Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Nerdebula di v.2! (Les førstinnlegg!)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Hva i all verden fikk deg til å gjøre det der mot det stakkars uskyldige tastaturet?! :omg:

 

I utgangspunktet var det et forbanne piss tastatur, som jeg skulle ha levert tilbake for lenge siden :p Skulle bruke det på TV`en, men ingen apps støtter jo faenskapen (som jeg bruker) Tenkte å i det minste bruke det midlertidig til HTPC`en...men det var lettere sagt enn gjort. Kom til ett punkt der det bare tilta helt. 1 sekund senere så låg det sånn på bordet, vet ikke helt hva jeg gjorde i gjerningsøyeblikket :p

 

@ MariusJS: Ja til 249,- er det faktisk ikke noe å klage over, helt konge! Og takk :)

Helt enig. Har det Samsung tastaturet liggende selv hvor planen var å bruke det mot TVen, men er jo bare et eneste stort klunder hver gang jeg skal bruke det så nå ligger det bare å støver ned.. Har K400 selv og er stor fornøyd :)

Lenke til kommentar

 

 

Syns K400 har laber rekkevidde.

 

Har ikke planer om å sitte på dass å skrive :wee:

 

 

Nei, men problemet oppstår når det ikke rekker over stua engang.

 

 

 

Har overhode ingen problem med K400.

har du senderen sentralt, eller bare bak pc-en?

 

Har senderen baki PC uten denne extenderen montert. (ligger i midten på bordet som dere ser) og har ikke opplev kødd, men det er jo ikke mange meterene til sweetspot :) Med andre ord fungerer det yppperlig til mitt bruksmønster.

Lenke til kommentar

Med eller uten den extenderen?

EDIT: Kanskje jeg har misforstått, men den skulle booste signalet? Eller var det for enklere input avhengig av maskin? Leste jo ikke manualen selvsagt. Har ikke den i bruk uansett. men kanskje vi drar tråden litt OT nå..

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Fint :)

 

PS: Røykvarsleren skal aldri henge på veggen. Den skal stå i taket minst 50 cm fra veggen(e) og 1 meter fra ventilasjon.

Jeg vet at den egentlig skal henge i taket, men er så mye pes når det er over 3 meters takhøyde her å jeg fyrer i ovnen å røyk siver ut. Den pep nå 3-4 ganger i vinter der den er, så bedre enn ingenting.

Lenke til kommentar

Syns K400 har laber rekkevidde.

Enig i den.

Trodde tastaturet hadde bluetooth, men nei. PCen min blir stående bak tastaturet, så selv med forlengeren til USB dongelen opplever jeg at ikke alt blir registrert visst armen min kommer i veien. Er snakk om en avstand på 30-50cm. Skulle ha vært en liten antenne på tastaturet som man kan vippe opp eller ned ved behov. Blir nok å anskaffe meg et som støtter bluetooth, hadde vært kjekt å sett film/serier på soverommet itillegg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...