Jump to content

Tåka

Medlemmer
 • Content Count

  1233
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

431 :)
 1. Et av de beste spillene på PS 4 så dette er jo meget bra nyheter for folk som bare har pc ?
 2. Kun 1 spill jeg liker av de nevnte "Days Gone" ellers bare søppel etter min mening.
 3. Etter å ha spillt igjennom spillet 3 ganger så kan jeg si hva jeg personelig ikke liker og liker ved spillet. 1. Dårligt kart er mer til plunder en hjelp. 2. Ikke noe fast travel man "må" gå tilbake til skipet etter endt oppdrag. 3. Blockering er ikke bra virker sånn noenlunde! 4. Mangler masse forskjellige " force powers" fra Star Wars 5. Man "må" gjøre den arena kampen om man vil eller ikke 6. Loot kistene er en spøk er bare søppel kun forskjellige kosmetiske ting som er helt uintresant dette kunne de spart seg for. 7. Grafikken i spillet er ganske dårlig til å være 2019 ser mer ut som den er fra 2015! Det som er bra er jo klatringen fra Uncharted og Tomb Raider det liker jeg bra også tau hoppinga meget bra : Spillet er ganske stort og varierende noe jeg liker. Så som jeg ser det på skala fra 1-10 så er det en svak 7 mener jeg.
 4. Så det kommer til å koste ca 4-5000 kr da for å få spilt dette...man må jo kjøpe VR utstyr + spillet tror jeg dropper det..tror Valve kommer til å tape på dette hvis de ikke utgir det på konsoller og PC uten VR kravet! Eller tror Valve at de kommer til å selge så mye av sitt eget VR utstyr Valve Index ? https://store.steampowered.com/valveindex
 5. Det første jeg gjør i spillet omtrent er å dra til Dathomir og hente dobbelt lightsabel'en så tilbake til skipet å fortsette historien som vanelig, har spill igjennom spillet 2 ganger nå og eneste som ikke virker bra hos meg er att musa ikke virker ordentlig inne i settings osv det er helt håpløst må restarte windows for at det skal virke, har prøvd en annen mus men samme problemet ikke hvet jeg hva det skyldes, musa virker perfekt i 100% av mine andre spill!
 6. Gidder ikke å kjøpe spillet 1 gang til bare for å få det på pc, var dårlig nok på Xbox One X!
 7. Ser ut som sånne selskaper aldrig er fornøyde med sine resultater selv om de er meget bra, omtrent som Apple lol
 8. Vil du spare litt penger kan du jo kjøpe en måned med gamepass. Er gratis på gamepass nå på både pc og Xbox
 9. Jeg likte The 7th Guest så jeg kjøper denne
 10. Kan vel like gjerne kjøpe det på Origin da for man må innom Origin like vel selv om det kommer til Steam, kan ikke skjønne at det er noe god løsning!
 11. Holder meg til WOW Classic, er møkka lei hele ordinære WOW!
 12. Kan vel bruke wifi men anbefaler bare å "låne" kort fra en annen telefon hvis ikke wifi virker uten kort
 13. Kanskje de allerede har fasit på dette og bare vil sjekke om svaret ble riktig på kvante maskinen? for de har vell ikke brukt en vanelig dtatmaskin som vill bruke 10 000 år som de sier men det er sikkert bare vrøvl og tull!
×
×
 • Create New...