Gå til innhold

[løst]Problemer med filvedlegg, kun på Off-topic?


Anbefalte innlegg

Får rett og slett ikke til å legge ved filer i postene mine på off-topic i dag, selve linja med "vedlegg-funksjonen" er borte. Hvorfor?

 

Merkelig nok så fikk jeg legge ved filer nå når jeg posta her, har prøvd både å starte ny tråd og å poste i andre tråder å off-topic. Virker som om dette kun gjelder off-topic da jeg kunne legge ved filer både på Hardware->Hovedkort og her.

 

:hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Me har i dag gjort visse justeringar på kor store vedlegg som er tillatt, den nye grensa er på 256kB. Foreløpig er opplasting slått av i Off-topic-kategoriane, men eg trur dette kjem til å slåast på igjen, evt. i utvalgte av Off-topic-kategoriane.

 

Eg og Tor Henning diskuterte dette litt tidlegare i dag, og grunnen til at me har gjort desse endringane er at forumet brukte mykje båndbreidde når me tillatte vedlegg på 40MB.

Lenke til kommentar

Greit nok at 40MB er altfor mye, men kunne det ikke vært mulig med en noe høyere grense enn 256kB? Det dobbelte f.eks?

 

Synes forøvrig denne opplastingen er en veldig kjekk funksjon, ville vært synd hvis den skulle bli så begrenset. Mange bilder osv. som er på 0,25-1 MB, men så er det kanskje akkurat disse som sluker båndbredde?

 

Hadde vært interessant å sett statistikk på det der, hvilke filtyper blir som oftest lastet opp, hva sluker mest båndbredde, osv.

Lenke til kommentar

Kor store er gjennomsnitts vedlegga eigentleg. 256kB er rikeleg nok til å legge ut eit bilde, men det hadde vært greit å hatt muligheita til å laste opp litt støre filer også. Kanskje ei grense på eit par MB hadde våre passelig? Kan varierast etter kva slags forum det er snakk om.

 

Søppel delen treng kanskje ikkje dei så alt for store vedlegga, men i visuelkreativitet forumet burde det være muligheiter for å legge ut større vedlegg.

Lenke til kommentar

Jeg syns nå det kunne vært 2MB jeg da...

Blir liksom litt lite med 256kb, og når vi ikke en gang har fått en "advarsel"... :ohmy:

Er fast bestemt på at dette er for lite. Jeg håper det bare er midlertidig...

 

Ble liksom ikke noen særlig god nyhet nå som det er jul om elleve dager og greier,

var liksom ikke den "forumjulegaven" jeg hadde ventet meg i år :ermm:

 

 

TSP :xmas:

Endret av The Strategy-player
Lenke til kommentar

Vel, først og fremst, så er svært få forum som faktisk tillatter såpass mykje opplasting som me gjer her. Vedleggsopplasting er ein kjekk funksjon dersom du skal laste opp små filer (t.d. skjermbilder, konfigurasjonsfiler, o.l.), men vi har rett og slett ikkje kapasitet til å la store vedlegg bruke mykje av vår båndbreidde. Forumserveren sliter jo ganske mykje allereie... ;)

 

Dersom du vil laste opp ei bildefil, så får du komprimere den. Det er ingen problem å få eit skjermbilde til å bli under 256kB.

Lenke til kommentar

QUOTE (Jonas @ 15/12/2004 : 21:22)
Dere har også slått funksjonen av i VB-delen. Er noe drit å begynne med FTP-styret ..

Kan dere skru den på igjen?

Det ordnes straks, men som og skrevet, å holde filer under 256kb bør ikke være et problem.

 

Denne vil nok bli økt når vi har oppgradert da alle brukere da får en maksgrense for hvor mye man kan på serveren vår totalt.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...