Gå til innhold

Den Snille Metal Gear Solid-Tråden


Wyldelife

Anbefalte innlegg

Nå har jeg spilt MGS 3 i 5 timer i strekk. Spillet er jo helt genialt. Mange av de codac samtalene er meget informative og meget morrsome. Dere som ikke har fått spillet har mye å glede der til altså. Tipper at MGS 3 er mye lengere enn MGS2. :yes:

 

Filmsekvensene:

 

Filmsekvensene er helt herlige å se på. Damn de har gjort et godt stykke arbeid her. Slåsskampen der Snake er omringet av soldater komandert av Ocelot er helt genial. Elsker denne. :love:

 

Gamplay:

 

Hva kan du ønske deg egentlig. Du er i jungelen og hjertet ditt stopper nesten opp når du gjemmer deg i gresset og en vakt kommer mot deg. Du bare ber og håper at den kamuflasjedrakta du har valgt er i ett med omgivelsene. Radaren er vekke (men finnes men bruker bateri). Dette gir deg som spiller mer utfordring. Du må planlegge ditt neste trekk hvis du skal snike deg forbi, eller være rene rambo med combat kinife og pistol og håppe frem og plaffe ned vaktene. Det med at du må spise for å holde staminia oppe er meget enkel i bruk. Snake tåler en del men det har han forsåvidt gjort i de andre spillene i serien også. Det nye kampsystemet lar deg slå ut fienden på en meget effektiv måte uten å utlløse allarmen. Et lite pluss som jeg synes er meget bra er at når jeg skjøt mot en vakt klarte jeg å treffe maskingeværet hans slik at den falt ned på bakken. Da trakk han bare pistolen fra hylsen. :D Damn så genialt.

 

Til nå:

 

Det lille jeg har fått spilt og sett ser meget lovende og jeg gleder meg til å spille mer men må spise (rumler i magen) :p MGS er og forblir min yndlings spill. :love:

 

EDIT: introen du får i MGS3 er rene James Bond men så mye bedre at James Bond sucks ass.

Endret av Wooho
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Får jeg ikke spillet på mandag eller seinast tirsdag, veit jeg ikke hva jeg gjør!!

 

 

 

Siden dette er en tråd om hele MGS-serien har jeg lyst til også skrive noen små morsomme triks (ikke juksekoder!!)

 

Metal gear solid:

 

Ta bildet av bildet som henger på veggen i Otacons rom med det digitale kameraet... Når du ser på det etterpå (i extra) ser du et spøkelser av crewet!

 

Dere vet når Snake først møter Meryl, ser du en fyr som ligger med ræva i været (med sladd)... Etter at du har skutt alle vaktene og sett FMV'en, går du tilbake inn i det rommet hvor den fyren ligger og legger deg ned bak han! Velg kikkerten (scope) og zoom inn i sladden, da forsvinner sladden...

 

Du kan bruke sigarettene til og synliggjøre laserne (hvis du ikke har thermal goggles)

 

Ring opp Mei-Ling og ikke save! Gjør dette hele tida helt til ho blir sur og sier at du skal kutte ut! :D Etter det sier ho ikke en dritt, men snakker igjen når du saver! :D

 

Når du skal inn til Psycho Mantis står Meryl i gangen å venter... Gå i førstepersonsview og "se" på ansiktet til meryl vil ho etterhvert si "don't" eller "what are you staring at". Fortsett og se på ho... Ho blir rødere og rødere for hver gang :!:

 

 

Metal Gear Solid 2:

 

Når du er på "taket" (på plant) så er det fugledrit på kanter og i hjørner! Løp over det ov du snubler/detter bakover!

 

Når du fremdeles er på "taket", se oppover når du er i førsteperson, da får du fugledrit i trynet!

 

Fremdeles på "taket" :p ... Skyt fuglene som sitter på gjerdet.

 

Når du er i et skap med en dame-plakat... Bøy deg framover med R1 (tror jeg) og du vil høre en kysselyd! Så ringer du opp Rose og ho vil si noe!

Endret av midnight_walker
Lenke til kommentar
Noen som har noen tips om hvordan man tar "the end"?

Bare følg etter ham og skyt. Bruke gjerne Thermal Goggles da dette faktisk er å anbefale.

Jeg brukte ikke sniper-rifle.

 

Noen som har runda det ennå???

Jeg har bare spilt 3 timer siden jeg har vært opptatt men i morra da skal det spilles mye!!.... men så langt er det et sinnsykt kult spill....

Ja. I desember! ;)

Lenke til kommentar

Fullførte det nettopp istad, og la oss si det var utrolig tøft, og du får vite litt av hvert i de siste videosekvensene ;)

 

The Patriots som vi får høre om i mgs2 blir omtalt en god del i mgs3 også, men på den tiden heter de "The Philophosors"

 

Gleder meg til mgs4 :D

Lenke til kommentar

Når du har fullført slåsskampen mot ninjaen(ala Gray Fox) i MGS 1 så vil du kunne finne en PlayStation 1 maskin i rommet hvis du ser nøye på et av de skrivebordene i rommet. Mange MGS fans vet sikker om denne også men tar en sjanse. Når du fighter mot Psycko Mantis så sier han at han kan lese alle tankene og bevegelsene dine. Ta ut kontollen og koble den til port to. Artig å se han banne at han ikke kan lese tankene dine. :D Ellers så hvis man har lagret andre Konami spill på minnekortet til PSX som Superstar Socker Pro (fotballspill) vil Psicko Mantis si (når han leser tankene dine i filmsekvensen første gangen han leser tankene dine) at "jeg kan se at du er ganske god i fotball".

Lenke til kommentar
Har heller ikke fått spillet ennå!! :mad:

 

Kjøpte 3 spill fra gamesmix før de gikk sammen med discshop-hælvetet... Fikk de på dagen, ikke noe og klage på, men nå er jeg jævli forbanna!! :realmad:

Har ikke fått det jeg heller.... :no:

 

Dischshop burde fixe det der.. jeg sendte mail og de sa at det var sednt 28 februar....nå er det 5 februar...og her sitter jeg,,,,...uten snake... :(

 

:hmm: for no dritt

Lenke til kommentar
Jeg er i ett fengsel, hvordan kommer jeg meg ut? på spillet altså!

Ikke les hvis du vil finne ut av dette selv.

 

 

 

I kuttscenen før du kommer i fengslet ser du en mann med et skilt hvis du holder inn R1 når det står R1 oppe i høyre hjørne. på skiltet står en codec-frekvens. Ring dit. Dette var ihvertfall det jeg gjorde. En ide er kanskje å bruke death pill så vakten ser det, hvis du ikke har en save før kuttscenen .

 

 

-----------------------------------------------------------------------------

 

Jada, har runna spillet. :w00t::dontgetit::cry:

 

TheWiz: Altså, nå snakker du om MGS2? MGS2 er delt opp i to deler eller kapitler om du vil, tank og plant. Tank er det første kapitle hvor du styrer Snake og Plant er det andre kapitlet hvor du styrer Raiden. Velg tank+plant, så får du med deg hele spillet.

 

 

Til dere som har problemer med The End-bossen, bruk MAP i Survival Viewer.(Start)

 

 

Uansett, Metal Gear Solid 3: Snake Eater er helt fantastisk! :w00t:

Endret av ehs5
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...