Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Begynte å trene styrketrening for fullt på helsestudio for to uker siden. Har alltid trent mye, men nå trener jeg enda mer enn hva jeg har gjort før. Men etter at jeg begynte med styrketreningen, har jeg fått et kraftig kviseutbrudd på ryggen. Har alltid hatt litt kviser i ansiktet osv. men det har aldri vært så ille som det er på ryggen nå.

Noen som har opplevd det samme som meg, og kan svare på om det vil roe seg ned etter hvert eller om jeg bør ta en pause fra treningen?

Skyldes utbruddet all treningen (noe jeg har en følelse på)?

 

Er litt sent ute her, men har opplevd akkurat det samme. Forsvant i sommer når jeg solte meg, men er omtrent på samme sted som før akkurat nå.

Lenke til kommentar

Første treningen min på 4 måneder etter et langvarige skadeavbrekk. Senteret er det du ser bilder av for noen sider tilbake og er overraskende bra! Eneste var at jeg brukte 5 minutter på å få tredemølla igang :thumbdown: Forbanna NASA-shit, det der.

 

Prøvde meg på 5km og kroppen føltes bra. Formen er selvfølgeig så som så, men det viktigste var at jeg ikke fikk noen føling med verken knær eller hofte. Skal starte rolig på 3 treninger i uka f.o.m. neste uke og jobbe meg sakte opp fra 5km.

 

Dessuten, den mest nydelige skapningen Gud har skapt begynte å løpe på mølla ved siden av meg :w00t: I think I'm in løøv :love:

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Sikkert ikke riktig tråd, men må være noen som har peiling :p

 

Hvor variert må man spise for å dekke kroppens behov for mineraler, vitaminer osv? Spiser det samme så og si hver dag. Går i havregryn, eplejuice, appelsinjuice, ris, kylling, ferdig-wok, egg, tunfisk, mandler, mais, proteinshake, tran og olivenolje hver eneste dag. Spiser så og si ikke noe annet. Variert nok eller bytte ut/legge til noe?

Lenke til kommentar

Glemte bananer, spiser tre til fire om dagen. Får i meg 150 g mais og 250 g grønnsaker fra wok + over en liter med frukjuice. Satser på at jeg ikke ender opp med en mangelsykdom.

Skal du være virkelig nøye kan du registrere det opp på gratisprogrammet "Mat på data" og kryssjekke med hva Helsedirektoratet har satt som anbefalt dose per døgn. :)

 

Spiser vel fisk flere ganger i uka. Enten det er røkt laks eller makrell i tomat som pålegg; tunfisk med pasta eller i salat, eller ovnsbakt laks.

Lenke til kommentar

Om man regner med tunfisk, så spiser jeg fisk ca 5-6 ganger i uka. Hvertfall i perioder (det hender jeg går drit lei tunfisk! :tease: ).

Pluss omega 3 hver dag. Er også snart inni min 2 uke med spising av grønnsaker. Har hittil levd 21 år og 10mnd utenom å spise grønnsaker. Tenkte jeg skulle gjøre noe med det, så nå spiser jeg grønnsaker hver eneste dag :cool:

Lenke til kommentar

 

Nå må vi være litt positive her: Jeg har gått fra 93cm rundt magen ved navlen til 84cm siden 1. januar.

 

Mål rundt om ellers på kroppen? Mista 1cm rundt armene, 1cm rundt bena og 3cm rundt brystet. Vekta har gått fra 74kg til 67,5kg

 

:new_woot:

Sm følge av PF eller berserkergang? Har det påvirket styrken i noen særlig grad?

Jeg antar det er kombinasjonen, samt noen funky kosttilskudd som dere mest sannsynlig enda ikke har hørt om :ph34r: ---> Denne klusser litt med østrogen og kortisol sekresjon. Ikke behov PCT heller...

Har ikke mistet styrke siden 1. januar, men dog heller ikke blitt sterkere.

 

Fortsetter med PF etter diett, har tro på at jeg kan bygge masse uten fettakkumulering :)

 

 

Min første uke på Erase nå, merker igrunn ingen forskjell. Kjører 2 kapsler dagen, mulig jeg må uppe til 3.

Kun Erase? Ikke A T-2 sammens med den?

Bare Erase skal du ikke merke noe til, siden den kun manipulerer østrogen og kortisolsekresjon.

A T-2 blir man bare varm av (termogene effekter ja), heldigvis ikke rusa som av alle andre fatburners.

 

Bruker selv 2stk erase og 2stk AT-2 om morgenen, og 1stk av hver 12 timer etterpå.

Det blir vanskelig å si noe konkret om effekten siden det ikke er gjort studier på disse, man må rett og slett gjøre et individuelt forsøk pådet... :hmm:

 

Nja, har lest litt rundt og mange som mener kun erase har god effekt. Tenkte jeg skulle kjøre på med DAA etterhvert også, har bare ikke fått rota meg til å bestille enda.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...