skrev random dritt med caps til han pulla masse mobs og leava. Alle andre bare satt der og såg på til de to siste DCa. Fikk en ny gruppe der akuratt det samme skjedde, og endelig etter 45 min kom jeg inn i en gruppe som riktignok hadde cleara halve instancen og brukte 30 min på å cleare resten. Leava uten ett ord og logga rett av :thumbdown:

 

Når jeg spiller på tanken min går det så ekstremt mye lettere, i tilegg til 30 sekund kø. Gjør 40% av totale damage i gruppa så vist noen slacker har det ikke mye å si. Synest vertfall synd på de som bare har dps classer og ikke har noe valg:p

Lenke til kommentar
For noen forferdelige eksempler du har. :p

Kan ikke huske at jeg har hatt en pug som har disbanda i heroics, hverken som Druidtank, priesthealer, DKtank/DPS eller Rogue.

 

Kan hende jeg bare var veldig uheldig:p Men frustrerende når du først må vente 11 minutt på å få joine en heroic.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...