Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

har du hatt en spesiell episode med læreren din?


Anbefalte innlegg

Har vært med på lignende...

 

Husker ikke hcilket klassetrinn jeg gikk på, men det var masse bråk i klasserommet så jeg tenkte jeg skulle snike ut en bitteliten fjert.

Satt på en plastikk stol så jeg bevegde skinkene helt bakerst på den, og lot "granaten falle". akkurat da var det selvsagt helt 100% stille, og den lille fjerten var en enorm braker ala. PRRRRRRRRRR-R-R-RAATTT!!!ELEVEN

Den bakerste delen av stolen fungerte såklart som forsterker så alle i hele klasserommt kunne høre det, og det var over 50 personer ik ett rom på ca. 150 kvadrat meter.

 

Alle så mot meg og jeg bare lot hodet falle mot pulten... Flaut.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Klassestyreren min er bare sinnsykt dum.

Han argumenterer på noe han tror blir rett, men så er det ikke det. Så blir han sur og gir meg advarsler om at jeg ikke må motsi han.... :realmad:

 

sånn er det hver bidige dag, og jeg er sinnsykt lei han :wallbash:

 

livet mitt er kjipt :angry:

Lenke til kommentar
Hadde jeg blitt slått for å ikke gjøre leksene mine ville det klikka for meg. Spanskrør er en elendig idé. Javisst finnes det drittunger som ikke fortjener bedre, men fysisk avstraffelse er uansett feil måte å handle på. Kjenner jeg de problembarna jeg har opplevd rett ville de gitt faen i fysisk avstraffelse.

Det hadde neppe klikket for deg hvis du hele livet visste at hvis man ikke gjorde som man fikk beskjed om så ble man slått. Hadde det blitt innført idag hadde nok folk reagert, men hvis den gradvis innføres vil det nok gå bedre.

sry nå må jeg bare le meg ihjel her........*sånn,ferdig*

 

ok, så du mener det er bra å løse små,barnslige konflikter med vold? dude, hold deg unna barn....

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+432

jee, mange bra historier her :thumbup:

 

husker en gang i 6. klasse, da skrudde vi flere pc'er ned til 130 volt istedenfor 230 :D Det var gøy :D Det sa pang når de andre skrudde dem på, men de fant heldigvis ikke ut hvem det var...

 

I 7. klasse pælmet vi pulter og stoler inn i veggene og var helt galne... En annen gang kastet jeg en snøball ned på foten min (det var ikke lov å kaste). da jeg kom opp på rektors kontor så sa de at jeg kunne skade beina mine og andres hvis jeg kastet snøball på dem.

 

En gang i år faktisk, i tysktimen skulle jeg bare bort til en kamerat og låne viskelær (jeg hadde ikke spurt om lov). Så dytter han meg ned og dekker til meg med masse jakker og sånt. Jeg lå der en hel skoletime. Hvis læreren hadde oppdaget det, hadde hun blitt rasende, og jeg hadde sannsynligvis fått fem tusen brev med hjem...

 

En musikklærer vi hadde på barneskolen kom og liksom tok kvelertak og sa "Nå blir det sånn" hvis vi gjorde noe vi ikke hadde lov til. Eller så trykket hun oss ned ved å si "dere er jo dritdårlige i dette her" osv.. hehe...

 

er mye mer, men kommer ikke på mer akkurat nå.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+432
husker en gang i 6. klasse, da skrudde vi flere pc'er ned til 130 volt istedenfor 230 :D Det var gøy :D Det sa pang når de andre skrudde dem på, men de fant heldigvis ikke ut hvem det var...

Dere ødela PC'ene fullstendig, med andre ord?

:ohmy:

Jupp. men vår skole har aldri hatt noen bra maskiner uansett.

Lenke til kommentar
Hele livet mitt har jeg egentlig skrevet jævlig depressive og suicidale stiler; både på norsk og engelsk. I første klasse (vgs) spurte engelsklæreren min om det var noe galt, og nå som hun er klasseforstanderen min får jeg aldri fred. I dag ringte hun meg hjem "bare for å vite at jeg var i live". Hun tror visst at jeg skal dø hvert sekund..

 

:roll:

Jeg å! :blush:

 

Har blitt send til sånn skole psykolog flere ganger på hver skole jeg har gått på!

 

Jeg har så mange sånne episoder som dette att jeg ikke gidder å ramse opp.

 

Jeg har dog vært vitne til mye vold mot elever!

Lenke til kommentar

psilocybe, Zkedar og Zyklon:

 

Hadde ikke skoler hatt disse folka så hadde skoledagene vært så kjipe så det hadde ikke vært nok.

Men det er jo helt tragisk at de skal bevisst ødelegge ting. Men slik som å velve bilen til rektor er jo en ting som er morsomt å høre da. Slik må folk få lov til å fortelle uten at dere kommenterer det med at ALLE dagens ungdommer fortjener å bli daska med spanskrør og nakkeskudd og alt det der. Det som er drøyt er å ødelegge pc'er med vilje. Slik at andre elever mister muligheten til å bruke de til læring.

 

Dessuten så kan dere likesågodt slutte å si "dagens ungdommer asså". For dette er kanskje bare 5% av alle elevene som gjør noe slikt. Her om dagen var vi på bedriftsbesøk, vi var 60 elever der, og han sjefen skrøt veldig om hvor fin ungdom vi har i dag. En annen ting som er helt sikkert er at vold løser ingen verdens ting! Hadde en lærer slått meg med en pekestokk så skulle han jaggu fått smake på en pult og en stol!!

Lenke til kommentar
Jeg har dog vært vitne til mye vold mot elever!

Er det rart, spør bare jeg.

Ja, veldig rart..

*mimre tilbake til 7ende*

En lærer som slo meg engang, gjett hvem som slo alt han hadde i magen hans?

HAN BEGNTE OG GRINE, HAHA!

Gjett hvem som ikke hørte av skolen eller læreren?

Lærern ble sparka, og jeg ble ikke tiltalt..

Kommer aldri til og glemme den syke episoden der :D

EDIT: Ja, jeg liker voksne menn som gråter.

Endret av Bundy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...