Gå til innhold

Bobby Kotick offisielt ferdig i Activision Blizzard


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sjørøver skrev (3 timer siden):

Selv om fyren er en skikkelig kødd og jeg er glad for han forsvinner, så har han jo fått til mye imponerende i son karriere. 

Problemet er sågar, som alltid, at når en stilling er tatt og ikke misligholdt så til de grader at personen sparkes -- så kan vi ikke vite hvor mye bedre selskapet kunne gått med noen andre ved roret.

Diablo-serien har solgt som hakket møkk, bokstavelig talt -- men det kunne solgt som varmt hvetebrød med nugatti, og faktisk vært verdt noe, kvalitetsmessig, om noen mer bevisst produktkvalitet fikk gitt sin innflytelse.

Endret av Red Frostraven
  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Sjørøver skrev (På 21.12.2023 den 7:49 AM):

Selv om fyren er en skikkelig kødd og jeg er glad for han forsvinner, så har han jo fått til mye imponerende i son karriere. 

'Imponerende' er et veldig intetsigende, som alle andre adjektiver, ord når det står alene i all den tid det kan brukes sarkastisk. 

Er det imponerende hvor lite han tilsynelatende bryr seg om ansattes ve og vel? Ja. Er det imponerende at han sørger for fulle lommer hos eierne? Ja. Er det imponerende at selskapet under hans ledelse ikke har klart å levere på lovnader om innhold? Ja.

Det er sikkert de som vil føle dyp beundring for det han har fått til, men jeg er ikke en av dem.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...