Jump to content

eXZire

Medlemmer
 • Content Count

  675
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About eXZire

 • Birthday 08/27/1989
 1. Ingen trade/fight/build spill? Anno-serien da?
 2. Det er fikset det Med andre ord: tiden det tar å utdanne en colonist øker nå mindre per utdanning enn før, og hver by har sin egen threshold, istedenfor at alle byene deler threshold. Det burde hjelpe ganske mye
 3. Du mener én skatt av gangen i en galleon? Sant, men Snoopy/Dale lagde en XML-setting, der du kunne sette hvor mange slots en skatt skulle ta.. endra man den til 2, fikk man plass til 6/2 = 3 skatter, som jeg syns var et godt kompromiss mellom gamle colonization og spillbarhet Men det er ikke nevnt noe om det i patchnotes ihvertfall.
 4. Endelig! Selv om den vel egentlig ser ut til å være pretty much lik Snoopy/Dale sin uoffisielle patch..
 5. Det slår kanskje ikke folk at dette ikke var en amobil.no-eksklusiv avstemning. Selv om generelle konsensus på diskusjon.no syns å være at iPhone er crap, og selv om man kanskje føler seg som en slags elite når man henger på mobildelen av forumet, betyr ikke det at brukerne her representerer "folk flest". Tvert imot faktisk, noe vi fikk bevis på nå Og om iPhone er crap, hvorfor lager alle mobilprodusentene plutselig tilsvarende modeller?
 6. Altså, du trenger bare betale gebyret hvis du vil ha tilbake hodetelefonene i den stand de ble sendt inn. Netshop står i sin fulle rett til å ikke sende de videre, da den skriftlige garantien spesifikt ikke dekker brudd på ledning. Når det er sagt; Ja, Koss tar inn rubbel og bit uansett, de tester ikke headsettene de får inn. Men de har de gitt ansvaret til forhandlerne når det gjelder å vurdere om det er garantisak eller ikke. Netshop har altså gjort alt riktig, du har ikke krav på noe nytt headset, ved mindre headsettet kom til deg med brudd på ledning. Kjøp et nytt headset og oppbevar det bedre neste gang
 7. Jeg bestilte faktisk en touch diamond, men dro på hytta før den kom til postkontoret, og nå skriver jeg dette med en iphone, som jeg endte opp med istedet.. For min del var det brukervennlighet og batteritid som gjorde utslaget, og ikke minst den behagelig store skjermen. Tror jeg ville vært fornøyd uansett hvilken jeg hadde valgt, men iphonen er utvilsomt den enheten som tilbyr mest underholdning og brukervennlighet for pengene, selv om den nok må jailbreakes for å få alt som jeg vil ha det. Men akkurat det gjelder jo touch diamond og
 8. Så er spørsmålet da... denne eller iPhone? Hvor godt er kamera på HTCen, har noen prøvd det ordentlig?
 9. Hum, rundt så dyrt jeg forventet, men overraskende vri det med gratis dataoverføring. Vil si at det til en viss grad veier opp for prisen, så lenge du bruker både dataoverføringen og gratisminuttene/SMS'ene. Det gjør ihvertfall 3G-surfing mer attraktivt.
 10. "I ferd med"? Betaen er ikke "åpen" på noen måte, han har bare fått en key og er bundet av NDA...
 11. Jeg skal gå så lang som å si at Halo er bedre enn Half-Life 2. Hvorfor? Fordi FPS'er kan være så raske, kaotiske og actionfyllte som bare søren, men bare Halo har den rette stemningen hele veien igjennom. Musikken, settingen, oppdragene, alt er preget av, og formelig oser av den perfekte sci-fi stemningen. Uten denne stemningen, uten den lange polish-prosessen Halo gikk igjennom da Microsoft kom inn i bilde og skulle ha det som flaggskip for spillmaskinen sin, hadde Halo vært middels. Og hvis du enten ikke liker stemningen i spillet, eller ikke bryr deg om stemning i det hele tatt, så kan jeg se hvorfor man kan syns Halo er middels. Men spillutviklere burde jammen passe seg for å kaste stein i glasshus, bransjen er preget av folk som tror de er best på alle områder, dessverre, og dette er et glanseksempel på det Når jeg snakker om stemningen snakker jeg selvfølgelig om Halo 1 singleplayer. Jeg klarte ikke nyte 2'ern på samme måte, selv om jeg vil påstå at også Halo 2 er et godt spill totalt sett.
 12. Tja. Eneste testen måler er vel hvor raske nettleserene er på javascript?
 13. Avean, nok engang tror du at du snakker for flertallet, selv om det er veldig, veldig få som støtter deg. Jeg skjønner ikke helt at du på noe som helst tidspunkt kan ha trodd at kampsystemet skulle ligne det vi ser Jedi Knight serien, for det systemet har veldig få likheter med kampsystemet vi har visst om LENGE. Du tror at piler hopper opp på skjermen, og sammenligner dermed kamp i Conan med Dance Dance Revolution eller lignende. Tro meg, det blir ikke slik. Har du sett combat-rosen nederst på skjermen på videoene siste halve året? Der indikeres det med en annen farge på den delen av rosen som representerer den retningen du skal slå i for å fullføre comboen. Jeg skal innrømme at kampsystemet i Jedi Knight er morsomt for et sånt spill, men det passer ikke sammen med haugevis av komboer og special abilities, det hadde blitt for uberegnelig, for vanskelig å få til det du ville.
 14. Han hadde skjerm, mus og tastatur fra før av. Ellers inkluderer de 6500 alt du har i kabinettet, + Windows XP OEM. Og jeg tror du undervurderer AMD5600+ og X1950PRO Det vil antageligvis kunne kjøre det på noe lignende medium-høy, avhengig av hvor mye aa man karakteriserer som "høy"
×
×
 • Create New...