Gå til innhold

Den store R/C-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har fått et tilbud på en Traxxas(?) Revo til 4000+frakt med diverse hopups og en såkalt "OS 18TM motor" og en "THS-racingpotte". Bilen ser ut som på bildet, og det følger i tilleg med et flammelakert karosseri.

 

Jeg vurderer dette tilbudet sterkt, men vil rådføre meg med noen før jeg slår til :)

Lenke til kommentar

har folk ei formeining om dette helikopteret? har tidligare erfaring med elektrisk fly og bil, men begge deler søker lett inn i omgivelsane( :cry: )

 

prisen ser nærmast for god ut til å vere sann, sjølv med moms og gebyr skulle det vere under 1000NOK, så har vi gavepakking då...

 

Helikopter

 

edit:

reknar nesten med at det er "plastic fantastic" og går i oppløysing ved første bruk

 

er det nokon som veit noko om skjulte avgifter/gebyr på slike varer?

kanskje nokon har prøvd eit slik?(bortsett frå at eg går ut i frå at dette er kinesisk kopi...)

kan eg rekne med at det er lovlege kanalar for norsk bruk?

Endret av Eirik_R
Lenke til kommentar

Er litt usikker på om det veier 380 med eller uten batteri. Detter er et "inne" 'copter, det kan selvfølgelig brukes ute, men det bør være helt vind stille. Dette er et helt komplett 'copter, hvis jeg ikke tar helt feil. Det vil si, jeg er usikker på om det følger med lader og batteri. Dette er også et 'copter som man enkelt kan få deler til når du kræsjer.

Lenke til kommentar
I agree! Hvis du først skal kjøpe 'copter, så bør du kjøpe et ordentlig et. Selv har jeg tillgang til Kyosho, så jeg ville valgt EP CALIBER M24 SCHWEIZER 300C. Ca pris: 4000,- complett.

5564228[/snapback]

 

NEI

 

Kyoshohelikoptret betaler du ca tre ganger så mye som det du får for pengene. Til 4000 kroner kommer du langt på å sette opp f.eks. en børsteløs Trex med computerradio og hele pakken.

 

Uten å ha noe direkte kjennskap til flyveegenskapene til Dragonfly så vil jeg tro den oppfører seg likt med andre fixed pitch-helikoptre, ikke spesielt stabil eller noe. Kyosho-helikoptret er greit nok, hvis man hadde betalt 2000 for det, men 4000 - ikke sjans! :thumbdown:

 

Men, skal du ha noe som er lett å fly så er jo Esky Lama et godt alternativ. Er ikke noe akrobathelikopter (det er slett ikke Koshoen eller Dragonflyen heller!), men den er såpass stabilt at du kan fint fly og gå ut og røre i middagen mens den henger i hover (liten overdrivelse, men du skjønner :) ).

 

Prisen for flyklart helikopter med Lithium.batteri (om jeg ikke husker feil) er 1250 kroner på NAK-shop.

 

R/C Modellhelikopter Lama 2 EK1H-E012 Komplett pakke

Vi får inn Esky Lama 2, neste uke! Enkelt å fly! Doble motgående rotorer gjør helikopteret meget stabilt! Dette er helikopteret for deg som ønsker å lære å fly R/C helikopter uten lang læringsprosess! Bestill nå! Pris kun kr 1250,- Komplett (bortsett fra AA batterier til sender)

 

Specification ]:

 

(1) Main rotor diameter:340mm;(2)Weight:215g

(3)Length:360mm;(4)Power system:180 motor*2

(5)KIT/ARF/RTF:RTF;(6)Transmitter:Standard 4 CH

(7)Mix controller:4 in 1 controller(W/gyro,mixer,ESC,

receiver);(8) Servo:8g,1.3kg/CM,0.12s/60

(9)Battery:7.4V 800mAh Li-polymer battery

 

★ Excellent design for your indoor flight.

★ Pre-position servo mounts for easy setup.

★ Ready for flight out of box except 8 "AA" battery(sold separate).

 

Link til modellfly/heli-delen av Norsk Aeroklubb's nettbutikk

 

Lamaen ligger som en av de øverste der. Er billig morro ihvertfall :thumbup:

Lenke til kommentar
Ja var jo ikke så dyrt dær, hadde jo mye fint de. Er vel grei start på hely det, kan jo fort bli dyrt med for dyrt hely og ingen erfaring.

5565834[/snapback]

 

Stemmer det, i tillegg er det oftest sånn at dyrt heli = dyre reservedeler. Det gjør det jo ekstra dyrt å begynne med noe slikt som Kyosho-koptret.

 

Synes forresten å huske å ha lest at et rotorblad til Lamaen koster omkring 12 kroner. Da har man jo faktisk råd til å krasje litt. :dribble:

Det dumme med Lama'en da er det at den har mindre tilfelles med et "ekte" RC helikopter, derfor betyr det ikke at man kan gå ut å fly en Trex helt uten problemer fordi man behersker Lamaen. Men til rent stue-leketøy så tror jeg den er nokså uslåelig! :love:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...