Jump to content

Dingot0m

Medlemmer
 • Content Count

  1606
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About Dingot0m

 • Birthday 05/22/1986
 1. Kalte det alltid bare for Jones. Har spilt det mye. Genialt spill. Jones, Liero, Commander Keen (4), Lemmings, f.eks.
 2. Hei sveis, jeg og min samboer kjøpte for en tid tilbake en LG 42" av typen 42LK430-ZG. Den har til nå stått utilkoblet til kabelnettet pga mye flytting, så den har bare blitt brukt med HDMI for å knytte til PC'er og mediabokser. I dag anskaffet vi Riks-TV via en Strong CAM-modul. Alt gikk fint, kanalene dukket opp etter en stund, men kanal nummer fire er reservert, vi kan ikke putte inn kanaler der. Den dukker ikke opp på listeoversikten der hvor man kan omarrangere rekkefølgen på kanalene osv. Hvis man klikker seg til kanal fire står det at den heter "Bootload" og på skjermen står det "OTA service". Noen som vet hva dette er, og hvordan man eventuelt kan bli kvitt det? Irriterer vettet av meg.
 3. Vet ikke helt om jeg tør å ta sjansen på at det er standarisert, har nemlig hørt rykter om akkurat det motsatte, at folk har fullstendig svidd diverse deler fordi de har benyttet kabler fra andre produsenter.
 4. Hei sveis, jeg kjøpte for mange år siden en MIST 1000w rev 2.2. Denne ble testet av Hardware.no - http://www.hardware.no/artikler/mist-1000-w/52130/2 Desverre hadde jeg bare manual fra Microplex sine sider, og de er borte nå, er det noen som har mulighet å innføre meg i hvilke kabler som skal hvor, og hvorfor det skal være sånn? Et smart familiemedlem plugget ut alle kontaktene, og jeg er clueless selv. Håper noen kanskje har styrt med en sånn PSU sjøl og har sånn ca peiling på hva som hører hjemme hvor.
 5. Heisann, jeg har lenge tenkt å bygge en HTPC, men er usikker på hva jeg trenger av kraft for å drive det. Det skal ihvertfall inn en i3 2100t og en slim slot-in Blu-Ray-spiller. Men la oss si jeg ønsker å putte inn en disk eller tre i denne saken, hvordan ligger det an strømmessig da?
 6. Min andre nominasjon går til Dorian Gray! :]
 7. Har hentet drøssevis og lastebillass med pakker på Posten over årene, med og uten hentelapp. Har aldri blitt spurt om legg, på noen av postkontorene. Er snakk om ihvertfall 3-4.
 8. Hugge seg i hånda med øks og tilbringe kvelden på legevakten er litt irriterende
 9. Hei. Jeg har et problem som jeg lurer på om det er noen smart løsning på. Jeg har et stereoanlegg, som for øyeblikket ikke er koblet til PC'en, og noen 5.1 Creative-greier + et headset som er koblet til PC'en. Det jeg er ute etter er å sende lyd fra _bare_ iTunes (eller tilsvarende MP3-spiller, Winamp, etc) til stereoanlegget, og holde all annen lyd fra PC'en (Ventrilo, spill, etc) på 5.1/headset. Er det noen (enkel) løsning på dette? Om det spiller noen rolle har jeg to lydkort. Ett onboard på hovedkortet (ikke aktivert) og et Audigy-kort som jeg bruker.
 10. Personlig trives jeg meget godt i Drøm, uansett hva det generelle inntrykket ang. guilden er på HW.no. Ja, humoren kan være både råtten og umoden til tider, men jeg synes likevel størsteparten av guilden er en gjeng meget greie folk, som faktisk vet hvordan man spiller klassene sine, og.
 11. Det blir itj' fæst ut'n skinnvæst
×
×
 • Create New...