Jump to content

FuglFøniks

Medlemmer
 • Content Count

  3983
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. *Bump* Kjøler anyone? Finner bare tre forskjellige i prisguiden, to av de er uaktuelle og den siste (arctic cooling) virker litt jalla?
 2. Hey! Tenkte bygge min første HTPC, som hovedsaklig skal brukes til streaming av 720p/1080p-materiale fra min hoved-PC (muligens NAS i fremtiden) og Netflix. HDMI og SPDIF Stillegående/lav temperatur Her er oppsettet jeg foreløpig har kommet fram til. Etter å ha lest litt rundt er jeg vel egentlig ganske sikker på at dette vil funke bra, men før jeg bestiller vil jeg være helt sikker... Så, tre spørsmål: Hvilken CPU-kjøler skal jeg gå for? Kraftig nok strømforsyning, ja? Forslag til endringer?
 3. Jupp, tar PSU og DVD-brenner fra gamlemaskina og har Win7 fra før Tusen takk for hjelpa!
 4. Alright folkens, da er jeg klar til å bestille (ting tar tid). LED: BenQ XL2420T GPU: Gigabyte Radeon HD 7870 OC 2GB CPU: Intel Core i5 3570K - Cooler Master Hyper 212 Evo HDD: Samsung SSD 840 Series 250GB HK: Gigabyte GA-Z77-D3H RAM: Corsair Vengeance DDR3-1600 8 GB KAB: Fractal Design Define R4 @Bibow: Corsair-kabinettet frister skikkelig, men synes R4-kabinettet gir litt mer for penga, så tror jeg skal spare inn noen kroner der... Noen siste innvendinger helt på tampen? Er hovedkortet et godt valg? (fikk plutselig lyst på Gigabyte-kort).
 5. Takker for raske svar @phlake: Jeg er helt enig. denne er vel et godt valg...? @Bibow: Tar gjerne imot tips! Stikkord er stillegående, kvalitetsfølelse og praktiske løsninger Begge kjølerne dere anbefaler ser bra ut, jeg må tenke litt på den... EDIT: Takk for input tjbr, den Eizoen så smooth ut. Da står det mellom den eller Eizoen nå. Men hvis jeg skulle velge en rimeligere skjerm @ Dustin, hva burde jeg gå for da?
 6. LED: BenQ XL2420T GPU: Sapphire Radeon HD 7870 CPU: Intel Core i5 3570K HDD: Samsung SSD 830 Series 128GB HK: Asus P8Z77-V LX RAM: Corsair Vengeance DDR3-1600 8 GB -------------------------------------------------------- 7847,- @ ProShop (handler hos Dustin grunnet gunstig avbetalingsavtale...) Prisguide-handleliste 1. Skjermen er egentlig valgt utifra at den var den mest populære i prisguiden, og at jeg stort sett har hørt positive ting om BenQ. Noen bedre? 2. Ikke helt bestemt meg for om jeg skal kjøpe ny CPU-kjøler ennå. Hvordan er kjøleren som følger med? Tror ikke jeg vil se noe behov for overklokking den første tiden, men etterhvert kommer jeg nok til å leke meg litt. Uansett interessert i tips 3. Jeg har ikke peiling på SSD-disker, men jeg stoler på at HW.no har det, derfor valgte jeg denne Samsung-disken... Gjør jeg rett i det? 4. Har utelukkende gode erfaringer med Asus, noen grunner til at jeg skal velge noe annet? 5. Nytt kabinett kan også bli aktuelt, hvis ikke skal dette monteres i min Antec gunmetal p182 m/ for øyeblikket to interne harddisker og to eksterne. Oppgraderinger skal ikke være noe problem for min Enermax noisetaker 600W, no? Ellers... Innvendinger?
 7. Etter å ha spilt i timesvis begynner jeg sakte men sikkert å komme inn i det. Få sjanser, men når man først kommer til dem er det ikke så vanskelig å putte. Har blitt mange straffekonk, og tactical defending er uvant... 3min omganger mot AI er forbanna irriterende, ihvertfall for en som mer eller mindre kun spiller online/mot mennesker... Men herregud som jeg gleder meg til release og online-spilling! Føler meg ganske sikker på at jeg kommer til å elske denne utgaven også
