Jump to content

Toddy

Medlemmer
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Toddy

 • Birthday 07/18/1983
 1. Jeg har ikke laget plugins til Eclipse, men har brukt swt mye. Du burde kunne legge til en listenener på shellet. bruk getshell() for å få tak i shellet hvis du ikke har tilgang til det allerede.
 2. Tror den bruker upnp, så du må ha en mediaserver en plass http://www.twonkyvision.de/ men jeg er ikke sikker
 3. Linux har casesensitive filnavn, det har ikke Windows, feks kan du ha middag.png og Middag.png i samme katalog under linux men bare en av dem i windows.
 4. En gjennomsnittlig fisk, verdens totale fiskelengde / anntall fisker er meget lav, siden det til en hver tid finnes uhorvelige mengder med nyklekket fisk(fiskeyngel), Jeg vi derfor tippe at lengden ca er 2-3 cm maks
 5. Det vanlige forholdet på en lcd er 5/4 ikke 4/3, dere burde rette det i artikkelen.
 6. Spørs jo på hva en skal tallknuse, ikke alle problemer kan løses med Divide and Conquer.
 7. Som sagt må man ha en haug med låser, synkroniserte funksjoner(bare en tråd om gangen), barrier wait, semaphorer, spinnlocks, og busy wait for å kunne lage flertrådsapplikasjoner i c og c++. Å da få utnyttet flere prosessorer 100% samtidig er ekstremt vanskelig. Samt at ved flere tråder er debugging av kode mye vanskeligere.
 8. Tsja, du får kanskje til det samme, men først må du grave vekk det pansrede idiotsikrings-laget, så bruke 10 ganger lengre tid på å (prøve å) finen et program som kan gjøre samem funksjonen i mac. Det kommer selvfølgelig i tillegg til den innsikten som du må ha for å bruke greiene i uansett situasjon. Et OS gearet mot brukervennlighet for nybegynnere er ikke alltid like produktivt for en erfaren bruker. Jeg for min del jobber faktisk raskere og mer effektivt i teksbaserte grensesnitt i noen sammenhenger, mens OSX ligger helt på andre siden av skalaen. Det er ikke _bare_ positivt, men det er selvfølgleig helt avhengig av ditt brukernivå. Du kan vel si det sånn at om du er den typen bruker som synes maskinen gjør ting av seg selv, og ikke vet hvorfor ting plustelig ikke fungerer "for det fungerte jo i går", ikke egentig vet hva halvparten av ikonen i kontrollpanelet gjør osv. så gjør du sansynligvis deg selv en tjeneste i det lange løp om du går over til mac. Windows krever mer av brukeren ja, både på godt og vondt. Skal du bare gjøre "vanlige" ting uansett, så kan du like godt ta idiot-sikringen i OSX med deg. Den kommer jo skjeldent i veien dersom du bare gjør rutineoppgaver uansett *shrug* , men for meg er OSX nesten litt frustrerende "enkelt" lagt opp. Etter 15 år med data, så hater jeg å få informasjon gitt til meg med barneskje liksom -Stigma 5227628[/snapback] Tror ikke jeg kan si meg enig med deg der. Selv har jeg meget god innsikt i "data". OSX er ikke bare tilrettelagt for nybegynnere. Operativsystemet er meget avansert, bare en ser under panseret. Har du forsøkt å bruke terminalen til å nå innstillinger. Allt ligger like lett tilgjengelig som i andre unix varianter. Så som en meget erfaren bruker av windows/linux og OSX, vil jeg si at OSX er mer produktivt til allt arbeid jeg bruker datamaskinen til. Kan foresten nevne at oppdateringen i windows som popper opp hele tiden og spør meg om jeg vil restarte nå eller senere, bare for å komme opp igjen om 5 minutter for å stille det samme spørsmålet, er ekstremt plagsom når en sitter med en oppgave og ikke ønsker å bli avbrutt.
 9. Espenc jo jeg er helt enig med deg, ingen kan si at Powerbooken min ikke er pen.
 10. Haha, stakkars fyr, slikt skjer vel også med folk som bruker windows 9x
 11. Hm, det med at mac er rettet så veldig mot folk som jobber med grafiske programmet er vel en gammel myte. Bruker en mac selv, har også pc, og synes macen er bedre til å gjøre verdagslige ting på, surfing, skriving av oppgaver osv. Dessuten er det lettere å få koblet en mac til wlan og ekstrautstyr som printere uten å restarte, installere drivere.
 12. her er koden som fungerer import java.io.BufferedReader; import java.io.FileReader; import java.io.IOException; public class Test2 { public static void main(String[] args) throws IOException { BufferedReader in = new BufferedReader(new FileReader("Datafil")); String line = ""; int lineCount = 0; int total = 0; int max = Integer.MIN_VALUE; int maxCount = 0; int min = Integer.MAX_VALUE; int minCount = 0; int value; line = in.readLine(); while (line != null){ lineCount++; for (String s : line.split(" ")){ //En eller annen regex kombinasjon if(!s.equals("")){ value = Integer.parseInt(s); total += value; if(value > max){ maxCount = 0; max = value; } else if (value == max){ maxCount++; } else if(value < min){ minCount = 0; min = value; } else if(value == min) minCount++; } else{ System.out.println("Linjen var tom"); } try{ value = Integer.parseInt(s); } catch(NumberFormatException e){ System.out.println("S er ikke ett tall!"); } line = in.readLine(); } //Skriver ut resultatene System.out.println("Antall linjer: " + lineCount); System.out.println("Sum: " + total); System.out.println("Største tallet: " + max + "Antall ganger: " + maxCount); System.out.println("Minste tallet: " + min + "Antall ganger: " + minCount); } } } Legg merke til at en eller annen regex i dette tilfellet er " " dvs at tallene i fila skilles med mellomrom
 13. Jeg ville lest en og en linje med bufferedreader og filereader BufferedReader in = new BufferedReader(new FileReader("foo.in")); String line = ""; int lineCount = 0; int total = 0; int max = Integer.MIN_VALUE; int maxCount = 0 int min = Integer.MAX_VAULE; int minCount = 0; int value; while (line != null){ line = in.readLine(); lineCount++; for (String s : line.split(" ")){ //En eller annen regex kombinasjon value = Integer.parseInt(s) total += value; if(value > max){ maxcount = 0; max = value; } else (value == max){ maxcount++; } else if(value < min){ mincount = 0; min = value; } else if(value == min) mincount++; } } Tror dette skulle fungere. Mulig at noe der ikke er riktig, har ikke testet koden.
 14. Jeg er utvikler og liker NIS dårlig, tidligere versjoner (NIS4 og ikke oppdatert nis 5) slipper ikke programmet mitt igjennom selv om jeg tillater det tilgang til nettet. Ganske stort problem når programvare skal slippes til kunder. Spør du meg holder det med oppdatert xp med firewall, og ja det holder å skru på firewallen før du setter inn tpen i maskinen og så oppdatere XP. Arg har brukt flere timer på support pga NIS.
×
×
 • Create New...