Jump to content

Mompen

Medlemmer
 • Content Count

  3712
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

87 :)

About Mompen

 • Birthday 07/31/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13403 profile views
 1. Godt nyttår 2020 ? E30 ble nettopp EU- godkjent, ny bremsevæske, og ny servoreim er montert i den forbindelse, samt justert tåkelys. Blir antakelig en tur på treff førstkommende lørdag på Gjøvik. E92 M3 er også skiftet ut med noe annet!
 2. Hei! Bruker micro-sd kort mye, store filer fra GoPro Hero 8 i 4k etc føres over jevnt og trutt. Alt lagres på M2-disk. Hva slags minnekortleser er det som er raskest på markedet nå i dag? Hovedkort er et ASUS ROG STRIX Z390-F, med USB 3.1 Gen 2-porter.
 3. Jepp! En 04 modell Subaru Forester 2.0 bensin som jeg kjøpte superbillig. Fikk den lakkert i vaskehallen på jobben og satt på noen billige Impreza-hjul, så ble det litt rally-look på den
 4. Da er nye klips til frontleppe bestilt, stoffmatter, 2x blinklysglass foran (den ene var sprekt), og ny hanskeromslås. Var faktisk litt moro å starte å pusle litt med bil igjen, så det her baller seg sikkert bare på. Er ikke ofte updates, men skal prøve å komme sterkere tilbake
 5. Ikke mye nytt å melde, men det er kommet nye lister i front på E30'n, og en nylakkert 318is-leppe som snart blir montert når nye klips er på plass. Lever fortsatt i beste velgående La også ut et lite familiebilde
 6. Gøy å se at du har den enda og den fortsatt lever i beste velgående. De M3'ene ligger jo høyt i pris nå, så behold den som pensjonssparing ?
 7. Garasjen er faktisk fra lokalet jeg kjøpte bilen av, og der var det veldig strøkent! Jeg har hus og garasje selv nå, så det kan da alltids dukke opp noe bilder av det og. Blir litt prosjekt nå i høst med ny innredning og plater på veggene i en liten del av den. E30'n og M3'en står der og koser seg i dette øyeblikk. I fjor ble det bygd om fra 2 til 1 garasjeport, nye dører, nymalt, og epoxy på gulvet. Det blir veldig bra! Kunne jo vært artig med en garasjeupdate og. Hyggelig at du fortsatt følger tråden Hotel Papa ?
 8. Helt riktig! Vært en drøm i mange år nå som endelig er blitt realisert. Rett og slett et mesterverk av en bil. Det kommer fler bilder etterpå i dag. Skikkelig nostalgi å lese gjennom tråden nå etter rett over 10 år med eierskap, og forumtråd. Skikkelig moro. 10 års jubileum! Så er det jo artig å fortsatt holde liv i tråden. Bilde under her er knipset i dag ?
 9. Jøss, tiden flyr. E30'n består enda. Går fort noen år mellom hvert innlegg her, men den har det fortsatt meget fint i mitt eie Nå er den hos en kollega for skifte av olje - alle filter - plugger - bremsevæske - termostat og kjølevæske. Ellers i mellomtiden så har jo den 2007 320i-caben blitt solgt (par år tilbake nå), og det har faktisk vært en 1994 E32 730i innom i et drøyt års tid, men både den og motorsykkelen har blitt solgt til fordel for denne: Hva slags modell snakker vi om her tro?
 10. 2.0 Bensin Føler det går et år / 6 mnd mellom hver post jeg har, det er bare å beklage, men nå i vår / starten på sommeren har det skjedd litt forskjellig her. Tatt over hus, så nå driver jeg med å bygge om garasjen. Malinga er i god gang, og ny 5,5m bred Hørmann isolert garasjeport er montert. Så nå får E30'n virkelig en kongeplass å boltre seg på. Epoxygulv og litt andre morosaker kommer også. Her fra bil og motordag som ble arrangert i Brandbu sentrum tidlig i mai. Måtte jo ta turen når det var så flott vær Lever i beste velgående enda!
 11. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=75571963 Gjort seg flid med både bilder og annonsetekst! Ser ut som bilder tatt med GoPro
 12. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=70706338 Drar visst damer den her!
×
×
 • Create New...