Gå til innhold

Takk for oppholdet.


Anbefalte innlegg

Som relativt ny bruker her, vil jeg takke for meg, og går videre til et sted hvor klikke/gjeng-kultur/mobbe-kultur ikke har sterkt rotfeste.

 

Årsaken er sikkert en mindre gruppe av langtids-postere her som har vært her i åresvis, hvorav enkelte av dem sikkert har blitt veldig teritorielle og gjør sitt beste for å hakke ned på "nybegynnere" her. Alt fra å kverrullere rundt småfeil folk gjør, hakke på folk når de gjør en skriveleif, antyde personlige sarkastiske holdninger ovenfor folk de ikke skjenner osv har jeg fått fra 4 brukere her, alle 4 er langtidspostere her.

 

Håper hardware.no tar "be-nice"-reglementer litt mer alvorlig i forhold til bøller som benytter seg av de tekniske reglene for å rakke ned på folk med gode hensikter. Jeg er ikke den eneste jeg har sett på ca en uke her som har blitt mobbet, rakket ned på, helt uten at personen har gjort noe for å ta initiativet/tatt kontakt på noen måte eller addressert "bøllene".

 

Det her minner veldig om Usenet fra 90-91, før folk på nett lærte seg hva det vil si å oppføre seg sivilisert og hyggelig mot hverandre til en viss grad.

 

Til alle dere andre, de 99.9999% av dere som ikke er teritorielle, ikke er bøller, takk for en god velkomst, og håper dere gjør noe får å konfrontere de få bøllene her som ødelegger for alle de andre av dere, spesielt når de skremmer vekk nye brukere.

 

Det er ikke positivt, at folk skal måtte titte seg over ryggen og tenke gjennom 50.000 ganger hvert eneste ord de skriver , i frykt for at kanskje kommer en av langtidsposter-bøllene og "irettesetter" deg på en stygg og sarkastisk måte.

Hvis det er hva man lærer her, da blir man bare bitter til slutt, og resultatet ville blitt at jeg her om 2 år som langtids-poster ville da behandlet nye brukere på samme stygge måte som enkelte her har behandlet meg og mange andre nye brukere. Det vil jeg neppe utsette en stakkars nybruker for om 2 år. Derfor bryter jeg det her og nå, Jeg vil heller ha det bra, enn å alltid måtte ha rett.

 

Denne posten gjelder for bærbare maskiner spesifikt, så jeg ser ingen grunn til å flytte denne posten, det var her i "bærbare maskiner" jeg holdt til, her jeg har blitt bøllet med over 4-5 dager nå og her jeg har sett en håndfull andre nye brukere få samme behandling, derfor er det her i dette sub-forumet jeg addresser situasjonen, så kan moderatorene velge hva de vil prioritere: Å ta slik oppførsel på alvor, eller la tekniske regler vinne nok en gang, på bekostning av at bøller som dette fortsatt får regjere ved at de bruker de tekniske reglene som utgangspunkt for å rakke ned på alle nye brukere som måtte gjøre en minste ubetydelige feil som ikke passer dags-humøret deres.

 

 

Kos dere, og lykke til videre med forumet :D

 

 

Karmacom

Endret av Karmacom
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har ikke vært her så veldig mye lenger enn deg(sånn et par uker vel?), men jeg kan ikke si jeg har sett eller "følt" noen har blitt rakket ned på.

 

Kan du komme med noe mer konkret her?

 

Uten å ha sett noe av det du nevner så må du jo også huske på at dette er et diskusjonsforum hvor folk kanskje tar i litt ekstra for å understreke/bevise et poeng.

Lenke til kommentar

Må ikke alle følge reglene? Er ikke tekniske regler også regler? :)

Skjønner hvor du vil hen. Tonen kan være bittelitt.. harsh noen ganger... Men når man feilposter blir man irettesatt :)

Litt for godt noen ganger selvøflgelig.. men folk blir kanskje irritert over folk som ikke helt har skjønt poenget med de forskjellige forumene :)

Lenke til kommentar

Synes du bare skal fortsette å henge her og drite i dem som faktisk må ty til personangrep for å få frem med meningen sin.

 

Ofte når folk blir fri for argumenter så begynner dem å rakke ned istedenfor, og da er det ett ganske godt bevis for at dem har tapt og ikke har evne til å fortsette å diskutere saklig.

 

 

Fortsett du å diskuter på disse sidene og bare la dem sitte å digge sitt eget ego. Så får man se hvem som er mest latterlig.

Lenke til kommentar

QUOTE (eXZire @ 12/01/2005 : 22:30)
Må ikke alle følge reglene? Er ikke tekniske regler også regler? :)
Skjønner hvor du vil hen. Tonen kan være bittelitt.. harsh noen ganger... Men når man feilposter blir man irettesatt :)
Litt for godt noen ganger selvøflgelig.. men folk blir kanskje irritert over folk som ikke helt har skjønt poenget med de forskjellige forumene :)

Tråden du nå nevner har ihvertfall absolutt ingen fint med Video/ foto <- hovedforum å gjøre hvor den ble flyttet, den hadde alt med data, design til en data-nettbutikk og bærbar-logo å gjøre, samt at jeg sa klart og tydelig at det var kun fra brukerne i dette sub-forumet jeg ønsket tilbakemelding, for å holde det narrow til ett område, og fordi her jeg har snakket med folk, ingen andre steder.

