Jump to content

Tåka

Medlemmer
 • Content Count

  1358
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

471 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det noen som fortsatt syntes MMO er kult?? MMO er ut , singel player eller kombinajon co op og singel player er vel det 80% liker i dag etter årevis med drit MMO spill! MMO er kjedeli fordi du aldrig blir ferdig med spillet som WOW osv kult med Raids osv men den tiden folk sammarbeidet i Guilds osv som i WOW er over den tiden for vi ikke tilbake så MMO er ut mener nå jeg for min del
 2. Bare en tulle trailer som ikke viser noe som helst skulle hvert forbudt å vis slik dritt som ikke viser noe som helst.
 3. Du har ikke gått glipp av noe selv om du ikke har PS 5 jeg har en og den støver ned på linje med Xbox. de spill jeg vil ha er på pc så ha gamepass på Xbox og du har el masse pc spill gratis nesten
 4. Kjedelig samma som forrige spill ikke noe "nytt" bare samme greia igjen og igjen lol.
 5. Avskylige Apple som typisk amerikansk selskap bare tenker på profitt et selskap som er fullstendig profitt avhengig pga av aksje eiere osv, de er i en helt annen verden en den vi ser i Norge en forkastelig forettnings profil disse selkapene har kun profitt de tåler ikke nedgang i aksje markeder osv lol makan til møkk som vi ser en tendens til å Norge også nå.
 6. Kan ikke se noen inntresante spill verken til Xbox eller PS 5 så langt og de av intresse som jeg ser kommer både på PS 5 og Xbox/pc så da er valget veldig enklelt betale 700 kr på PS eller gratis på Xbox gamepass? så for meg så er kun ekslusiver intresant på PS 5 som Horizion forbidden west er vel det eneste jeg kommer til å kjøpe på Playtation så langt!
 7. Fikk jammen meg en melding fra Multicom om at PS 5 er tilgjengelig for et fåtall så jeg bestilte 1 i huy og hast så den er på vei i posten endelig
 8. Hvorfor gi bort et spill som omtrent alle har allerede? Kanskje de tror fler vil kjøpe Far Cry 6 ?
 9. Mine favoritter er Far Cry 5 og New Dawn har aldrig spilt noen spill mer enn disse, men er redd for at Far Cry 6 skal ligne på nr 3 med palmer og tropiske regnskoger noe jeg hater grenseløst
 10. Hvor mye kostet det å lage Valheim til pc ? ca 1 mill og de var 3 utviklere så det trenger ikke å koste milliarder å lage bra spill og Subnautica koste lite penger og med en stab på 6 personer en av de beste spill jeg har spilt.
 11. Ser at det er ganske lett å få tak i RTX 3080 Ti men det koster ca 16000 kr og det er en helt uaktuel pris som ikke jeg gidder å betale, så nå for jeg håpe Intel kommer med grafikk kort om ikke lenge slik at det blir mer konkuranse. Er skuffet over at AMD sine kort er omtrent like dyre som Nvidia, det hadde jeg ikke trodd men de hiver seg på griskheten bølge de også.
 12. Jeg sluttete å spille ikke pga bugs, jeg fant nesten ikke bugs når jeg spilte, men jeg slutta pga at det ble dørganes kjedelig etter hvert samma kjedlig oppdrag osv konstant kjedligt landskap og byer osv.
 13. Mistenker at noe går varmt og pc slår seg av for å beskytte seg, rens vifter og alt for støv, det samler seg masse støv i pc'er en regel er å rense den ca hver 3 måned med luft blåser gpu eller cpu som blir varme høres det ut som kanskje ram også.
 14. Hadde samma problem i fjor så jeg bare tok bacup av viktige filer på en ekstern hardisk så innstalerte jeg vindows helt på nytt med formatering av hardisken først, anbefaler bare å ha 1 hardisk koblet til når du skal innstaler windows eller så kan det bli surr for windows og deg å skjønne hvor du skal ha windows, når du er ferdig bare kobler du til alle hardisker igjen.
×
×
 • Create New...