Jump to content

Döden

Medlemmer
 • Content Count

  3582
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4720 profile views
 1. Takk for gode svar, folkens. Jeg "gidder ikke" ta kampen med verken Amentio eller Asus (sukk). Det blir nok heller kjøp av et nytt batteri på eBay eller noe...
 2. Jeg kjøpte en Asus-maskin (UL30-VT) for mindre enn to år siden. For noen uker siden fikk jeg problemer med batteriet (Windows mener det er noe galt med batteriet og at det kanskje må byttes. I tillegg slår maskinen seg av, selv om batterinivået er mer enn 60% når den går på batteri). Jeg har forsøkt å kontakte nettbutikken der jeg kjøpte maskinen fra (Amentio, urgh), men den har ikke latt seg høre fra. Derfor kontaktet jeg Asus, og sa at jeg ønsket å reklamere på batteriet. Nå har de bedt meg om å sende inn hele maskinen. De sier også at de krever et gebyr på 90 euro om det skulle vise seg maskinen/batteriet er "skadet grunnet uaktsom bruk som ikke dekkes av garanti". Asus garantitid i forhold til batteriet er åpenbart gått ut (12 måneder), men jeg er da i min fulle rett til å reklamere på batterifeilen, og om det skulle vise seg å være en mangel (ie. feil som ikke skyldes min "uaktsomme" bruk), vil vel ikke Asus kunne kreve det dette gebyret. Tipper at det er Asus som er litt upresise i formuleringen av sine vilkår... Da er spørsmålet mitt til dere som måtte være særdeles kyndige på data... tror dere problemene med batteriet skyldes min egen bruk/feil, eller at det er noe galt (mangel) på batteriet? Jeg har brukt PC-en tilnærmet daglig med alt fra spill (MW2, Football Manager), filmavspilling, Word til musikk, etc. Maskinen har fått kjøre både på strøm og batteri (med jevnlig bytte mellom batteri og faststrøm...)
 3. Beklager om jeg har oversett noe, men hvilken plattform testet dere spillet på?
 4. Nå har jeg aldri sagt at filmen er mislikt av det gemene hop, så tillagte ord i min munn vil jeg ha meg frabedt. Det jeg derimot sier er at Hitchcock er kongen av krimmen, og hans små dykk ned i diverse subsjangere stort sett er artige kuriositeter eller (for min del når det kommer til nevnte Harry), rene bomskudd. Det sier seg selv at en såpass produktiv mann som Hitchcock ikke har vært Kong Midas i hele sin karriere, å påstå noe annet ville vært en nedvurdering av hans virkelige mesterverk. Det kan være hodet mitt som spiller meg et puss, men jeg mener å erindre at selve kjernen i Harry egentlig er et mysterium. Nettopp dét er jo essensen i Hitchcocks filmer, selv om humoren kanskje blir noe (for) fremtredende i Harry. I alle fall likte jeg den godt, både som kilde for humor og forundring.
 5. Jeg har ikke selv maskinen, sur-alex, men jeg mener å erindre fra en anmeldelse av maskinen, og tilbakemeldinger bakover i tråden, at den fint skal klare dette. Har forøvrig nå bestilt meg UL30VT fra Amentio.
 6. Hvor lenge har dere hatt maskinen, dere som (ikke) har fått knirk?
 7. Når bestilte du? Jeg bestilte tirsdag, og for min del virker det ikke som om spillet er sendt en gang. En ordrebekreftelse ankom like etter bestilling, men noen bekreftelse om at spillet er sendt, har jeg ikke sett snurten av. Det kom heller ikke med dagens postforsendelse. Akk!
 8. Er det noen som har fått tilsendt sitt eksemplar fra Lefdal ennå?
 9. Fredag 2. oktober er vel offisiell utgivelsesdato. Det er fremdeles ingen som vet om butikkene likevel har begynt å selge spillet, formoder jeg?
 10. Jeg lurer på om noen vet om Fifa 10 har ankommet butikkene for salg ennå? Nærmere bestemt i Bergen. Noen?
 11. Ahh, seff. Så dum jeg er. Da gir det mening. Takk!
×
×
 • Create New...