Gå til innhold

"Den store TT BigWater threaden"


Har din TT BigWater alltid fungert perfekt?  

363 stemmer

  1. 1. Har din TT BigWater alltid fungert perfekt?

    • Ja, det fungerer glimrende og er i bruk!
      190
    • Ja, men jeg har sluttet å bruke det (f.eks i frykt for at det skal bli ødelagt)
      37
    • Nei, har hatt problemer med pumpa
      58
    • Nei, har hatt problemer med lekkasjer
      59
    • Nei, har hatt andre problemer med det
      19


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
tørrfisk Skrevet 16/08/2005 : 21:48

  Jeg tror ikke på langt nær så mange ville kjøpt Bigwater viss det kostet over 1000kr, inkludert meg selv.

Eneste grunnen til at jeg kjøpte det var at det kostet 650kr, hadde aldri anskaffet vannkjøling ellers.

Tror aldri vannkjøling til 1500+ blir noe for massene. 

Det har du desverre sikkert helt rett i, og rådet blir jo da og heller droppe vannkjøling. Det er vel litt som alt annet her i verden, at når noe høres for godt til og være sant, så er det også det.

Men da faller du altså ikke inn i den kategorien som Vu-caN representerer, som fortsatt vil ha vannkjøling, men ikke bruke 4000Kr på det, men heller ikke et sånn tullesett som helst bør innstalleres i våtrom.

Jeg vil jo tro og håpe det er noen av dem også.

Lenke til kommentar
for min del kan jeg gjerne betale opp i mot 2000, men jeg synes det virker tryggere å kjøpe et sett, så slipper man å få feil slange- og nipple-størrelser. Hvertfall for non-pro's som meg.

Enig i dette.

 

Men, dersom noen som vet hva de holder på med har lyst å sette opp en liste med komponenter som de vet passer (i prisklassen 1500+) så kunne det vært interessant for flere. Spesielt de av oss som ikke selv føler oss 100% sikker på hva som passer.

 

DrE

Lenke til kommentar

Kan dette settet brukes på en Socket 939 AMD x2 cpu as is eller? Ettersom strømforbruket er såpass lavt på de nye x2 prosessorerene regner jeg med at varme ikke er problem, men blokken på dette systemet er tilpasset Socket A eller? Mulig jeg er litt på jordet...

 

Men hvis man må ha ny blokk til CPU, noen som har noen anbefalinger? Og gjerne hint til koblinger og annet man gjerne må ha nytt?

 

P.S. Tenkte å kjøpe meg en AMD x2 3800+, denne CPUen jeg gjerne vil ha settet montert på. Noen som vet om den takler en slik cpu? Eventuelt hvor mye mer man kan sette på? (HK vifte? skjermkort?)

Lenke til kommentar

dominizer: X2 har nøyaktig samme fysiske størrelse som andre Socket 939/754 CPU'er. Denne vannkjølingen er nok også langt mer effektiv enn den medfølgende boxed-kjøleren. Så det er ingenting i veien for å bruke TT BW sammen med X2.

 

Settet er tilpasset BÅDE Sokkel A, 754, 939, 940, 370, 723, 768, og 603, så det er ganske fleksibelt mellom plattformer ja. Det eneste det ikke støtter av nyere og populære sokler er LGA775 på grunn av den spesielle utforminga av sokkelen.

Lenke til kommentar

Nå er det ikke meningen å ødelegge noe her, men jeg ville nok tenkt meg om to ganger før jeg valgte et BW-sett.

Nå har det riktignok dukket opp en rekke gode tips om hvordan man kan forebygge mot lekkasjer etc, men den pumpa som følger med, er det fint lite å gjøre noe med.

Og den har dessverre vist seg å være nokså upålitelig til tider.

Var jeg deg, ville jeg nok spart mer penger til et bedre sett enn dette!

Lenke til kommentar
Blackslash Skrevet 20/08/2005 : 05:39

Da sitter jeg igjen med CPUblokk og slanger, kan det regnes som TTbw? 

Jaja men, du kjører BW fortsatt du! :p

 

enden, tror kanskje du bør ta det i egen tråd ja, det finnes jo en del, men som noen forslag: feks denne Alphacool NexXxoS XP Bold Socket 775 er en rimlig blokk som jo har fått bra omtale.

Ellers har jeg på min 775 en AC vannblokk, CPU, "cuplex PRO" som jeg også er fornøyd med. Men vil ikke sånn uten videre direkte, og uten forbehold anbefale den...

 

Spør om dette i en egen tråd, så finne du nok ut av det, om det da er rimlig prisklasse du er ute etter. Finnes jo diverse og velge mellom :)

Lenke til kommentar

lite aktivitet her på bw forumet nå for tiden..

 

er det bare meg som ikke har byttet ut noen komponenter på mitt bw sett ennda? har hatt det siden over et halvt år i konstant gang nesten. btw har gpu blokk også.

 

menn det grønne vannet gjør sitt for at det er svart \ brunt inni mine slanger og blokker. kommer til å bytte slanger \ vaske blokkene \ benytte destilert vann \ frostveske...men har iiiiiiiiikke komt så langt som å opne kabinettet ennda =P

Lenke til kommentar

Jeg har brukt BW helt fra ca januar til nå. Jeg har riktignok fyllt på vann et par ganger og blåst støv ut av radiatoren, ellers har det stått som normalt på minimum viftehastighet.

 

I går tok jeg ut settet på grunn av plasskrav i PCen. (Noen nye disker skulle på plass). Settet ble erstattet av en stillegående luftkjøler. Temperaturene har siden det steget fra ca 28'C idle/31'C Load til 36'C idle /41'C Load på en Athlon64 3000+ på orginal hastighet.

Lenke til kommentar

Min har også kjørt 24/7, dvs 18/7 siden jeg fikk det. Nå skal min nåværende maskin reduserers til filserver om kort tid, og da setter jeg nok i en vanlig vifte. Men det er mer av praktiske årsaker. Pumpa er jo relativt stillegående of fin så jeg skal beholde den som en reserve til mitt nye vannkjølingssett (zalman reserator 1 plus)

 

AtW

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...