Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Fy flaten så lang tid det tar å patche large client :( Ikkje nok om det tok lang tid å laste ned large client siden eg måtte formate maskinen å installere windows her for ein veke siden eller noko sånt så eg brukte small client i mellomtida til nå.

 

Large Client som man laster ned er allerede i 17.6.1, det er to patcher etter dette. og de er på 5MB.

 

edit:

Jobber med Schiner for tiden. Har fått tak i et Kyr'ozch Sword 880 ql 129.

Dette gir meg en en stødig dmg på rundt 500-600 og crits 1300.. Det er ca. like mye som Pained Panther gir, men Kyr ser mye bedre ut.

 

 

Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er det en god idee og velge 880 til Enforcer? Parray\Riposte er vel ikke noe til enf, men heller keeper isåfall? ville ha gått for Type 112.. men så lenge den funker bra så er vel det det vitkigste :D

 

Er fult klar over at parry/riposte ikke akkurat er for enfo, men type 112 koster 50M, jeg har bare 9M.

Lenke til kommentar

Har tanket litt ely hecks i dag. Det gikk ikke fullt så bra som jeg hadde håpet.

 

Greit nok at jeg er lvl 139 og tank, men når doktoren er lvl 108 og bruker items fra nasc lvl 20 area og healer dårlig så ender det med et dødt team til slutt. Riktig nok tok det 1 time før jeg døde pga vi hadde en MP med healpet og to MA der den ene hjalp til å heale.

 

Fant også ut at mitt kyr sword er raskere og gjør like mye dmg pr. slag som frosty, så alt i alt er det bedre pga det er raskere.

Lenke til kommentar

Jeg kom tilbake til AO for noen uker siden, og jeg har litt av og på søkt etter AO forums. Så igår fant jeg jo denne, så har skamlest i flere timer, noe var jo ganske artig. :-)

 

Før jeg slutta hadde jeg jo en 179 Enf, men med tanke på at jeg kom tilbake etter 2 år lagde jeg heller en ny en, for å få det grunnleggende inn igjen. Så nå har jeg en 148 Soldier, ved navn Acester på RK1. (Dinget faktisk akkurat, er litt lat så hang meg på ett kite team:))

 

Fikk tilbud om å gjøre Adonis queste for å få head symben i morgen av en i Org'en (Valor Eternal), så om noen vil være med så bare send meg en /tell elns, vet ikke akkurat når vi starter, though.

 

Og Schiner, så deg faktisk i Elysium her om dagen, likte nicket ditt. (:

Lenke til kommentar

Vel, har blitt ferdig med all twinking på fixern min nå. Alt jeg mangler er egentlig css chest/pants/sleeves nå. Men er ingen hast. Gjør det ikke så værst på BS med denne setupen. Har 1482 attackrating self, men det er for lite for de beste traderne og nt's. Fixer, MA og Adv er bare å glemme å perke uansett.

 

Startet idag opp en liten agent alt på rk1, er clan denne gangen. Skal ta han til 170 tror jeg, og twinke han der. Heter Jorgii der og :) Så bare send meg en tell på begge serverne nå! :))

Lenke til kommentar

jeg sliter litt med AO nå. Har en lvl 10 Soldier. Har liksom prøvd å gjøre missions, men hvordan funker det? jeg drar dit jeg skal hente/gjøre mission. men så skjer det ikke noe. skjønner ikke mission greiene... Subway skjønner jeg. den går greit. men resten skjønner jeg ikke noe av. hvor skal jeg gjøre av meg, å hva skal jeg gjøre? har lest litt på AO forumene osv. men er ikke til så stor hjelp. finner bare noen guider til hvordan jeg bygger opp en Character. please help me a little :) kaller meg Gravem på RK2 btw.

 

EDIT: kort sagt da... så vil det si at jeg ikke kan så mye om spillet! :p

Endret av redsword
Lenke til kommentar

Det er forskjellige typer missions, men jeg gjør bare disse:

 

- Finne pakke (bilde av pakke)

- Drepe person (person med sikte på)

- Finne person (person)

- Reparere (vanskelig å forklare..hehe)

 

Om du finner pakken eller personen som skal drepes tidlig i missionet, så vent med å fullføre til etter at du har drept de fleste andre i hulen\huset. For hver person\monster som blir drept kommer det en % sjangse for å få missionreward. Ofte velger man en mission ut fra verdifulle rewards, eller noe man trenger.

