Gå til innhold

Den store Warrior tråden..


Anbefalte innlegg

 

Hvorfor? Heroic Strike gjør mest dmg, IMO. Haste gjør at du hitter fortere, aka flere white hits men hva er vitsen hvis du ikke da er Hard Cappa?

 

In my OPINION.

 

Det som er viktig her er ikke hvor mye mer dmg en enkelt stat gir deg men hvor mye mer dmg den staten gir deg i forhold til alle andre stats. Siden du nevnte ett spreadsheet så regner jeg med du er klar over dette, men det kommer veldig dårlig frem i postene dine.

 

Dmg per rage betyr vel kanskje noe for warriors også, men er godt mulig dere alle sitter på konstant 100 rage for tiden. Har vel litt mer å si når vi kommer til Cata.

 

Jeg har da ikke merket noe annet enn bedre DPS etter at jeg bytta til haste.

 

Til haste fra hva?

Fordi du har jo haste som nest sist på prioritering over stats og haste er på samme plass i posten som ble linket oO

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fra Crit til Haste siden den guiden ble laget da da crit var "best" (fant ut at jeg glemte å skrive noe i forrige post) og BT hitta hardere en HS.

I senere tid har BT blitt nerfa og HS blitt buffa.

 

og på det andre så virker det ikke som om de leste posten ordntlig.

Endret av Submit
Lenke til kommentar

Etter patchen er ikke warriors dårlige...vil ikke si det i det hele tatt, men syns det er litt kjedelig at AE tanking har blitt litt dass, det funker...bleed and thunder er kjempe den, men jeg har en DK som OT og han stjeler aggro uten problemer i packs og det etter jeg har hatt aggro en stund også...jeg løser det ved å bruke han som trash MT, så plukker jeg bare opp de som faller av lasset.

 

Er jo greit at det har blitt litt vanskligere, men syns ikke det er vanskelig å holde aggro på single targets i det hele tatt...3-4 mobs klarer jeg stødig, blir det over det så kan jeg slite litt. Hva syns dere andre som tanker? (tenker da spesielt på ICC, Heroics blir ikke det samme)

Lenke til kommentar

Har problemer med AoE tanking selv. Irriterende. Både HC og ICC10 (orker ikke 25 atm).

Drev med noe HC farming for en stund siden. Fikk jo ikke rage med å ta skade, så jeg ga faen og tok på meg DPS gear + 1h/skjold. Ble faktisk litt bedre da + jeg faktisk kunne regne meg selv som en DPS. :D La healeren slite.

Endret av Lednar
Lenke til kommentar

Har stort sett aldri problem med Rage i raids, driver mye med Heroic 10 nå, men Bleed and Thunder danker ikke ut en DK's Pestilence, Blood Boil og Death and Decay...sliter av og til på LK når han ber meg ta adds fra han for å få stacka diease på Shambeling Horror...er helt avhengi av at AOE taunten min funker...gjør den ikke det så er jeg butfucked da må jeg stå å hente inn adds med single taunt...og det tar tid...men det har ikke gjort at vi har whipet noen gang da...er bare kjedelig for meg og jobbe sånn...ja vi bruker DK som maintank i første fase fordi jeg har AOE taunt...det har ikke han...men det funker selv om det ikke går glatt hver gang...har aldri fått følgesproblemer av det annet enn at jeg kanskje har en shambling horror mellom fase 1 og 2...men han dør som regel av diseasene han har fått av de ghoulsa jeg har klart å fange....forøvrig så er det egentlig bare trash og LK hvor jeg sliter med aggro ovenfor OT'en min som er DK....alt ellers går bra. Nå er jo Cata rett rundt hjørnet så det blir snart ikke noe mer ICC :/ Kjipt at jeg begynte å spille igjen så sent i sesongen, hadde egentlig ønsket at vi skulle ta LK HC også, men trukke vi rekker det, vi står litt fast på putricide HC...men har Blood Quarter gjort HC..så mangler da putricide, Dreamwalker, Sindragosa og LK. Synd jeg kom tilbake til wow så sent i sesongen :/

Lenke til kommentar

hehehe, altså Vi er et venne guild så vi starta alle samtidig...glemte å spesifisere det, meningen var at vi skulle begynne litt før...men vi hadde et problem med at halve guildet stakk til en annen server for å spille alliance så det ble det full progress stop i nesten 2 mnd før vi endelig bestemte oss for å ta inn litt randoms også, slik at vi kom oss videre :p

Lenke til kommentar

Jeg går prot spec, gjør riktig nok ikke like mye skade som mange andre, men jeg kan ta på meg flere uten fare for å måtte ta i bruk potions...levlet warrioren som prot fra 70-80 og det fungerte veldig bra, både til solo av diverse group quester og større grupper med mobs, men jeg er jo i bunn og grunn prot/arms da..arms bruker jeg kun til pvp stort sett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...