Jump to content

Insomniatic

Medlemmer
 • Content Count

  1425
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Samsung tilbakekaller alle Note 7 nå pga. fare for at batteriet tar fyr, så vil anbefale deg å heve kjøpet.
 2. Sitter å vurderer å bygge meg PC, og forslagene her ser jo bra ut. Det jeg savner er CD/DVD-rom. (Finnes ikke blu-ray også i disse dager?) Nå har ikke jeg eid stasjonær PC på omlag 11 år, men er ikke DVD-rom en greie lenger? PCen skal brukes til gaming i hovedsak, da jeg har funnet ut at laptopen ikke fungerer til å game lenger. Jeg bruker DVD-romen veldig mye til serier og film da jeg har dual-monitor oppsett (vurderer å oppgradere til 3 skjermer om det blir stasjonær). Førsteposten nevner jo ekstern enhet til å innstallere Windows, og jeg har en slik liggende for bruk med en miniPC i heimen, men føler ikke helt at det passer seg når jeg regelmessig kommer til å bruke den til film, og jeg først skal bruke flere tusenlapper på en PC. Har f.eks. Capital Offense plass til optisk drev? Hva funker bra, eller hva bør jeg styre unna?
 3. Klarer meg alltid fint med en Firstprice-dunk det står Frityrolje på (eller noe i den dur). Han bør vel styre unna alt av olje som ikke tåler høye temperaturer, noe som gjerne står på flaska/dunken. Kan tenke meg at olivenolje ikke bør brukes, da jeg har hatt dårlig erfaring med det i forbindelse med matlaging ved høye temperaturer. EDIT: Bør ikke denne være postet under Mat og Drikke?
 4. Tenkte å gå til innkjøp av en billig kjøttskjæremaskin av noe slag. Men før jeg gjør det lurer jeg på om folket her har noe erfaring med å skjære rått kjøtt med slike maskiner. Formålet er såklart til å lage beef jerky hjemme, men jeg klarer nesten ikke å skjære kjøtt eller noe annet med kniv noe særlig effektivt. I tillegg lurer jeg på om det er mulig å skjære rå fisk til bruk i sushi på sånne maskiner også, av samme grunn som over. (Forutsetter såklart at maskinen og alle delene er helt rene så ingen bakterier ødelegger fisken) Er det noen som har noe erfaring her? (sushi og beef jerky må forøvrig være noe av det dyreste av god mat og snacks du får tak i norge, som du like gjerne kunne laget hjemme for en fjerdedel av prisen)
 5. Kanskje et rart spørsmål, men hva heter de lengste sigarene som er allmenn tilgjengelig å kjøpe? Både lengde og ring gauge. Et pluss om de er mulige å få tak i Norge eller norske nettsider. Forøvrig har jeg tenkt å nyte en Montecristo No.2 den kommende uken. Ser fram til det ettersom jeg aldri har smakt den før.
 6. Enda enklere: -1 tyrker-essens (kan kjøpes på europris) -Sprit Står oppskrift bak på essensen, men det er som regel så enkelt som at du bare skal blande essensen med en halvliter sprit av ønsket styrke, så er den klar til å serveres etter å ha ristet litt. Hvis du vil ha en halvliter med 40% og du har 80% fra før, blander du bare 2.5dl vann og 2.5dl av spriten slik at alkoholinnholdet i den nye blandingen er 40%.
 7. Brukte 8 sekunder på å google meg fram til dette, som er en norsk side hvor akkurat den drinkmixen selges.
 8. Prøvde å lage cider fra sett to ganger. Endte opp med å smake ølaktig, og ikke på en delikat måte. Første ladning ble uten kullsyre, men andre fikk jeg til bra med kullsyre. Var ikke veldig vanskelig, men kan jo regne med at det var noe som gikk galt, for det smakte veldig øl.
 9. De har et ekstremt avansert program kalt Botwatch, som analyserer alt du gjør og lager en "profil" på deg. Hvis du bruker en bot, blir denne profilen nesten identisk med alle de andre som bruker samme profil, og da bannes dere. Botwatch er visstnok så sensitiv på nyanser at den kan skille mellom to forskjellige personer som bruker samme konto, men spiller på forskjellige tidspunkt, og den vet om du er høyre- eller venstrehendt, hva du spiste til frokost, etc. Her mista du meg assa. Står litt her, men ingen info om at den er så avansert.
 10. Har visst blandet begrepene målsydd og skreddersydd. Var målsydd dress jeg tenkte på.
 11. Robotz In Disguise er vel eneste offentlig tilgjengelige boten som leser det du har på skjermen, og ikke injecter informasjon inn i klienten slik tradisjonelle boter gjør. Nå har de derimot vært inaktive i noen måneder. Kan nevne at 2 bekjente har blitt perm banned for botting de siste ukene nå, så ville ikke tatt den risken selv hvertfall.
 12. Tenker å koste på meg en skreddersydd dress en gang i fremtiden (ikke av dyreste slaget, tenkte a la Suitopia eller noe ligende). Har også noen dresser som burde vært sydd inn og lignende. Problemet er at jeg ikke vet målene mine, og selv om siden jeg linket til har en fin guide til hvordan man måler vil jeg gjerne få gjort dette ordentlig. Derfor lurer jeg på om det er noen steder i Oslo man får gjort dette til en rimelig pris?
 13. Sett opp ønsket oppsett for Skjerm 1 med Custom 1, og lagre. Så setter du opp ønsket oppsett for Skjerm 2 med Custom 2, og lagrer. Bytter selv mellom 2 PCer med forskjellige oppløsninger, og dette fungerer for meg.
 14. Hvis jeg hadde hatt 99 i alt hadde jeg nok drevet på med quests og tasks, og ikke minst prøvd å få completionist cape. Målet mitt akkurat nå er quest cape og taskmaster, etter at jeg er lei av slayer/charm gathering.
×
×
 • Create New...