Jump to content

Tåka

Medlemmer
 • Content Count

  1256
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

434 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har brukt Uplay i årevis jeg finner ikke noe feil med dette så hva du har å klage vil jeg gjerne vite??
 2. Bedre om de kom med World Of Starcraft, begynner å bli rimelig lei av WOW det er det samma om igjen og om igjen expansion etter expansion 10 nye lvl opp hver gang og samma kjedlige opplegget med raids osv osv....Zzzzzzzz gjesp!
 3. De har jo allerede en forferdelig dårlig nedlastnings fart det kan nesten ikke være tregere og nå skal de senke den enda mer lol
 4. Har ingen tro på dette, kanskje en ny måte å "mine" crypto valuta på jeg gir ingen tilgang til min maskin uten at det kan dokumenteres 100% At de bruke navn som Nvidia osv er enda mer mistenklig i mine øyne og alt skal liksom gå til Corona , og hvorfor trenger forskningen på corona så enorme data mengder forstår ikke jeg!
 5. Begynner å bli lei av dette spillet nå, se å få det ferdig og få det i butikken hvorfor faan skal drive med dette spillet i årevis, må da snart være bra nok nå!
 6. Er vel kun ca 15 spill på PS 4 som er noe å rope hurra for så om 85 andre ikke virker har ingen ting å si for min del!
 7. Er lei av alle disse japanske Samurai lignende spill med Dark Souls lignende slåssing!!
 8. For ta en ski tur på fjellet istede
 9. Takke meg sjøl for å "velge" postnord ?? det er da faan ikke jeg som velger denne levrandøren det er det netonet som gjør jeg regner med at en norsk nettbutikk leverer varer i henhold til norsk lov og at de er ansvarlige og hvis netonet ikke kan ha en leverandør som gjør dette så må denne leverandøren forsvinne og de for bruke posten istedet som aldrig gjør slike feil. Og selfølgelig skal man vise ID når man henter pakker ?? kan ikke skjønne ditt innspill her ang dette.
 10. Hei jeg har brukt Netonet.no en stund og de bruker som dere vet Postnord som leverandør nå har det seg slik at Netonnet har et valg ved leveranse i postkasse eller i butikk på små ting som får plass i en postkasse, jeg bestilte en sata kabel til 60 kr og valgte postkasse levering 5-7 dager men nei da Postnord leverer i en butikk flere kilometer unna hvor jeg bor så det koster meg ca 100 kr bare transport og parkerings avgifter for å hente "brevet" i butikk senteret som jeg ba om skulle leveres i postkassa, og jeg ringte Neonnet og de sa postnord hadde feil i sine systemer, de må ha hatt feil i månedvis da etter mine ordre i 2019 så har de ikke levert slike pakker på 1 år i postkassa, så nå ble jeg forbannet og forlangte mine utgifter betalt tilbake og det fikk jeg Netonet til å betalte dette til meg, men som jeg sier kan man ikke stole på at ting blir levert i postkassa lenger? Tror bare de som bruker posten som leverandør kan regne med dette ser det ut som Postnord ser ut til bare å gi blaffen i postkasse levering og samler alt i en leveranse til en butikk slik at de slipper utgiftene med å transportere til postkasser, noen som har opplevd det samme eller har innspill ang dette?
 11. La oss si du har 1 million til å bruke på hva du vil til investeringer i fond hva ville du brukt det på og hvorfor?
 12. De bør vel fratas alle rettigheter og vises ut av landet
×
×
 • Create New...