Gå til innhold

Hardware.no i ny drakt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det trengs ingen poll/undersøkelse. De fleste som klager har ikke noe konstruktivt å komme med uansett. De bare syter fordi det er nytt.

 

Forsøk på konstruktiv kritikk: Flere har nevnt det, men det blir litt lyst, noe som er slitsomt for øynene. Jeg synes også det er litt stor font her og der, f.eks. på oversikten over nyheter.

Lenke til kommentar

Det er for mye luft/linjeavstad, og for stor skrift. Sitter med følelsen av at skjærmen er innstilt på 800x600, jeg bruker 1152x864. ser ikke mer en 2,5 nyhet.

 

Det er også for mye hvit.

 

Har løsningen på problemet med at norton internet securety fjerner de små bildene på fremsiden: Høyreklikk på ikonet og velg NORTON INTERNET SECURETY velg så Reklammeblokkering og trykk på konfigurer. Velg så avansert. I vinduet som kommer opp er det en knapp som sier legg til område. Trykk på denne og skriv inn www.hardware.no. trykk ok. Finn igjenn www.hardware.no i listen. trykk så på legg til (nerderst, ca midt på). Velg tillat og skriv inn /images/

 

Hvis guiden er vanskelig å forstå kan jeg prøve å lage en biledserie som forklarer det hele

 

edit

Med bilder ser jeg kun 2 nyhetssaker, og har en enda større følelse av at skjæremn står på 800x600. Det er litt bedre på den bærbare med 1400x1050, der ser jeg 3 + toppen av reklamen, men alikeveld sitter jeg med følelsen av at skjærmen ikke er utnyttet helt pga den store skriften og linjeavstanden

Endret av Selle
Lenke til kommentar
Sitter med en fersk innstallasjon av Opera som jeg ikke har stilt inn slik jeg pleier å ha den. Men jeg syns det virker bra jeg...

 

Folk er jo alltid mot ny design?

Hører "Likte den gamle bedre!!!" hver gang det skiftes litt på designet... ;)

Helt greit at det skiftes utseende, men det hadde vært hyggelig om dt virket, spesielt forsiden :hmm:

 

Min ser fortsatt slik ut og jeg har slettet Opera og innstalert på nytt uten hell,så feilen er nok ikke her.Dessuten virker alle andre forum perfekte .

Picture1.jpg

Lenke til kommentar

Det nye designet var egentlig ganske greit, men synes det er for stor font på nyhetene.

 

Jeg misliker veldig sterkt at siden bare dekker halve skjermen i 1600x1200 :no:

 

Synes det gamle designet så mer seriøst ut.

 

 

 

Edit: Tar tilbake noe av det jeg sa. Er blitt litt mer vant til det nye designet. Synes det var ganske fresht og fint :)

 

Men det hadde vært genialt med en løsning der man kunne tilpasse siden etter oppløsning.

Endret av Apoc_
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-rXRozPkg
Hvis det hadde vært mulig kunne man jo lagt til en innstilling der man valgte størrelse på siden. Liten (1024*768), Medium (1280*960) og Stor (1600*1200).

 

Da kunne man beholdt statisk bredde og folk kunne fått det som de ville. Vet ikke hvordan dette er mulig i praksis men men.

Eller så kunne de bare laget det hele dynamisk, så hadde det vært det samme om folk satt på 640x480 eller 1600x1200 :D

 

Jeg ble i grunn ganske skuffa når denne andre "oppgraderingen" av designet kom i løpet av så kort tid (et år er vel ganske kort? :p), og fortsatt kjøres det med statisk løsning på bredden. Whitespace er unødvendig, og ikke i samsvar med god usability på web!

Lenke til kommentar
Eller så kunne de bare laget det hele dynamisk, så hadde det vært det samme om folk satt på 640x480 eller 1600x1200 :D

De har vel valgt statisk fordi dette gjør at de får større frihet designmessig og at det ikke forekommer "feil" som følge av dynamisk bredde. Vet ikke heelt begrunnelsen for dette, men kan tenke meg at det er noe sånt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...