Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker


Goophy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg har hatt en haug med uflaks i over to år nå. Holder det på å snu?

8072172[/snapback]

 

Alt kan snu.

 

Herregud, faene meg bare noen få år siden jeg kom gråtende hjem vær eneste dag fra skolen. Bare noen år siden jeg gråt om kvelden, fordi jeg ikke ville stå opp neste dag.

 

Skole? No thanks.

 

Nå har det snudd totalt, jeg gleder meg (til en viss grad, da) til jeg skal på skolen! Nå skjønner jeg endelig hva ett "godt klassemilijø", skulle være for noe. Ingen som løper etter meg, prøver å korsfeste meg, eller, eller, eller, eller..

 

Etter en nærmere ettertanke, er det kansje ikke noen trøst å høre at jeg har det bedre nå, en før, men just for the note; Alt kan forrandre seg.

Lenke til kommentar
Idag brakk jeg kragebeinet mens jeg stod på snowboard, turen til hafjell om 2 uker kan jeg ikke bli med på. Får ikke stått mer hele sessongen. Det suger :(

8077261[/snapback]

 

 

Hadde også maks uflaks når det gjelder snowboard for to år siden:

 

Hadde akkurat begynt. Så først når jeg fyker ned bakken, skulle jeg bremse, men fikk tærne nedi og datt rett på nakken. Så den var jo rimelig vond. Men så skjedde det værste. jeg sto i skiheisen, i et T-trekk. Før den første stolpa hektet jeg tuppen av snowboardet fast i noe foran meg, så bakenden ble vippet opp. Jeg snudde meg akkurat i det brettet kom opp, og det resulterte med et stort hul 1/2 cm over øyet og jeg kunne se rett inn i kraniebeinet midt. Jeg hadde et stort hull u hodet (!) og hadde blod overalt fra hode til magen. bare flaks at jeg ikke ble blind eller verre!

Dette skjedde på lillejulaften for 3 år siden. Det er surt det!

 

Men Tmz, kommer sikkert til å gå bra. tenk på det på denne måten. Nå blir benet ditt sterkere, så enste gang du detter, tåler du mer :thumbup:

 

Edit: leif

Endret av g@bb@
Lenke til kommentar

Jeg har følt hele ungdoms skolen at jeg ikke har gjort mitt beste og føler at jeg liksom aldri blir ferdig , eller gidder å gjøre et bra arbeid . Det er en slaks følelse jeg har heletiden , og dette er utrolig kjipt . Og denne hersens ungdoms skolen har egentlig ganske enkelt kutta rett ned på selvtiliten min , som var veldig bra før . Nå er jeg en merkelig særing som ikke mange legger mye merke til. vertfall dette jeg har følt . I fritiden min henger jeg mye sammen med vennene mine , men det som er problemet er at de aller fleste av de aller beste vennene mine går på en annen skole . En skole som jeg egentlig ville starte på . Men de stae foreldrene mine ville ikke la meg gå der . Hadde jeg bare fått gjort det , så tror jeg virkelig at problemene mine kunne vært løst

 

helvettes skoler !!

 

Noe annet som plager meg , og som har gjort kjempelenge , er at moren min starter å bli værre . Når hun var i tennårene var det noen doktorer som , nærmest eksprimenterte med bihulene hennes , så de er helt fucket ! Jeg føler bare at jeg har vært en byrd for henne . hun ligger store deler av dagen, og jeg vet snart ikke hvor mye mer hun tåler av all smerten.

 

Pappa, har det fortsatt ganske vanskelig etter faren hans døde tror jeg , og ikke minst farmor , og det plager meg det og .

 

Avogtil skulle jeg ønske jeg bare kunne skru av alt som heter med-følelse.

 

Jeg er veldig flink å sjule følesene mine egentlig , så tror ikke så mange har lakt merke til sitvasjonen jeg er i.

 

Dette inlegget skrev jeg egentlig som gjest, men ombestemte meg og fant ut at jeg ville skrive det som evil-duck

Lenke til kommentar
Gjest member-101642

Det er fremføring i morgen. Sitter her og skjelver av angst. Hater fremføringer, spesielt når det er fremføring av noe jeg ikke har peiling på; diktanalyse. Jeg har sosial fobi, så jeg takler ikke å være i nærheten av mye folk. I hvert fall ikke når jeg er midtpunktet. Er ekstremt fristende å skulke skolen og få stryk.

Lenke til kommentar
Det er fremføring i morgen. Sitter her og skjelver av angst. Hater fremføringer, spesielt når det er fremføring av noe jeg ikke har peiling på; diktanalyse. Jeg har sosial fobi, så jeg takler ikke å være i nærheten av mye folk. I hvert fall ikke når jeg er midtpunktet. Er ekstremt fristende å skulke skolen og få stryk.

8101315[/snapback]

 

Pust rolig ut og fokuser på noe trygt når du presenterer. Beveg gjerne på føttene, hendene eller kroppen. Legg fra deg manuset og se for deg hvordan det du skrev er.

Husker selv hvordan det var første gang jeg skulle gjøre noe slikt, men du må hoppe i det, og en eller annen gang går det bra:)

Ha troen på at det skal gå bra, og du gjør deg selv en bjørnetjeneste ved å utsette!

Lenke til kommentar
Gjest member-101642

Får ikke sove. Kaldsvetter og småskjelver på grunn av den framføringen. Jeg er redd.

Endret av member-101642
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...