Gå til innhold

Nyutgaven av The Last of Us Part II både skuffer og imponerer på PlayStation 5


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Første The Last of Us fikk jo en remaster fra PS3 til PS4 som var viktig for nykjøpere av PS4.

PS3 versjonen var ikke spillbar på PS4 p.g.a ulike prosessorer og PS4-versjonen var jo bedre på mange måter fordi hardware også var bedre.

Dette kan man jo si i stor grad rettferdiggjør remaster.

Fordelen med The Last of Us part II er at PS4 spill fungerer fint på PS5, så teknisk sett trengs ikke en videreutvikling, og en må sånn sett levere mye mer for å gi kundene en større verdi, siden en i praksis konkurrere mot seg selv i PS4-versjonen.

Mange har jo også fått med seg denne versjonen fra før av også.

Spør du meg synes jeg heller Naughty Dog burde satset på nyutvikling heller enn denne satsningen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Wheeljack skrev (9 timer siden):

Det som gleder meg med at det kommer en next-gen remaster er at det betyr også forhåpentligvis at en PC-versjon ikke er langt unna.

Det er jo ikke noen grunn til å kjøpe konsollen deres med den nye strategien. Jeg har faktisk helt fint klart å leve frem til nå uten noen spoilers fra god of war eller noen andre PlayStation spill. Synes det er litt merkelig men også imponerende. 

Lenke til kommentar
Tåka skrev (4 timer siden):

Jeg ser ikke vitsen med å kjøpe spillet en gang til pga "oppgradert" grafikk er bare en resirklasjon av spill får å tjene mest mulig på et og samme spill.

Ingen remastered spill er noe vits å kjøpe på nytt. Dette spillet er for de av oss som ikke har spilt Last of us 2 enda.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Wheeljack skrev:

Det som gleder meg med at det kommer en next-gen remaster er at det betyr også forhåpentligvis at en PC-versjon ikke er langt unna.

Jepp! Det er nok det eneste vesentlige ved denne nyheten her. Synes ellers det er fascinerende å se en utvikling i spillbransjen der enkelte begynner med salg av "nyutgivelser" med minimum av forbedringer. Artig å se at remastered-grensa stadig forsøkes å bli flyttet/overses, som i dette her tilfellet. NFT-revolusjonen har ikke virket, så noen håper riktignok på at det vil bli oppfunnet en digital emballasje om ikke så lenge for de mest markedsføringsutstatte folka. Da vil man kunne pushe de samme produktene innhyllet i en litt annerledes innhyllet folje, for de mest "trofaste fans". Spår at noen slike forsøk kommer vi til å oppleve om ikke så lenge...
Lenke til kommentar
Iki skrev:
Dal skrev (1 time siden):

You can put lipstick on a pig...

Første gang jeg har hørt noen mene tlou2 ser dårlig ut...

Liten avklaring: 'Putting Lipstick on a Pig' is a rhetorical term generally used in reference to someone who's trying to make cosmetic or superficial changes on himself that clearly doesn't deceive anyone. Det har ikke med dårlig utseende å gjøre. Sorry, Mac!
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Har fått lastet ned "The Last of Us Part II Remastered" nå og spilt noen minutter ut i storyen. 

Jeg sier bare wow! For et spill. Dette gleder jeg meg til å spille gjennom. Kjente ikke til "The Last Of Us" serien før jeg begynte å spille remastered utgave fra Part I til PS5 når det kom.

Når kaster jeg meg ut i Part II Remastered. Dette er jo en forbedret PS5 versjon av det originale Part II - spillet, designet for å utnytte kraften og funksjonene til den nyeste konsollen. Grafikken er bemerkelsesverdig og leverer en visuell opplevelse som virkelig skiller seg ut.

Miljøene i spillet er utformet med en imponerende grad av detaljer, fra forlatte byområder til naturskjønne landskap. Lyseffektene, skyggene og partikkeleffektene bidrar til å skape en atmosfære som forsterker spillverdenens realisme.

Karakterene og animasjonene er også imponerende. Ansiktsuttrykkene, bevegelsene og detaljene i karakterdesignet er alle nøye utformet å gir et dypt nivå av realisme.

Spillet bruker også avanserte lydteknologier, noe som forbedrer den immersjonen. Dette sammen med grafikken gir deg en helhetlig, engasjerende opplevelse som får deg til å føle at du virkelig er en del av historien.

Gleder meg til å dypdykke videre i dette fantastiske spillet! Fin start på 2024.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...