Gå til innhold

Nytt design på hw.no!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har drevet med en god del webdesign i de siste årene, og må dessverre si at hw.no fremstår som noe en tilfeldig 14tiss kunne ha laget.. Ivrig leser av hw.no men må nesten innrømme at jeg ble kraftig irritert over dette skiftet. Men men, hver sin mening eller hva? Kvalitetsmessig er hvertfall dette et kraftig skritt tilbake.

Lenke til kommentar

Selv om dynamisk reklame er et blikkfang, bør nok dere la annonsørerene gi 1% mindre i annonseinntekter til hw.no ved å lage statiske reklamer, og heller tilfredsstille deres mange lesere som finner slike reklamer så irriterende at de faktisk besøker hw.no sjeldnere.

 

"I Fokus" ser ut som en reklame. Gjør denne mer diskrè.

 

Bra at dere har før som nå deep linking og "brødsmulelenker". Enklere å navigere seg frem og tilbake da. Det er altfor mange nettsteder som utelater dette.

 

link:visited bør ha en annen farge i CSS-filen deres, så ser vi distrè studenter hvor vi har vært før når vi browser rundt :-)

 

Ellers er menystrukturen deres grei nok, men savner allerede den gamle!

 

 

Så var det plutselig morgen igjen. God natt!

 

PS: Hvis dere kjører egen server må den stilles en time eller så :p

PS2: Merkelig. Viser 04:57 i IE (6.02) og 03:57 i Opera (7.50 build 3778).

Endret av fredriri
Lenke til kommentar

Huff huff.

 

Blei vel litt skuffa nå, jeg er ikke den som legger inn mest tid og poster på hardware.no men bruker siden daglig. Dette likte jeg desverre ikke.

 

Det virker som alt på nettet blir en STOR reklame nå for tiden, jeg melder meg på de som er innom de fleste nettshops for tiden.

Ikke fordi jeg ser reklame her, men fordi jeg ønsker å følge litt med..

Så dette var vel et stort slag i tryne...

 

Hvorfor skal man endre på noe som er bra. Er det noe det burde gjøres noe med så er det prisguiden. Den er jo ubruklig for tiden...

 

HVORFOR ????

Endret av mrgood
Lenke til kommentar

Vel... brukervennligheten sank flere hakk med det nye designet, selv om det er visuelt greit.

 

Å ha den smale menylinja helt helt på toppen av et stort område der det ikke er annet enn reklame, kan vel bare sies å være tull. Denne kunne gjerne vært lagt i en frame, evt. fiksa må slik at den følger bruker etterhvert som man scroller nedover.

 

Og hva pokker er poenget med den lille logoen til høyre for den øverste reklamen? Den virker helt malplassert, og forvirrer siden det ser ut som om det skal gå an å trykke på teksten der.

 

Dessuten føler jeg at den store logoen til venstre drukner i bakgrunnen - det er ganske dårlige kontrastforhold der i gården.

Lenke til kommentar

Det er en bug når man bruker Netscape..

Når man laster hovedsiden "flasher"/blinker MXP-reklamen over HW-logoen ca. 5 ganger hver eneste gang..

 

Edit: Det er den reklamen som veksler mellom MXP & Netshop som blinker..

Endret av Jome
Lenke til kommentar

Jeg sier bare én ting..

 

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%...www.hardware.no

viser 376 feil.. imponerende..

 

Ser ut som det er samme folk som har designet hw.no som programmer.no,

det er ser ikke bra ut på små skjærmer, og da mener jeg 1024x768 som små.

Fonter, logo mm er mega stort.

 

Hovedtekstfonten på hw.no var riktignok "riktig", men totaltsett, likte jeg det nok dårlig ja..

Lenke til kommentar

Skuffende med så mye valideringsfeil. Synes også det var veldig trist at det nye designet, som det gamle, bruker en låst størrelse. Burde helt klart benyttet css mye bedre til å lage en layout som tilpasset seg størrelsen på browservinduet. Pluss det der blikkfanget av en reklame øverst, klarer ikke så se på noe annet jeg...

