Gå til innhold

Den frie kafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den har OSB OTG, ja.

 

Den har derimot ikke SD-kort, og bør derfor i utgangspunktet boikottes av alle som bryr seg om forbrukermakt.

USB OTG, mener du vel? ;)

 

Skal ikke protestere på at manglende µ-SD slot er en minus. Men dette vil ikke være mitt hovedbrett; men jeg vil ha noe smått som går ned i fotobagen min. Men da må ja ha en metode å få bildene mine inn på den fra kamera.

Lenke til kommentar

Det er fullt mulig å (relativt enkelt) filtrere ut pakker fra flere ulike scannere fordi de lager veldig distinkte SYN-pakker, bla. Ikke veldig uvanlig å gjøre det heller.

 

Skulle ønske Valve kjørte igang et supersalg på Valve COmplete Pack, jeg. :/

Kk, nytt for meg. Burde også være fint mulig å fikse noe i iptables som tar seg av å blokkere en host etter at f.eks 5 porter er blitt forsøkt over kort tid.
Lenke til kommentar

Csf tar seg av det siste automatisk - litt for automatisk, den pleier å blokke meg for portscan når jeg prøver å koble meg til min egen VPS fra ny PC. Portscanningsfunksjonnen den har støtter dessverre ikke å legge til IP-en du banker fra i temp allow.

 

Skulle hatt en sikker måte å legge til en IP i temp allow som ikke krevde noe annet enn en nettlese på maskinen jeg sitter på.

 

Angående den første biten, var det her jeg snublet over info om det tilfeldig en gang jeg leste om port knocking.

Lenke til kommentar

Hm ser ut som jeg ryker ut på et ESXi eller Xen All-in-One setup nå, der jeg kjører PCIE-passtrough på SAS-kortet til et OS som kjører ZFS med block device kryptering under, og så eksporterer lagringsplassen tilbake til Xen/Esxi og kjører linux som "bruks-OS" 2 2,4Ghz xeon-kjerner (X3430) og 8GB reg. eCC-minne til hvert OS burde vel holde?

 

*LITT* skeptisk til å få dette til å fungere godt når det gjelder å slå maskinen av og på, med å finne riktig ventetid mellom når CentOS begynner å skru seg av, og disk-OSet skal gjøre det samme. Er avhengig av at dette fungerer med et trykk på powerknappen som vanlig, om det skal være WAF-vennlig.

Lenke til kommentar

Det er jo trivelig nok det.

 

Oppgraderte nettopp HTPCen fra Eden til Frodo. Trynet selvfølgelig, så da ble det reinstall. I xbmcbuntu har de faktisk hardkodet to DNS-servere i resolv.conf i stedet for å bruke defaults (som stort sett finner routeren din). Merkelig, var liksom ikke resultatet jeg forventet når jeg prøvde å sshe ut.

 

En reinstall av dhcp-pakken fikset det, men. Utover det er det snasent til nå.

 

Tenkte også å prøve å dual-boote telefonen min (N9, bitches), for jeg klør etter å prøve KDE active. Det å få tak på images til den er derimot en utfordring. Trist.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...