 

Jeg kunne sikkert fulgt deg, Valden og et par andre "perfekte" uner haukeøyne her, eller søkt igjennom alle postene dine, og funnet minst 50 eksempler på virkelig ufeilbarlige feilpostinger. Nei , jeg redefinerer det, jeg kunne ikke sikkert, jeg kan.

 

Allikevel, feilpost-situasjonen var egentlig ikke store sakene ang mobbing. Jeg henviser mest til tidligere poster fra b.la ***** og ***** blandt annet, hvor poster regelrett omdefinerer setninger jeg har skrevet, dvs. farer med direkte løgn ( jeg kan poste det hvis noen føler det absolutt nødvendig, men vil helst ikke ).

 

Også sett tallløse uttalelser ovenfor snille hjelpsomme brukere her som "tøv! tøys!"

"tullprat!" hvor poster over-selvsikkert påstår uten å sjekke kilder at personen er en idiot og en løgner, dette mot personer som ikke tidligere har vært i dialog med dem en gang. I den virkelige verden kaller man det baksete-sjåfører, eller "folk som sitter i glasshus".

 

Jeg kan godt snu om nå med en gang, bli her, og bestemme meg for å spille David mot Goliat og følge hver eneste en av den lille bølle-flokken med haukeøyne, tro meg, enhver person som hadde stått for det, inklusive meg, ville bli de siste stående, rett og slett fordi da står man for det riktige, bøller er bare bitre mennesker som har et behov for å ta det ut på andre.

 

Idioti = å uprovosert forsøke å være bedriten, mobbe, eller være sarkastisk eller ufin mot andre og skjule seg bak at man håndhever reglene ( håndheving av regler har man moderatorer for, ikke bøller).

 

selvforsvar = anklage angriper direkte basert på fakta, som gjør at folk forhåoentligvis tør å si sin mening de også.

 

undertrykt = å være stille, i frykt for å komme i fokus for en slik angriper.

 

Noen som sa "All it takes for evil to triumph, is when good men does nothing."

Eller, "ignorance is the greatest evil of all times".

 

(mener ikke å høres religiøs ut, det er jeg ikke).

 

Noen burde ihvertfall gjøre det. danne en liten gruppe "Har du vært snill?" eller lignende, opprette en URL liste-link i signaturene sine over bøller her. Blir det mange nok med en slik signatur, vil bøller fort føle seg uthengt her hvis de fortsetter som før.

 

Den lille bølle-klanen som går runt å markerer området her mangler jo totalt innsyn i egen adferd, saklige mennesker går ikke rundt å skriker "tøv! tull" tøys! sludder!" i ansiktet på folk bare fordi folk har forskjellige meninger eller er uenige.

Det er patetisk og stakkarslig.

 

Man får ikke respekt bare fordi man har vanket 5 år i et forum og har 10.000 poster og føler seg hjemme og dermed tråkke på ny-brukere når man har en dårlig dag. Man får respekt av å gi gjensidig respekt til å begynne med.

 

Men ok, bring it on. *oppretter antibølle-signatur for uthengning av folk som ikke har lært å oppføre seg ovenfor andre mennesker hjemme av moren sin*

 

Listen vil starte som tom f.o.m nå for å gi alle bøller en fresh start/ny sjanse f.o.m nå for å gjøre det rettferdig. Dvs. de som har vært bøllete frem til i dag har sluppet billig unna.

 

Kom igjen nå, hvem vil være første bølla, her har jeg da en fin setning som dere kan bruke, vis hva dere kan nå:

"haha, idiot, først sier du hadet bra, så fem minutter er du tilbake, wow, du må være en mann for dine ord gitt...."

Ingen interresserte?

 

De som derimot er interresserte i å ta i bruk en slik felles URL-link i signaturen sin til liste over bøller på forumet og dermed også være med på å administrere den listen, send meg gjerne en PM.

 

Karma. <-- det du gir, er til syvende og sist, uansett hvor mye du kjemper imot, det du får tilbake tilslutt, fallt dere bøller inn noen gang?

Endret av Karmacom
Lenke til kommentar

Kan ikke si jeg kjenner meg igjen i din beskrivelse av dette forum, har lest endel av dine poster de 10 dagene du har vært her, også tilbakemeldingene du har fått uten at det gir meg noe følelse av at det er noe som er etter deg eller andre nykommere. Antibøllesignaturen er vel ikke en særlig god ide vil jeg tro.

 

Om det er så at noen har gitt deg litt krasse tilbakemeldinger så er det kanskje pga av at du har tatt litt mye "plass" her inne på kort tid, over 200 poster på 10 dager er ganske mye og det har kanskje vært til irritasjon for noen, hva vet jeg..

