Jump to content

Marius_EV

Medlemmer
 • Content Count

  3290
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

About Marius_EV

 • Birthday 06/29/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Denne dronen er et enormt stort skritt innen droneteknologi. Man kan sitte å analysere bildekvalitetet inn og ut, men det er faktisk så enkelt at denne dronen gir bilder man ikke får med verken Phantom 4, Inspirer eller andre droner. (da kanskje GoPro karma kan være en konkurrent for noen.) Her har man alt man trenger i en størrelse av kontrolleren til Phantom 4. I tillegg til dette har den alle funksjonene til Phantom 4 med unntak av minimalt dårligere bildekvalitet. Det betyr at denne dronen blir med steder hvor det blir for mye styr eller ikke er mulig å ta med alternativene. Når det gjelder bildet kvaliteten, så er Casey's video her lenger oppe ute av fokus, som han selv har sagt. Man må trykke på skjermen for å fokusere, i motsetning til de tidligere DJI modellene. Video test: Bilde:
 2. Jeg skal lage en stensil av et bilde sammensatt av 8 A4 bilder. Når jeg velger borderless printing, så cropper den ut litt av bildet. Noen som har anbefaling på hvilke instillinger jeg bør bruke? Win 8.1 Canon ip4300 (photoshop)
 3. Takker for svar! Gikk litt opp i pris. Hvordan er 1600mhz vs 1866mhz på disse minnebrikkene? https://www.mpx.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1460076&su=50E38331-1D10-41E1-A204-4BA7CB1C6B1A Er det ikke aktuelt med et system basert på feks AMD FX-8370?
 4. Stasjonær pc trenger en oppgradering, brukes primært til surfing og foto\videoredigering. CPU Minne Hovedkort Budsjett ca3500kr Hvor mye bedre ytelse kan jeg forvente meg fra nåværende system? AMD Athlon 64 x2 6000+ (AM2) Asus M2N-SLI Deluxe 4gb OCZ DDR2 Gainward GTX570 SSD sys disk, 750W psu og ATX kab.
 5. Denne klokken var veldig skuffende. Jeg bestillte den da den var på utviklingsstadiet for litt over ett år siden, og da så den veldig lovende ut. Men da jeg fikk klokken nå i oktober, så var den veldig annerledes enn hva jeg bestillte.. og i tillegg utrolig treig. Så jeg solgte den til en som syns den var "kul". Tanken er god, men vil tro det kommer veldig gode allternativer innen kort tid.
 6. Torsdag\fredag? Hvor i all verden bor du? Min er også videresendt fra oslo i dag, og regner med å kunne plukke den opp i morgen. Edit: Flere som hadde lagt merke til det ja
 7. Statusen på min CDON bestilling er nå endret til "sendt", ikke noe sporingsnummer enda, så regner med den blir lagt i posten i dag. Er vel fremme på onsdag.
 8. Fikk dette svare fra CDON for 3 timer siden: Men at de har endret til leveringstid 2-5 dager kan jo bare være positivt, men stoler ikke på det før det står "sendt" Edit: FYI, Statusen står nå som "varene pakkes" så det ser ut som CDON har fått på lager
 9. Tenkte at jeg skulle vise en Bigwater Vannkjøling som forsatt er i bruk virker! Tok storservice og ryddet litt. Før: Oppstod plutselig en lekkasje, så den ene slangen ble byttet på et tidligere tidspunkt ref fargeforskjellen Gammel slange vs mindre gammel slange Etter: Vanskelig kabinett å få det organisert i, så gjorde det bare godt nok.
 10. Hei! Er det mulig å oppdatere firmware på en Samsung LE46M86BD? Har nettop begynt å få "artifacts" ved spilling av HD-video via HDMI. Tenkte firmware update er verdt et forsøk om det er mulig. Ser ut som det er lagt opp til at der er mulig via gammel signalkabel? Ikke at det er aktuelt å få til i disse dager. litt info: Firmware nå: T-BDXPDEU00-1010 Model Code: LE46M86BDX/XEC Version: SX08
 11. Stor forskjell ved å sette inn SSD? hvis du byttet med en gang, så er det kanskje ikke så lett å svare på det:p Hvordan den ved bruk av photoshop? Og spille av 1080P på ekstern skjerm via HDMI?
 12. Hvordan få bort kamera-lyden på 2.1?
 13. Er det mulig å få sms osv til å lagre seg på minnekortet?
×
×
 • Create New...