Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ang. Star Trek:

Hm, trist at vi ikke kan disuktere Star Trek, mens Taratino krangel/diskusjoner pleier å få gå for dager.... :dontgetit:

 

 

 

Prøvde å se Gamer, men skrudde den av etter 20minutter. Synes alt var av dårlig kvalitet.

 

 

Den versjonen eg fant var faktisk TOP kvalitet :)

Lenke til kommentar

Likte Gamer jeg også. Veldig kul, men ikke helt perfektert stil og historien var ikke for sterk. Men det var flott bundet sammen og en veldig god film opplevelse.

 

Ganske så enig i den, men ikke akkurat Gerard Butler sin sterkeste og beste rolle. Men badass som alltid!

Endret av .........
Lenke til kommentar

Creation (2009/I)

 

post-140267-1268165308,9607_thumb.jpg

 

Visuelt vakker film om Charles Darwin og hans skriving av boken Origin of Species. Alt er flott utført her, filmingen, farger, landskap, kulisser...ja alt det tekniske er solid.

 

Ang skuespillingen så har jeg ingenting å klage på. Om Darwin er bra fremført vet jeg ærligtalt ikke, jeg har ikke noe referanser å ta fra. Ikke har jeg lest boken, eller lest noe særlig om mannen. Jeg må stole på det jeg ser.

 

Jennifer Connelly er, som alltid, nydelig. Hun gjør en bra jobb til en ellers så kjedelig, men viktig, rolle.

 

Den som stjeler hele showet er datteren Annie, spilt av Martha West. Ikke siden Lord of the Flies, har jeg sett ei unge spille så bra! Hadde det ikke vært for hennes prestasjon ville jeg sikker ikke likt denne filmen i det hele tatt...okay den var litt overdrevet, men hun utentvil satt mer farge i opplevelsen!

 

Det som er litt skuffende med filmen er at den er altfor forsiktig å fornærme...og særlig de kristne. Den gjentar gang på gang hvor mye Darwin respekterer relgion.

Ja, vi får til og med se han be til gud. Det hele føles mer ut som et prosjekt i å få kristne til å åpne øynene til hans terori. Kunn litt i starten av filmen får vi oppleve litt Gud "bashing", og i en scene der han snakker med presten. Det hele føles tvunget inn bare for å tilfredstille Darwin følgere....

 

Er trist å se at en film om noe så viktig og historisk, om et emne som starter heftig debatter og krangler den dag idag, å ende opp som så slapp.

 

4/10

Endret av AvidGamer
Lenke til kommentar

Boken er særdeles langdryg og kjedelig, som de fleste sånne bøker - og man får mer ut av å lese et moderne sammendrag av teorien + historien bak. Han var forsiktig i boken og brukte lang tid på å ta for seg alle tenkelige kritikker og svakheter. Jeg ramla av når han begynte å dra ut i flere kapitler om hvordan geologiske fenomener var en feilkilde - uten å komme noen vei overhodet.

 

Kanskje er en kjedelig og forsiktig framstilling rett måte å ta det på? For harde angrep på troen og de troende blir kun fastere i sin tro. Det er ingen tvil om at det må ha vært vanskelig å skrive den boken for en religiøs mann som Darwin.

Lenke til kommentar

Kanskje er en kjedelig og forsiktig framstilling rett måte å ta det på? For harde angrep på troen og de troende blir kun fastere i sin tro. Det er ingen tvil om at det må ha vært vanskelig å skrive den boken for en religiøs mann som Darwin.

 

Ja mulig. Men tingen er at den er altfor fokusert å tilfredstille de kristne. Nesten som om de går forsiktig rundt på tædene (tippitoes), redd for å si noe som helst for å få folk til å tenke.

 

Nå skal ikke filmen spesifik handle om hans bok, men heller hans dilemma om han bør skrive den eller ikke. Likevel føltes det hele veldig tomt ut.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

12 Angry Men - Var sikker på at jeg kom til å dø av kjedsomhet av denne filmen, men den gang ei. Den var helt fantastisk spennende og interesant! Er på jobb så gidder ikke å skrive noe mer, men 10/10!