Endret av Killer
Lenke til kommentar

jeg må si meg ganske så enig med trådstarter og dette er det minst like mye av på hovedforumet.....jeg har vært medlem i flere år og har merket meg ganske mange ufyselige personer..........

men likevel forumet er det beste norskspråklige så min anbefaling er , overse idiotene og bruk søkefunksjonene.......det meste av svar ligger i gamle poster..

det er tre typer idioter å forholde seg til.

1 nye medlemmer

2 gamle medlemmer

3 idiotene som har smisket til seg en moderatorstatus

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Har lest flere av postene dine nå og kan skjønne at du blir irritert. Likevel må slike ting ikke tatt på samme måte som det ville blitt gjort i "virkeligheten". Det er en måte for noen brukere å reagere på, men som regel holder folk seg i skinnet før det går over grensen.

 

Om du får slengt et "tull" eller "tøys" etter deg, er du ikke noe annerledes enn mangfoldet av aktive brukere her inne, for de fleste av oss har vært i diskusjoner hvor uhøflige gloser har blitt brukt. Ser ingen grunn til å henge ut folk du synes er ufine.

 

QUOTE
idiotene som har smisket til seg en moderatorstatus

 

Hvordan gjør man det?

Endret av Slettet+9817234daf
Lenke til kommentar

wow nesten 30 pr dag. men herreland, har du tiden og engajementet så skal ikke noen si nei altså.

 

jeg tror du har et poeng, men samtidig føler jeg at en "forumbølle" liste blir nettop det: en liste laget av forum bøller. det er jo ikke akkurat fint å "henge" ut folk i en slik liste.

 

Mitt råd til deg: prøv å finn en løsning gjennom moderatorene, de fleste der er greie , forståelsesfulle folk, akkurat som deg og meg, og vil nok skjønne hvorfor du er frustrert. hvis ikke det funker så hvem vet?, kanskje bøllene vokser opp? :)

Lenke til kommentar

QUOTE (prinsen @ 12/01/2005 : 23:28)
jeg må si meg ganske så enig med trådstarter og dette er det minst like mye av på hovedforumet.....jeg har vært medlem i flere år og har merket meg ganske mange ufyselige personer..........
men likevel forumet er det beste norskspråklige så min anbefaling er , overse idiotene og bruk søkefunksjonene.......det meste av svar ligger i gamle poster..
det er tre typer idioter å forholde seg til.
1 nye medlemmer
2 gamle medlemmer
3 idiotene som har smisket til seg en moderatorstatus

:D hehe, vil dette si at alle er idioter? :hmm:

Lenke til kommentar

QUOTE (Killer @ 12/01/2005 : 23:22)
Kan ikke si jeg kjenner meg igjen i din beskrivelse av dette forum, har lest endel av dine poster de 10 dagene du har vært her, også tilbakemeldingene du har fått uten at det gir meg noe følelse av at det er noe som er etter deg eller andre nykommere. Antibøllesignaturen er vel ikke en særlig god ide vil jeg tro.

Om det er så at noen har gitt deg litt krasse tilbakemeldinger så er det kanskje pga av at du har tatt litt mye "plass" her inne på kort tid, over 200 poster på 10 dager er ganske mye og det har kanskje vært til irritasjon for noen, hva vet jeg..

Det er ikke bare meg som har fått den behandlingen. Antall poster burde ha null å si med mindre man har et behov for å markere seg og føler seg truet av det. 99% av postene mine har et faktisk innhold jeg har lagt tanker og tid bak, dvs ikke mange av dem som er bare en kort setning eller en smiley osv / dvs meldings-spam.

 

Noe er det jo som tydeligvis skurrer her, siden andre folk reagerer også.

 

At dette er et diskusjonsforum og at enkelte da tar ekstra i er en dårlig unskyldning. Det kalles å rettferdigjøring. Ingenting annet enn tvunget selvforsvar rettferdigjør ubehagelig fremgangsmåte / adferd.

 

Det er bare enkelte på internett som tror på den myten at de kan gjøre og si hva de vil, være så drittsekk de vil når de har en dårlig dag, uten at det noensinne får konsekvenser. Folk har vært i rettsaker, måttet utbetale erstatninger, til og med sittet i fengsel for ting som har blitt sagt på offentlige forumer før.

 

De værste her som har en aggressiv fremgansmåte, starter reply'er med "tøv! tulllprat!" osv mot postere de ikke har snakket med tidligere en gang, oppfører seg neppe slik når de diskuterer / snakker med nye folk de ikke kjenner ute i den virkelige verden, da ville de fått seg en på trynet av hver 5-6 person de hadde møtt tror jeg.

 

 

Men, du må mene hva du vil, din mening er like gyldig for deg som min er for meg.

Lenke til kommentar

QUOTE (wh1te @ 12/01/2005 : 23:30)
Likevel må slike ting ikke tatt på samme måte som det ville blitt gjort i "virkeligheten".

Da er det på tide enkelte folk lærer å oppføre seg som normale folk ville gjort i virkeligheten. Ett sted må det begynne. Verden kan ikke tilpasse seg dem, de må tilpasse seg verden.

 

Ingenting kan få meg til å noensinne forandre synspunkt ang. det, jeg er naturlig født med den meningen og holdningen. Noe de fleste personer er.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...