Jump to content
Sign in to follow this  
Snorre123

Redde data fra harddisk som synger på siste verset

Recommended Posts

Sitter her med en harddisk full av korrupte filer, og skal prøve å redde så mye data som mulig. Problemet er at når jeg prøver å kopiere fra harddisken (fra Windows), stopper det opp lenge på de korrupte filene. Etter en god stund kommer en feilmelding opp og kopieringen stoppes.

Det er snakk om ganske mange filer (i hovedsak diverse bilder og dokumenter), og det å kopiere en og en fil vil ta alt for lang tid (spesielt med tanke på at hver gang jeg går inn i en mappe med filer som Windows prøver å "forhåndsvise", så stopper det opp i lang tid). Lurer i hovedsak på om noen vet om noen programmer som kan ta for seg kopieringen, samtidig som det luker ute de korrupte filene (og helst ikke stopper opp i en halvtime for å prøve å lese de). Evt. andre tips mottas også med takk.

 

Hvordan dette har skjedde er jeg usikker på, da det ikke er min harddisk. Virus etc. er det ikke mulig å søke etter pga. de korrupte filene som gjør at maskinen blir hengende i lang tid. Det startet iallefall med at eieren av pc'en opplevde at diverse Windows-filer ble meldt savnet under oppstart, og det ikke var mulig å boote lengre.

 

Mvh,

Snorre

 

Edit: Skrivefeil

Edited by Snorre123

Share this post


Link to post

Har du prøvd med f.eks. Norton Ghost som du og kan kjøre fra en diskett i DOS?Med det programmet kan du kopiere hele disken over til en annen disk eller en partisjon på en annen disk. Det programmet fungerte for meg engang jeg hadde en disk som begynte å fungere dårlig.

 

Mvh

Tian

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...