Lenke til kommentar

The Four Feather (1939) - En av 30 tallets beste 9.5/10. Utrolig at denne ikke blir nevt oftere. Svært få av fargefilmene fra 30-tallet blir snakket om av en eller annen grunn, veldig rart. Dette er forøvrig en av de beste. Flott regi, skuespill og historie. For ikke å nevne levende og interessante karakterer. Ikke et kjedelig øyeblikk. Anbefales!

Lenke til kommentar

TaeGukGi aka. Brotherhood of War (2004)

 

FkfquqH7Y6Z3RILlU7eQ.jpg

 

Jeg kjøpte denne filmen etter å ha lest at et par stykker her inne syntes den var veldig bra. Så angra jeg litt, etter å ha lest at fire-fem stykker plutselig syntes at filmen var oppskrytt og sentimental. Ja ja, omstridte filmer er som regel interessante, i det minste.

 

Denne koreanske filmen handler om to brødre som lever et lykkelig liv i Sør-Korea fram til Nord-Korea invaderer, og brødrene blir ufrivillig vervet til krigen. Den eldste broren, som har jobbet som skoselger for å finansiere sin lillebrors utdannelse, fortsetter å beskytte sin bror i hæren.

 

Filmen starter en anelse sukkersøtt, men etterhvert blir den et realistisk og spennende krigsdrama, der den viser de unge og uerfarne guttene hardne og bli til soldater. Slagscenene er gode og kaotiske, granater hagler og blodet spruter. Selve krigselementene kan minne om en blanding av The Thin Red Line og Band of Brothers, men TaeGukGi står fint på egne ben, og er spesielt interessant siden det er relativt få filmer som skildrer nettopp Koreakrigen.

 

Filmens største svakhet er vel sentimentaliteten enkelte her har kritisert den for, det blir litt slitsomt et par ganger. Ellers synes jeg absolutt dette er en god og severdig film, karakter 7/10 - ekstra pluss for god teknisk kvalitet på Blu-rayen.

Lenke til kommentar

Tooth Fairy (2010)

 

Etter å lest thecrow77 sitt anmeldelse tenkte jeg å ta skjansen i denne...det skulle jeg aldri gjort.

 

Dette er det samme drit dårlig famlie komedie film som Dwayne Johnson gjorde i The Game Plan.

 

Har store forventinger til The Other Guys, håper det sender han tilbake til action sjangeren.

 

Underholdende film? Gud nei... :thumbdown:

 

1/10

 

Hehe, den er nok ikke for alle. Man må nok være i humør til en drittfilm og ikke forvente noe særlig.

 

Men uansett, ny film.

 

Saw VI

 

Nå holder det. For de av dere som har vansker med å følge med i serien kan jeg oppsummere den ganske lett.

 

Saw 1: Jeg gjettet meg til hvem som var morderen gang på gang, og ble likevel overrasket. Nettopp derfor regner jeg den som en klassiker.

 

Saw 2 - 6: Folk plasseres i feller og dør på svært så brutalt vis.

 

Ser dere problemet? Selv de utspekulerte fellene her er bare tull i forhold til de tidligere, og det er relativt lite blod og gørr denne gangen yil å være Saw. Når den ikke har dét engang er det liten vits å kaste bort tiden. Uten å avsløre for mye av "handlingen" har de som vanlig rom for enda oppfølger...

 

Vurdering: 1/10

Lenke til kommentar

Hva med musikken? Den er jo glatt verdt en 10/10.

Her

Dette er ikke musikkforumet, men jeg tar meg friheten til å anbefale resten av det Nick Cave & Warren Ellis har gjort. Veldig bra saker.

 

Deler Crindermans syn på filmen, forresten. 100/100.

Lurer på om jeg skal ta et gjensyn. Endte på en sjuer. Musikken er særs stemningsfull.

 

Sigourney Weaver.

Liker godt.

 

Kun sett LA Confidential og jeg må si jeg ikke likte den veldig godt, men husker så og si nada av den så på tide med et gjensyn.

Syns du skal ta en gjensyn. De glattskjemmete hårsveisene, spenningen, Kim Basinger, femtitallssettingen. Herlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...