Gå til innhold

Spørsmål til feminister og venstreorienterte


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Boing_80 skrev (1 time siden):

Du vet ingenting og det er tydelig at det du skriver er pisspreik og svada. 

Jeg har kilder for alt, jeg vet t.o.m. hvem som skapte ideologien. Karl Marx, og Charles Fourier gav ideologien ett navn.

leticia skrev (1 time siden):

Bedre å rapportere enn å svare vedkommende :) 

Rapportere for hva? Blasfemi?

 

Edit: Jeg ser flere eksempler i denne tråden om feministers manglende evnet til "self awareness". Å sammenligne seg selv med Milorg er ett tegn på stormansgalskap. Jeg bruker skjelden å bruke meg selv som eksempel og som det som følge også mine egne erfaringer, men jeg må si att jeg har erfaringer med multikulterarlisme i det virkelige liv og de hater verandre. Det er personer som liker å se seg som gode personer, men mangler perspektiv på ett globalt perspektiv, Sunni og shia muslimer kommer ikke godt overens så når multikultur kommer til Norge så må vi også konfrontere denne konflikten mellom to forskjellige kulturer. Koservative kulturer kontra den progressive vestlige kulturen.

Endret av DjSlayer
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Abigor skrev (1 time siden):

Du har opparbeidet deg et rimelig forskrudd syn på hva feminisme er. Værre enn nazisme? Du får ikke mange med deg på den.

Ja ignoranse er deres fremste våpen, hvor nazismen stoppet ved rasisme så fortsetter feminismen med sexisme. "Eugenics" ved å abortere mindre verdige mennesker, eugenics society gav nazistene ideer, ideer jeg har sett refleksjoner på dette forumet av en selv erklert feminist. Du vet, man skal ikke føde mindre verdige barn, mindre verdige barn med downs. Homofobia, pride er fylt av homofobia, det er bedre å være transkvinne enn en homofil mann. Eller rasisme som også intersectional feminsme fungerer etter, og til slutt sexsime som nazistene ikke brukte. Moralskt værre en nazisme, så absoullut og jeg gir blanke faen om jeg får noen med meg på dette, fordi jeg har rett uansett. Feminister lider av seriøse vrangforestillinger.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Abigor skrev (43 minutter siden):

Ser ut som du satser på å være kontroversiell og få oppmerksomhet fremfor å ha rett. Dette ligner på koko snakk som flat jord og kreasjonisme.

Hvis evolusjonsteorien er kontroversiell for deg så sier det sitt ikke sant?

Jeg lurer på om du har noen fakta som er intresante eller vil du bare sverte din debattmotstander med noe vedkomene ikke står for slikt at det setter deg i ett bedre lys? Jeg har erfart dette før på dette forumet hvor de har referert meg som høyreeksterm eller liknende.

Endret av DjSlayer
  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...