 8. Ettersom jeg sitter på 2GB DDR-RAM og X2 3800+, så er det klart jeg ikke har sett på HD4850 som noen flaskehals enda, hehe. Idèen var å vente i noen måneders tid bare, for å endelig få utnytta det kortet ordentlig også. Men får se hva jeg gjør, ikke verre enn at jeg tar meg noen ekstravakter på jobb...
 9. Hehe, planen var å bruke mitt HD4850 en stund til, men etter all forgudinga av HD5*** her inne er jeg vel nødt til å gi etter for presset Da blir det nok 5850, det vil nok holde i massevis for meg. Som du sier så kan man jo alltids slenge inn en til seinere... Hehe. Noen varianter jeg burde styre unna? Duger denna? -> https://prisguiden.no/produkt/113814 Hatt PowerColor flere ganger og forsåvidt alltid vært fornøyd.
 10. Det er vel sikkert mer eller mindre same shit antar jeg. Da er jeg vel egentlig klar til å bestille, hvis det ikke er noen som har noen siste innvendinger...? https://prisguiden.no/profil/lister/110894
 11. Hehe, skjønte nesten det Ser nå at det finnes to utgaver av den OCZ-RAMen; CAS7 og CAS8... Ser CAS7-varianten er utsolgt overalt, så håper det går greit å gå for CAS8...? Excuse my ignorance.
 12. Takk for svar, Osse. Må tenke litt mer på valg av cpu-kjøler (litt bortskjemt med god kjøling fra før, kjipt å trappe ned...). Du har ikke tilfeldigvis noe forslag til overklokkingsvennlig RAM også da?
 13. Sant det, my bad. Hva med disse da? OCZ PC3-12800 AMD Black Edition CAS8 4 GB Asus M4A79T Deluxe AMD Phenom II X4 955 BE OCZ PC3-12800 AMD Black Edition CAS8 4 GB Noctua NH-D14 (til min store glede fant jeg ut at denne passa i mitt Antec-kabinett ) https://prisguiden.no/profil/lister/110894 Noen bedre? Og Radeon HD 5850 til highlander da prolly.
 14. Etter å ha grubla lenge er jeg nå overbevist. Det blir AM3-system på oss: * AMD Phenom II X4 955 BE (er medfølgende kjøler tilstrekkelig?) * Et 790FX-basert hovedkort, ettersom jeg har forstått at det er veien å gå...? Bare navnet MSi gir undertegnede vondt i hodet, så håper det finnes noen gode alternativer der ute... * Overklokkingsvennlig og kompatibel RAM (4GB/6GB) (* Radeon HD 5***-kort til highlander, den skal vi klare å fikse sjøl, hehe) Valuta for penga ønskes, intet mer og intet mindre... På forhånd, takk! Hva med Asus M4A79T Deluxe? Ser trygt ut å gå for den, anbefalt av AMD er den og... EDIT: ...Eller er det noe vits? Crossfire er ikke nødvendig i grunn. Hva med et 790x-kort ala ASUS M4A79XTD EVO?? Ser ikke noe særlig med forskjeller jeg... Uff, confusing. Håper på hjelp
 15. Jeg er en kompis av highlander som har tenkt på en liknende oppgradering, minus skjermkort. Har vært borte fra hardware-verden altfor lenge og henger ikke med lenger i det hele tatt, men har gjort et lite forsøk: highlander meg Svært åpen for forslag, prosessoren burde vel være bankers, men hovedkort har jeg ikke snøring på, ei heller RAM. Dessuten er det så mange forskjellige skjermkortmodeller at... Gahh. Btw, highlander er nVidia fanboy ( ), hvis det finnes et godt alternativ fra den kanten er det bare å komme med tips... EDIT: En god kjøler til CPU ønskes også...
×
×
 • Create New...