Jump to content

capy

Medlemmer
 • Content Count

  2982
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. tja, si det. Fint om det koster under 2000. Det viktigste er egentlig vekt og kvalitet på bildet.
 2. Jeg ser etter er lett kompaktkamera som tar nye bilder så lenge jeg holder nede "knipse"knappen. Jeg har denne funksjonen på speilrefleksen min, så lenge det er ledig minne i bufferet i alle fall.. men jeg trenger et lett kamera med samme funksjon, eventuelt at det går an å sette kameraet til å ta bilder hvert 2/5/10. sekund eller lignende i menyen. Film er ikke aktuelt da jeg ønsker høyere oppløsning enn 1080P. Har noen et forslag til kamera? blits er ikke nødvendig,men heller ingen ulempe.
 3. capy

  Y-VEI i bergen?

  Takker for svar. Det er for tiden uaktuelt å flytte fra bergen, så da får jeg heller jobbe opp litt penger og se til neste år om det kanskje har kommet et bedre tilbud her mellom de syv fjell:)
 4. capy

  Y-VEI i bergen?

  Må jeg "kaste vekk" et år på forkurs når jeg har fagbrev som elektrikker eller finnes det en snarvei for å bli ingeniør i Bergen? Høgskolen i Hedemark har noe som kalles Y-VEI der man starter rett på 3-årig utdannelse, men klarer ikke finne noe slikt i Bergen.. Forslag?
 5. Det er en herlig liste dere har laget! Men ser dere har glemt å ta med et spill: Montezuma's Revenge. Det er sikkert bare en glipp fra deres side:)
 6. men så må man jo sette seg i bilen, kjøre til en pumepestasjon/butikk og kjøre tilbake for å jobbe videre på pcen, eventuelt gå om et utsalgssted ligger i nærheten.. og det tar lenger tid enn ett minutt. da er det lettere å slenge frem en lader.. den eneste fordelen slik jeg ser det, er tiden man kan jobbe med en maskin uten å måtte tilføre ny energi til den.. for eksempel om en brenncelle kan holde en maskin gående i 10+ timer.
 7. hva med å modifisere en frekvensomformer med utgang for PC? da er jo mulighetene mange! men om motoren din ikke kan brukes på hverken AC-nett eller DC-nett, så spørs det jo hvor mye modifisering som må til..
 8. Det finnes mest sansynlig flere stikkontakter i verden der man kan lade en pc på batteri enn det finnes utsalgssteder for brennceller, så jeg ville nok gått for batteri i enda noen år:)
 9. feilflash under en oppdatering av systemet. flashingen ble gjort i vista. Ikke noe problem egentlig, for alt som skulle til var å flashe den på nytt uten å restarte maskinen. Men det var allerede blitt kveld, så jeg bestemte meg heller for å legge meg til å sove og heller fortsette dagen etter. Den natten installerte vista noe greier og resatte maskinen automatisk. Resten av historien står i første innlegg:) Jeg forsøkte å flaste chippen i et Asus NF-S hovedkort, men det gikk ikke, flasheprogrammet forstod ikke hvilken chipp jeg hadde satt inn.. Jeg har nå tatt meg en tur innom eBay og kjøpt meg en ny chip. koster meg litt over 100 kroner, så det er jo ikke så altfor gale. Det første jeg skal gjøre når jeg får den chippen, er å hotflashe den ødelagte slik at jeg har en i reserve om noe skulle gå gale i fremtiden.
 10. er enig i at det kan være ignition.
 11. Ïngen som har et P5W DH Deluxe hovedkort som kan hjelpe meg her?
 12. Har et Asus P5W DH som ikke vil samarbeide lenger. Når maskinen blir slått på begynner vifter og harddisker å gå, mens keyboard, mus og skjerm er dødt. Jeg regner med at bios trenger en liten flashing. I manualen står det så greit at det er bare å hive en minnepinne inn i maskinen med ønsket bios, så fikser det seg selv, men her kan det virke som at biosen(?) er så skadet at maskinen ikke en gang kommer så langt som til grunnstegene for bios recovery. Jeg trodde alle hovedkort i dag hadde en ekstra bios installert for å sikre seg mot feilflashing og lignende, men finner ikke noe om det i manualen. I værste tilfelle trenger jeg en frivelig som kan hot swappe og flashe biosen min.. men aller først, noe jeg bør teste ut før dette?
 13. pac man og dig dug. kjøpte begge samtidig, men husker ikke hvilke jeg satte i først. de bootet rett inn i spillet, uten å gå gjennom DOS:)
 14. det har ikke vært lett å styre slike spill på DS. Om kontrollerene ikke virker, så blir spillet fort et "dårlig" spill. Håper dette fungerer bedre enn de andre 1.persons spillene som eksisterer til DS.
×
×
 • Create New...