Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker


Goophy

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+6132
Han har sikkert vært villig til å la jenta gjøre feil, de har tross alt vært i lag 2 år. Men å kline/rote med bestekompisen, alokohol innabords eller ikke, går for utilgivelig i min bok. Hadde aldri følt at hun elsker meg da.

 

Ikke la han komme unna med å skylde på fylla, slik jeg ser alt for mange gjør.

 

Jeg for min del gjorde noen tabber på nyttårsaften, jeg var alt for full, og kunne lett ha sagt "Fylla har skylda", og kommet meg unna med det.

Men det har jeg ikke planer om å gjøre, det var jeg som gjorde det, og da står jeg for det jeg gjorde også.

Så i morgen skal jeg prøve å ta kontakt med vedkommende og få snakket ut, om vedkommende ønsker det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest member-101642

Jeg er helt enig. Man skal stå for hva man gjør uansett. Alkohol er ingen god unnskyldning for tåpelige handlinger. Det er fint at du har tenkt å ordne opp, TøseGuri. Alt for mange velger å la det hele passere.

Endret av member-101642
Lenke til kommentar
Jeg vet det, men jeg vet også at de fleste behandlere velger å henvise til ny behandler når de får kjennskap til det! "kjærlighetssorgen" er allerede så tung at jeg tenker på å ende mitt liv, den vil bli forverret når jeg blir "avvist"

 

Er ikke sikkert det er det som kommer til å skje i ditt tilfelle. Du kan jo uansett ikke ha det sånn - og hvem andre enn behandleren din er det tryggest å snakke med...?

Lenke til kommentar

"In an unrelated note" vil jeg komme med et tips. Begynte nylig (i går) å høre på musikk av sjangeren "goth rock" fra 80-tallet. Sjangeren er liksom depressiv med monotone mørke stemmer, men samtidig litt glad på en måte og humørfull. Likte det veldig godt, føler jeg får i pose og sekk. Anbefales om man føler seg litt halv-deppa, eller bare når som helst ;)

 

Edit: Stappet to random goth-albumer inn på en spotifyliste. Enjoy.

Endret av Sitronsaft
Lenke til kommentar

Jeg mener ikke på noen måte at goth rock er det beste mot depresjon, det mener ikke jeg personlig men det får uansett være opp til hver enkelt.

 

Noen ganger er det jo ikke sikkert man ønsker å bli kvitt depresjonen heller, såkalt selvmedlidenhet. Om jeg er i et slikt humør (da snakker vi altså om å være deppa, ikke være kronisk deprimert eller noe psykisk helsefarlig, noe jeg ikke kan definere heller), så liker jeg å høre på opera/doom/melancholic/atmospheric metal, band som Lacuna Coil, Katatonia, Anathema, Epica.

 

Men Sisters of mercy vil jeg faktisk si er noe som kanskje kan få en ut av en lettere depresjon. Spark i ræven.

Lenke til kommentar
Gjest F****D UP

Da snakket jeg med dama i dag, hu var helt desperat at hu ringte til og med mine foreldre og noen av vennene mine. Hu sa at hun var uskyldig og at hun ikke ville det men at han utnyttet henne, veit ikke om det er noe å tro på, men hun har ikke gjort noe sånt før så jeg velger å "glemme" det, selv om jeg kommer alltid til å huske det, men jeg nekter å gi henne opp og senere skylde på meg sjøl. Det er sikker noen av dere som tror at jeg er litt "kokko" men jeg kan ikke noe for det, jeg elsker hu dama. Og han jæve*en som jeg har vært venn før har også gjørt noe sånt lignende før, men da gjaldt det ikke meg og jeg brydde meg ikke, og jeg var så jvlig dum at jeg forsvarte han da :/ men ikke mer tro meg.. Hvis noen av dere kommer i en lignende situasjon, så ikke gjør noe feil, tenk deg godt om, om det er det du egentlig vil. Jeg selv holdt på å slo opp med henne, og det tror jeg ville vært feil, så jeg vil både takke, smågal, alastor, og sitronsaft for gode råd, hjalp meg en del...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...