Jump to content

Tåka

Medlemmer
 • Content Count

  1293
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

443 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har en ekstern Asus Xonar U 3 som lyder 10 ganger bedre en det innebygde kortet helt perfekt lyd
 2. Syntes Witcher 3 var for kort jeg da en av de beste spill som er laget etter min mening.
 3. Jeg for min del så har ikke prisen så mye å si om den koster 4 k eller 6 k og med min erfaring de siste årene med begge så er spillene viktigst og jeg kab ikke se at MS har noen spill som fenger meg så for meg så blir det PS 5 og kanskje senere en xbox men det for vi se på, i dag er min Xbox One X en støv samler i forhold til min PS 4 som brukest mest men jeg er en PC spiller så der bruker jeg mest tid.
 4. Jeg har ikke noe i mot å betale litt for DLC for min del som regel koster slikt enn ca 150-200 kr det er ingen sum i dag. I dette firmaet unner jeg disse pengene siden de alltid lager bra spill og ikke tuller med lootboxer og slik dritt.
 5. Tror kriblingen fort blir borte etter en times spilling, det blir samma leksa om igjen som med alle disse utvidelsene!
 6. Ja hvis du går til hoved menyen og ikke start spillet men gå til grafikk innstillinger og på bånn ser du at det er en option for benchmark .
 7. Settings er på Ultimate så alt er på ultra. Oppløsning er 3440X1440 og FPS var på 57 FPS i gjennomsnitt etter hva jeg så av resultatet.
 8. Kjøpte det i dag på Steam og det crasha etter halve intro filmen men det skjedde når jeg pusha F 12 knappen for å ta et screenshot, måtte rebute hele maskinen og se introen igjen en langdryg afære men siden har det gått helt perfekt kjører alt på ultra, spilte en 3 timer ca. Bruker AMD Ryzen 7 2700X og har 16 gig ram + RTX 2080 kort så alt går smooth og fint!
 9. Er snart lei hele spilllet før det kommer med alt av slikt.
 10. Kjøp kun standar utgaven kan ikke se at det er mye å hente på de 100 kr ekstra for spillet.
 11. Jeg spiller ikke slike spill heldigvis har jeg vokst fra den sjangeren.
 12. En av de beste spillene jeg har spilt igjennom 25 år jeg har nesten ikke ord for hvor bra dette er Kan anbefales på det sterkeste og ikke har det bugs som jeg har sett, kun bare bra den naturen og den geniale wind waypoint tingen er fantatsisk bra!!
×
×
 • Create New...