Jump to content

Heatsink

Medlemmer
 • Content Count

  3518
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Heatsink last won the day on November 7 2011

Heatsink had the most liked content!

Community Reputation

564 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg vet papiret angivelig kom fra Clas Ohlson, men er det noen som vet noe om MIC-en på de printede arkene? Jeg kan ikke finnne noe om det. (de små gule prikkene som identifiserer printeren som er brukt)
 2. Dette virket upopulært, har du glemt at vi er i Norge? La oss heller starte Kaffepartiet. Vår første sak er å innføre fengselsstraff for å fylle på kaffetrakteren med kolben!
 3. Jeg har to soveromsvinder (14x12) som veldig utsatt for sol på ettermiddag / kveld. Det blir sinnsykt varmt. Jeg er ute etter noe å skjerme disse vunduene med utvendig Jeg trenger ikke motor eller noe annet komplisert. Det jeg ser for meg er egentlig noe jeg fester på utsiden av vinduene som kan være der "permanent" hele sommeren. Gjerne en en netting eller duk på en ramme, men jeg klarer ikke finne noe slikt. Kunne i værste fall ha snekret sammen en ramme selv hvis jeg fant en duk som passet. Noen som har et tips?
 4. Hadde akkurat samme problem. Ble 100% løst ved å kjøpe ny termostat som det ble linket til av RRhoads
 5. Jeg har en Sony dongle som kostet 200 kr på elkjøp. Den fungerer uten å installere noe som helst og Steam støtter PS4-kontroller i alle spill. Origin og Uplay er det værre med. Jeg hadde gjerne sett at alle spill hadde PlayStation button prompts. Det hjelper ikke å ha en Xbox-kontroller, jeg kikker ikke ned på kontrollen før jeg trykker på knapper.
 6. Ja. Skal ikke si jeg fikk mye ut av min Athlon 64-prosessor, eller av å kjøre Crysis med halv ytelse i DX10 uten å se forskjell fra DX9.
 7. Bra test, tek.no. Jeg setter veldig pris på formatet til test-artiklene deres.
 8. Mulig, men husk at man fort kan bli lurt av de nye elektriske bilene som ikke deler karosseri med versjoner med tradisjonell drivlinje. All den tid man ikke lenger har behov for et motorrom så kan også kutte mye på bilens totale størrelse samtidig som man beholder eller øker kabinstørrelsen. Samtidig bruker jo el-bilene mye plass til batteriene. E-golf for eksempel har jo mindre baggasjerom enn en ordinær golf. Må legge til at jeg synes denne konseptbilen var vanvittig stygg.
 9. I mangel på bedre forklaringer utelukker jeg ikke inkompetanse. Dette var en ganske liten og enkel operasjon, involverte ikke mange personer, og de tok alt for lett på saken.
 10. Kanskje hvis vi gir det åtte år til!
 11. Dette er jo forbud av reklame, og det vel myntet på alle de særdeles tvilsomme krypto-tradingtjenestene jeg ser over alt. Kan ikke dette faktisk sees på som positivt for kryptovalutaers omdømme i det lengre løp?
 12. Finalen tok jo 7 timer før den var avgjort. Misunner ingen å ha influensa da, det er klart det preger prestasjonsevnen etterhvert, og her var marginene så små at én ekstra fra på Train kunne ha avgjort hele finalen andre veien.
 13. Noen som har et eksempel på et autoritært regime som har blitt veltet av protester og opprør, og som i dag har det utvilsomt bedre som resultat?
 14. Det er ikke tilfeldigvis en viss Europris i Stavanger du snakker om? Sist jeg var der sa han i så fall "Han en STRRRRRÅLANDE dag!", uten et snev av ironi. Jeg måtte konsentrere meg for å ikke knekke sammen i en blandet følelse av kleinhet og latter. Han skal virkelig ha honnør for at han klarer å opprettholde dette til hver eneste kunde.
×
×
 • Create New...