 

Men vi blir nok vant til dette designet også :)

Endret av Psi_^
Lenke til kommentar

Før jeg begynner vil jeg ha sagt det at jeg driver ikke med webdesign selv, og har vel ikke gjort det noe videre annet enn noe jeg smørte i hop vha notepad for en 7 år siden (når jeg var 18). Blir student igjen til høsten og da er det mulig at jeg prøver meg igjen. Mest sannsynlig vil nok mine første forsøk bli oppfattet som en voldtekt av "proffe" webdesigneres design-sans, men inntil da kan dere regne meg som en som ikke vet hva jeg snakker om.

 

Bruker mest hw.no her på jobben, der vi kjører Internet Explorer (siden denne er mget godt integrert i proxy-systemet til (den ganske store) bedriften jeg arbeider for), og vil nok bare uttale meg på bakgrunn av dette. Har en linuxmaskin stående hos foreldrene mine med mozilla på, men denne har jeg ikke brukt de to siste ukene, og har ikke nett hjemme, så jeg får ikke sjekket med firefox som jeg kommer til å benytte etterhvert som jeg får flyttet på meg.

 

Såh. Først, den nye logoen er noe svært men jeg synes den ser ok ut, med tanke på bakgrunn og alt dette. Likte også godt den "I fokus" delen under reklamen, men denne burde som flere andre sier blitt lettere modifisert slik at en får med seg at dette er hw.no sine egne tester.

 

Jeg ser mange klager over reklamen på toppen. Personlig legger jeg sjelden eller aldri merke til reklame på sider jeg besøker, det er omtrent som om jeg har et mentalt filter for dette. Eneste grunnen til at jeg ble obs på reklamen var at det var mange som klagde over den, og jeg må si meg enig med de andre, denne kan forbedres. Det er dog bra at dere ikke har begynt å integrere lyd i reklamene deres, da dette bare er irriterende. Det er nok flere enn meg som husker den gamle Telenor-reklmane( tror jeg det var) med en fluesmekker som slo "flere fluer i et smekk". Virkelig frustrerende å måtte høre på den lyden i tide og utide

 

Har et par klager, men siden bildefilen er på 1000 pixels så tar jeg ikke og poster den direkte, men snarere som en LINK

Lenke til kommentar
Hva med å bruke noen av designene folk fra WDS har foreslått? Bl.a. dette, som kombinerer brukervennlighet, lesbarhet og støtte for det nye reklameformatet.

 

Det som er nå er alt for enkelt og teknisk sett gammeldags, lite brukervennlig, vanskelig navigering, alt for trangt oppsett og alt for dårlig vektlegging av innhold. Husk; Content is king.

:w00t: Det hw.no designe du viser til er jo MYE bedre enn det drittet som er kommet nå.

Lenke til kommentar
Retter forøvrig en takk til Marvil, lokaltog, cfenzo og O for hyggelig hjelp og konstruktiv kritikk i sluttfasen!

Føler meg utelatt. :---)

 

Nei, seriøst, jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Supert at dere legger om til bedre kode (feilene er så vidt jeg vet pga. gammelt og ikke spesiellt W3-vennlig CMS), men jeg synes fremdeles ikke designet har den oversikten det gamle gav, desverre. Dessuten kunne skriftstørrelsen vært justert ned en bitteliten bit, og høyre kolonne krypet en 30-40 px i bredden (jada, dere skal visst ha brede annonser der? :no: ). All den animerte, fargerike reklamen gir litt basarlook, men det er jo forståelig at den må til for å holde nettverket i drift (noe som igjen kommer meg/oss til gode.

 

På den rent tekniske biten synes jeg [ANBEFALINGER] [bRUKTMARKED] [FORUM] [GUIDER] [PRODUKTGUIDE] [TESTER] [WEBSHOPGUIDEN] burde stå som <li>-elementer, for å gjøre siden mer tilgjengelig for mobile browsere o.l.

 

:) Ha en ellers god søndag.

Endret av HalTan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...