 

Man får også tokens hvis man får missionreward. De brukes til følgende (veldig nyttig). Høyreklikk på token etter at du har fått deg tokenboard som omni eller clan:

 

http://auno.org/ao/tokenboards.html

Endret av rolfar
Lenke til kommentar

Det er det rareste jeg har hørt. Jeg kjørte missions helt fra begynnelsen. Å bare labbe rundt i subway og slakte samme monstrene i dagesvis, da blir du piss lei spillet før det i det hele tatt har begynt. Ikke hør på kompisen din, du. Ta oppdragene du får av automatene. For det første får du mye mere XP fra missions, for det andre får du nyttige rewards som implants, våpen eller nye spells.

 

Du vil jo få en prikk på kartet der oppdraget skal utføres (stort sett innen rekkevidde for automaten). Så kommer du deg dit, går inn, og gjør det som skal gjøres. Om det er å drepe x antall monstre, eller plukke opp en dings på bakken, eller drepe en spesiell navngitt kar, burde det vel være ganske rett-frem å forstå.

 

Du går jo bare fra rom til rom på minimap og utrydder alt. Du får faktisk en liten extra bonus for å cleare hele "brettet" for fiender, altså gjøre litt mere enn bare mission går ut på. Til slutt finner du rommet du skal plukke opp en ting, armere ei bombe eller whatever.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Ja, jeg synes også missions er greit.

Har aldri tatt slike der man skal drepe noen, eller finne en pakke.

Trives best med dem, der man skal finne en slags gammel rund hvit vaskemaskin. Farmor hadde en slik, mener den het Elto :)

 

Merket man da ser etter når man roller mission, inneholder 2 røde piler som peker mot høyre, samt en gul dott i midten, med en blå på hver side.

Når jeg så stiller inn missions på sliders nedenfor, så hiver jeg de 5 øverste helt til venstre, mot good, order, open, o.s.v.., mens den nederste går derimot helt mot høyre for XP.

 

Easy / hard bryteren pleier jeg dra ca 60% - 65% mot Hard.

 

 

Og så er det bare å sette igang. Når du tar accept mission, så kommer det automatisk en backpack, samt en nøkkel i din inventory. Finn bygningen, gruven, hulen du skal inn i og start drepingen. For hver mob du dreper, så stiger prosentandelen din for fullført mission. Hold hele tiden utkikk etter den store runde hvite vaskemaskinen. Denne skal du nemlig targete med backpacken som du fikk. Da får du mission complete, som gir deg creds og det rewarditemet som du ble lovet da du tok missionet.

 

Men enhver story har et men, og så også her :)

Om du skulle finne maskinen når oppdraget ditt er 80% fullført, så for all del ikke hiv backpacken oppi. De 80% betyr at det kun er 80% sjanse for at du får tokens. Og det er noe du veldig gjerne vil ha. Disse samles inn i et tokenboard, som er et item som du plasserer i neck. Du får utdelt en blå CD plate etter missions, og når du klikker på denne, så blir tokens lagt til de du allerede har.

 

Link til hva de enkelte tokenboards gir deg:

 

http://auno.org/ao/tokenboards.html

 

 

Så derfor bør du la maskinen være om du finner den tidlig. Drep flere mobs, til du er 100% ferdig. Da går du tilbake til den for å kassere inn creds, reward og dine tokens :D

 

 

De Lutte

Endret av DeLutte
Lenke til kommentar

Da er Xaliao lvl 116. Ble med i en gruppe med 3 NT's, 1 advy og 2 MA(meg og en annen). De hadde en advy lvl 220 som pocket så det gikk som smurt. To av NT's døde innimellom pga aggro fra AoE, men ellers gikk det greit.

 

Har også fått tak i Gamboling Master's Wear fra GMS, også jobber jeg med å skaffe litt andre saker. må i alle fall skaffe ny hjelm så jeg slipper infantry hjelmen.

Endret av Bjohansen
Lenke til kommentar

Jeg liker godt "find item" selv, for da slipper jeg å stresse med å enten vente med å drepe en spesiell person eller å fylle inventoryet med repair ingredienser (roller gjerne flere missions i samme område om gangen så det blir effektivt)

 

Om % for reward øker kjapt for hver mob jeg dreper venter jeg gjerne til den blir over 85% for å klikke på dingsen jeg skal finne (trekant eller terning på gulvet med spørsmålstegn på alle sider), om det går sakte (dvs mange mobs i missionet) prøver jeg meg ofte på 60-70%, da jeg kun gjør missions for å få tokens.

 

Å vente til 100% blir litt for mye arbeid; på 80% vil du jo få token 8 av 10 ganger og det går såpass kjapt at man tjener på det i lengden.. Men det er nå min mening da :)

Endret av Taren
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...