Gå til innhold

Ytelsesforskjell på Kjøpt og piratkopiert windows?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har egentlig stikk motsatt erfaring. En orginal utgave av Windows kan faktisk skape en del trøbbel med alle disse finulige løsningene som skal holde pirater unna, men som bare gjør det mer tungvindt for de som faktisk har betalt for sin Windows utgave. En piratkopiert utgave av Xp kombinert med en orginal cd-key funker nesten bedre.

Lenke til kommentar

Sånn er det med 95% av spill også, men det betyr ikke at man BØR piratkopiere alt for det...

 

Bare å tenke på Halflife2, Valve BER jo om at folk skal piratkopiere det med den idiotiske Steam-valideringa si. Folk som ikke har internett får ikke spilt det, Steam låser spillet fast til en email-konto så det kan aldri selges videre eller leveres tilbake til butikken om man ikke likte det. Mens piratversjonen er bare å installere og kjøre. Voila.

 

Hvis dere tror det er ille nå, det er ingenting i forhold til gamledager (80-90-tallet). Der man var avhengig av å stille inn posisjoner på papp-kodehjul (som gjerne gikk i stykker etter lang tids snurring) hver gang man ville spille, eller gjenkjenne skygger av diverse militære kjøretøyer (der bildene sto i farger i manualen) hver gang man startet spillet. Det værste jeg har sett var Elvira-Mistress of the Dark. Der var HELE spellboka (som er esensiell for spillet) dekket med rød blekk, så alt var uleselig med mindre man brukte en rød papp/plastlinse som fulgte med i boksen. Ble denne knekt/knust/kastet? "well, f*ck you, can't play our game anymore."

En annen mare i rollespill var å poppe opp ei tekstrute hvor som helst i spillet og be deg skrive inn "Word 13, paragraph 2, page 22 in the manual". Skrev man feil ble man kasta rett ut.

 

Mens crackede versjoner slapp ALT dette tullet. Sånn..der fikk jeg det ut.

Sånn det er nå blir faktisk de som er lovlydige "straffet" med utrolig knotete piratbeskyttelser, mens piratene får ingen problemer annet enn å måtte laste ned ny cracka .exe-fil for hver offisiell patch.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Hvor stor verdi tror du egentlig det er i en slik påstand?

Det er mange som har opplevd en PC som er litt ustabil, men det er få som vet den nøyaktige grunnen. Ikke så rart, for det kan være tusenvis av grunner, dette er meget komplistert å ha oversikt over.

Det er jo så mye enklere å komme med ubegrunnete påstander.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...